Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Interfoane

Un interfon ofera siguranta necesara locuintei dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a sti cine va va calca pragul casei.


Echipa GAVE va pune la dispozitie o gama de interfoane de ultima generatie care dispun de functii tip wireless cu imagini live si cai audio.


Acum, cu ajutorul acestor interfoane, oriunde va veti afla, veti fi mereu acasa!Interfon video Andowl Q ML051 audio bidirectional apel video aplicatie smartphone Interfon video Andowl Q ML051 audio bidirectional apel video aplicatie smartphone
-95 lei
Brand: MIHAI
Audio bidirecționalPuteți controla de la distanță interfonul video cu telefonul smart și puteți avea, de asemenea, conversații video în timp real. Nu rata ceea ce este important.Funcția de vedere nocturnă în infraroșuCu funcția de vedere nocturnă în infraroșu, se va comuta automat la funcția de vede..
PRP: 249,00 Lei 154,00 Lei
Set sistem control acces cartela/parola Q MJ006 Set sistem control acces cartela/parola Q MJ006
-385 lei
Brand: MIHAI
Sistemul electronic de control al accesului reprezinta tehnologia moderna pentru securitatea locuintei.Sigur si fiabil, cu o unitate centrala de prelucrare de ultima generatie si tehnici de circuite integrate, dispozitivul previne pierderea datelor datorate caderilor de curent.Sistemul de securitate..
PRP: 770,00 Lei 385,00 Lei
Sonerie inteligenta V5 cu camera senzor de miscare Wi-Fi si vizionare de pe Smartphone Sonerie inteligenta V5 cu camera senzor de miscare Wi-Fi si vizionare de pe Smartphone
-250 lei
Brand: TAI
Sonerie Inteligentă V5 - Securitate, Conectivitate și Conveniență la Ușa DumneavoastrăÎntr-o lume în continuă schimbare, siguranța și confortul locuinței sunt priorități esențiale. Soneria Inteligentă V5 răspunde acestor nevoi, oferind o soluție de securitate modernă și accesibilă. Echipată cu o cam..
PRP: 559,00 Lei 309,00 Lei
Sonerie Video/Audio Wireless X9 Smart Videointerfon HD Sonerie Video/Audio Wireless X9 Smart Videointerfon HD
-87 lei
Brand: ALEX
Soneria Video/Audio Wireless X9 Smart Videointerfon HD este un sistem avansat de securitate și comunicare pentru locuința ta. Această sonerie inteligentă combină funcționalitatea audio și video, permițându-ți să vezi și să comunici cu vizitatorii de la ușa ta într-un mod eficient și sigur.Caracteris..
PRP: 239,00 Lei 152,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)