Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Aspiratoare

Stim cat de mult conteaza curatenia autovehiculelor si mai stim si faptul ca nu mereu avem timpul si bugetul necesar pentru a ne ocupa de intretinerea autovehiculelor noastre.

Echipa GAVE s-a gandit la acest aspect si va pune la dispozitie ustensilele necesare pentru ca dumneavoastra sa economisiti atat timp cat si bani.

Un aspirator auto este ideal pentru o curatenie impecabila a masinii. Spunem ca este ideal, deoarece se depoziteaza foarte usor, ocupa foarte putin spatiu si indeparteaza cu usurinta orice tip de impuritate, chiar si pe cea din zonele mai greu accesibile.

Va recomandam produsele noastre cu drag, datorita calitatii superioare la preturi avantajoase!

Aspirator auto 2 in 1 portabil rotund Aspirator auto 2 in 1 portabil rotund
-66 lei
Brand: MANDU
Aspirator auto compact pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde.Aspiratorul este puternic (maxim120 W) se alimenteaza direct de la bricheta masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructia sa ergonomica.Pachetul contine ..
PRP: 155,00 Lei 89,00 Lei
Aspirator auto compact VC-111 Aspirator auto compact VC-111
-136 lei
Brand: MOHAMED
Aspirator auto compact VC-111Aspiratorul auto compact este ideal pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde. Se alimenteaza direct de la bricheta masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructia sa ergonomica..
PRP: 272,00 Lei 136,00 Lei
Aspirator auto rotund TURBO Dust Cleaner Aspirator auto rotund TURBO Dust Cleaner
-120 lei
Brand: BASHAR
Aspirator auto turbo pentru murdarie umeda si uscata Aspiratorul auto compact este ideal pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde.  Se alimenteaza direct de la priza masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructi..
PRP: 198,00 Lei 78,00 Lei
Aspirator auto rotund TURBO Dust Cleaner Aspirator auto rotund TURBO Dust Cleaner
-49 lei
Brand: JACK
Aspirator auto turbo pentru murdarie umeda si uscataAspiratorul auto compact este ideal pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde. Se alimenteaza direct de la priza masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructia sa..
PRP: 138,00 Lei 89,00 Lei
Aspirator auto rotund TURBO Verde pentru murdarie umeda si uscata Aspirator auto rotund TURBO Verde pentru murdarie umeda si uscata
-49 lei
Brand: JACK
Aspirator auto turbo pentru murdarie umeda si uscata Aspiratorul auto compact este ideal pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde.  Se alimenteaza direct de la bricheta masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constru..
PRP: 138,00 Lei 89,00 Lei
Aspirator de mana Foyu FO-J113 USB 130W Aspirator de mana Foyu FO-J113 USB 130W
-95 lei
Brand: ANGELO
Aspiratorul de mana este un aparat portabil, compact, la indemana si usor, ocupa putin spatiu, perfect pentru calatorii si pentru toate vehiculele.Cu o putere de 130W poate aspira scrumul de tigara, firimituri de biscuiti, firimituri de radiera, par, orez, praf etc.Aparatul dispune de baterie incorp..
PRP: 255,00 Lei 160,00 Lei
Aspirator portabil 008 de 80 W reincarcabil gri Aspirator portabil 008 de 80 W reincarcabil gri
-190 lei
Brand: MOHAMED
Aspirator portabil 008, 80 W, reincarcabil. Cu acest aspirator de mana puteti aspira pe loc firimituri, scame si resturi mici, atat de pe materialele textile, cat si de pe suprafete dure, cum ar fi gresia. Dupa utilizare aspiratorul poate fi curatat in interior foarte usor doar printr-o apasare de b..
PRP: 410,00 Lei 220,00 Lei
Aspirator portabil pentru casa si masina 2 in 1 putere 42 W Aspirator portabil pentru casa si masina 2 in 1 putere 42 W
-80 lei
Brand: MANDU
DescriereFunctie 2 in 1: de aspirare si suflare o parte pentru aspirare iar cealalta parte elimina praful.Duza cu perie pentru curatarea tastaturilor echipamentelor electronice birourilor masinilor parului pentru animale de companie etc.Design usor fara fir cu motor de 42W. Ofera o aspiratie puterni..
PRP: 169,00 Lei 89,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)