Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Stroboscop

Acesta este ideal pentru masinile care dispun de semnale speciale de avertizare, cum ar fi masinile politiei, ambulantei, smurdului etc.

Stroboscoapele oferite de GAVE dispun de telecomanda wireless cu 3 tipuri de jocuri de lumini.

Acestea se monteaza foarte usor datorita celor 4 ventuze pe partea interioara a parbrizului sau a lunetei, iar cu ajutorul butonului de pe conectorul brichetei, se pot alege mai multe moduri de iluminat.

Aceste stroboscoape pentru parbriz au o carcasa din aluminiu, ceea ce le face rezistente la socuri. Dispozitivele se pot incarca la bricheta masinii deoarece necesita o alimentare de 12V.

Au un flux luminos de 1000LM si pot fi folosite atat alternativ cat si  sincronizat.

Cablul de alimentare al acestora este de 100 de centimetri.

Far Lumini stroboscopice de urgenta 12 LED Far Lumini stroboscopice de urgenta 12 LED
-37 lei
Brand: RUAN
Farul cu lumini stroboscopice de urgență cu 12 LED-uri este un instrument esențial pentru a vă asigura siguranța și vizibilitatea maximă în situații de urgență. Cu aceste lumini stroboscopice puternice și luminoase, veți putea avertiza și atrage atenția celor din jur în caz de situații critice sau d..
PRP: 90,00 Lei 53,00 Lei
Far Lumini stroboscopice de urgenta 6 LED Far Lumini stroboscopice de urgenta 6 LED
-48 lei
Brand: RUAN
Farul cu lumini stroboscopice de urgență cu 6 LED-uri este un instrument esențial pentru a vă asigura siguranța și vizibilitatea maximă în situații de urgență. Cu aceste lumini stroboscopice puternice și luminoase, veți putea avertiza și atrage atenția celor din jur în caz de situații critice sau de..
PRP: 89,00 Lei 41,00 Lei
Kit 4 lumini stroboscop 7 functii 12V Galben Kit 4 lumini stroboscop 7 functii 12V Galben
-210 lei
Brand: RUAN
Kitul cu 4 lumini stroboscop cu 7 funcții și alimentare la 12V, într-o culoare galbenă vibrantă, este soluția perfectă pentru a obține o iluminare intensă și versatilitate pe vehiculul dumneavoastră. Acest kit vă oferă multiple opțiuni de iluminare, adaptabile la nevoile și preferințele dumneavoastr..
PRP: 340,00 Lei 130,00 Lei
Lampa Stroboscopica TYPE R Rosu/Albastru cu Controller si  Sticle Interschimbabile
-47 lei
Brand: AUTO
Lampa stroboscopica de radiator Rosu/Albastru Intens TYPE RTransformă-ți atmosfera într-un spectacol de lumini cu lampa stroboscopică TYPE R roșu/albastru! Această lampă stroboscopică cu design inovator este echipată cu un controller și sticle interschimbabile, permițându-ți să creezi efecte luminoa..
PRP: 199,00 Lei 152,00 Lei
Set 2 x Lumini de Avertizare 6 LED pentru platforma ATV Tractor Jeep Off Road Set 2 x Lumini de Avertizare 6 LED pentru platforma ATV Tractor Jeep Off Road
-64 lei
Brand: TAI
Setul de 2 x Lumini de avertizare cu 6 LED-uri reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge un nivel suplimentar de vizibilitate și siguranță vehiculelor lor, indiferent dacă este vorba de o platformă, un ATV, un tractor, un Jeep sau un vehicul off-road. Cu acest set, vei putea să..
PRP: 139,00 Lei 75,00 Lei
Set doua proiectoare cu 12 Leduri 36W 2 Fire Lampi Gabarit Set doua proiectoare cu 12 Leduri 36W 2 Fire Lampi Gabarit
-42 lei
Brand: JACK
Cu plăcere, vă prezint setul de două proiectoare de stroboscopie cu 12 LED-uri și o putere totală de 36W. Aceste proiectoare sunt perfecte pentru a crea efecte de lumină în diferite evenimente, petreceri sau spectacole.Fie că sunteți DJ, organizator de evenimente sau pur și simplu doriți să adăugați..
PRP: 80,00 Lei 38,00 Lei
Stoboscop led auto 6 moduri Rosu si Albastru Stoboscop led auto 6 moduri Rosu si Albastru
-62 lei
Brand: TAI
Bucurați-vă de o experiență de iluminare captivantă și plină de viață în timpul călătoriilor cu Stroboscopul LED Auto 6 Moduri, disponibil acum într-o combinație vibrantă de culori roșu și albastru. Această piesă de echipament auto inovatoare este concepută pentru a oferi vizualizări impresionante ș..
PRP: 120,00 Lei 58,00 Lei
Stroboscop LED auto parbriz COB rosu albastru Stroboscop LED auto parbriz COB rosu albastru
-200 lei
Brand: TAI
Un stroboscop LED auto pentru parbriz COB (Chip-On-Board) cu lumină roșie și albastră este un dispozitiv utilizat în principal de către vehiculele de urgență, cum ar fi mașinile de poliție, ambulanțe sau mașinile de pompieri, pentru a atrage atenția și a semnaliza prezența acestora în trafic. Acest ..
PRP: 259,00 Lei 59,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)