Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Stroboscop

Acesta este ideal pentru masinile care dispun de semnale speciale de avertizare, cum ar fi masinile politiei, ambulantei, smurdului etc.

Stroboscoapele oferite de GAVE dispun de telecomanda wireless cu 3 tipuri de jocuri de lumini.

Acestea se monteaza foarte usor datorita celor 4 ventuze pe partea interioara a parbrizului sau a lunetei, iar cu ajutorul butonului de pe conectorul brichetei, se pot alege mai multe moduri de iluminat.

Aceste stroboscoape pentru parbriz au o carcasa din aluminiu, ceea ce le face rezistente la socuri. Dispozitivele se pot incarca la bricheta masinii deoarece necesita o alimentare de 12V.

Au un flux luminos de 1000LM si pot fi folosite atat alternativ cat si  sincronizat.

Cablul de alimentare al acestora este de 100 de centimetri.

Lampa stroboscopica TYPE R Rosu/Albastru cu Controller si  Sticle interschimbabile
-60 lei
Brand: AUTO
Lampa stroboscopica de radiator Rosu/Albastru Intens TYPE RAceasta lampa stroboscopica este ideala pentru masinile care dispun de semnale speciale de avertizare, cum ar fi masinile politiei, ambulantei, smurdului etc.Au un flux luminos de 1000LM si pot fi folosite atat ca stroboscop alternativ cat s..
PRP: 199,00 Lei 139,00 Lei
Stroboscop LED auto parbriz COB rosu albastru Stroboscop LED auto parbriz COB rosu albastru
-200 lei
Brand: TAI
Stroboscop LED auto pentru parbriz COB rosu albastru Stroboscopul LED auto pentru parbriz a fost special conceput pentru masinile de escorta sau pentru vehiculele speciale.Se monteaza foarte usor datorita celor 4 ventuze pe partea interioara a parbrizului sau a lunetei, iar cu ajutorul butonulu..
PRP: 259,00 Lei 59,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)