Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Aspersoare

Aspersor de gradina Automat cu 2 iesiri Aspersor de gradina Automat cu 2 iesiri
-40 lei
Brand: ANDU
Prezentăm cu entuziasm aspersorul de grădină automat cu 2 ieșiri, un instrument practic și eficient pentru irigarea grădinii dvs. Acest aspersor vă permite să udați simultan două zone diferite, fără a fi nevoie să rearanjați sau să schimbați manual poziția aspersorului.Cu acest aspersor de grădină a..
PRP: 59,00 Lei 19,00 Lei
Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile
-30 lei
Brand: ZIAD
Caracteristici: -12 mini-furtunuri flexibile semi-ajustabile -se ataseaza la furtunul de gradina standard. -fiecare furtun are cu cate 3 orificii -poate dispersa apa la 360 de grade -poate fi instalat in diverse zone sau pozitii pentru randament sporit -este accesoriul ideal daca aveti nevoie ..
PRP: 59,00 Lei 29,00 Lei
Aspersor Gradina 360 Grade cu Furtunuri Flexibile Aspersor Gradina 360 Grade cu Furtunuri Flexibile
-26 lei
Brand: ZIAD
Aspersor multifunctional tip Sprinkler 360 grade cu furtunuri flexibileAspersor de gradina multifunctional 360 grade Multifunctional Sprinkler dispune de 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile, fiecare cu cate 3 orificii acestea pot dispersa apa la 360 de grade si poate fi instalat in diverse zone s..
PRP: 59,00 Lei 33,00 Lei
Aspersor Metal cu 6 moduri dispersie prin bataie  MX251 Aspersor Metal cu 6 moduri dispersie prin bataie  MX251
-38 lei
Brand: MXM Lider
Aspersorul metalic cu 6 moduri de dispersie prin bătaie, codul MX251, este o alegere excelentă pentru udarea eficientă și uniformă a grădinii, peluzelor sau a altor suprafețe verzi. Cu un design solid din metal, acest aspersor este conceput pentru a rezista utilizării îndelungate și a condițiilor me..
PRP: 79,00 Lei 41,00 Lei
Aspersor metalic cu 6 moduri de dispersie Aspersor metalic cu 6 moduri de dispersie
-14 lei
Brand: ANDU
Prezentăm cu entuziasm aspersorul metalic cu 6 moduri de dispersie, un instrument versatil și durabil, perfect pentru irigarea eficientă a grădinii dvs. Acest aspersor vă oferă o gamă variată de opțiuni de dispersie a apei, pentru a satisface nevoile specifice ale grădinii și plantelor dvs.Cu cele 6..
PRP: 69,00 Lei 55,00 Lei
Aspersor pentru gradina multifunctional Aspersor pentru gradina multifunctional
-93 lei
Brand: SOLARE
Transformați udarea grădinii într-o sarcină simplă și eficientă cu ajutorul Aspersorului pentru Grădină Multifuncțional. Acest dispozitiv versatil vă permite să acoperiți o suprafață mare a grădinii dumneavoastră cu apă, asigurând o udare uniformă și completă.Aspersorul pentru grădină este echipat c..
PRP: 190,00 Lei 97,00 Lei
Stropitoare rotativa cu 3 brate reglabila (pentru gazon) Stropitoare rotativa cu 3 brate reglabila (pentru gazon)
-10 lei
Brand: SOLARE
DescriereStropitoare rotativa cu 3 brate pentru irigarea gazonului sau a gradinii. Foarte usor de folosit, cu mufa standard pentru cuplarea furtunului de alimentare cu apa. Sub presiunea apei se invarte asigurand o stropire uniforma a terenului de irigat. Suprafata de irigat se poate regla simplu mo..
PRP: 39,00 Lei 29,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)