Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Proiectoare Craciun

In aceasta perioada a anului, toata lumea se pregateste de febra sarbatorilor de iarna. Decorarea bradului, goana dupa cadouri, cumparaturile dar si minunatele bucate care se pun pe masa, pe langa acestea se alatura si decoratiunile pentru Craciun.

Echipa GAVE in ajutorul dumneavoastra cu o gama variata de proiectoare care pot fi folosite atat in interior cat si in exterior, impreuna cu accesoriile potrivite.

Acestea sunt ideale atat pentru decorarea sarbatorilor de iarna cat si pentru luminarea fatadelor, a gradinii, ca obiect decorativ in vitrinele spatiilor comerciale. Practic, acestea pot fi utilizate cu incredere in orice anotimp.

Proiector Laser MOTION cu 2 culori Proiector Laser MOTION cu 2 culori
-101 lei
Brand: MANDU
Proiector Laser MOTION cu 2 culori Acest proiector este special conceput pentru utilizarea cu succes atat la evenimente festive cat si in cluburi, pe terase sau in pub-uri. Raza mare de iluminare poate garanta o performanta sporita. Acesta este ideal pentru Craciun, petreceri aniversare si petr..
PRP: 199,00 Lei 98,00 Lei
Proiector Laser Star cu joc lumini verzi si rosii Proiector Laser Star cu joc lumini verzi si rosii
-90 lei
Brand: MANDU
Proiector Laser Star cu joc lumini verzi si rosiiAcest proiector laser este special conceput atat pentru case cat si pentru restaurante, cluburi sau baruri.Calitatea acestuia este data de faptul ca inlocuieste cu succes orice tip de instalatie luminoasa si veti scapa de grija firelor..
PRP: 199,00 Lei 109,00 Lei
Proiector laser Star Shower in 2 culori Proiector laser Star Shower in 2 culori
-70 lei
Brand: MANDU
Bucurați-vă de un spectacol de lumină uimitor cu ajutorul Proiectorului Laser Star Shower în 2 culori. Acest dispozitiv inovator vă permite să transformați instantaneu fațada casei sau grădina într-un peisaj de vis, cu lumini vibrante și strălucitoare.Cu tehnologia laser avansată, proiectorul Laser ..
PRP: 149,00 Lei 79,00 Lei
Proiector PAR 18 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club Reflector 18 LED RGB cu proiectie lumini Proiector PAR 18 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club Reflector 18 LED RGB cu proiectie lumini
-40 lei
Brand: TAI
Proiector PAR 18 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau ClubAcest proiector este special conceput pentru utilizarea cu succes atat la evenimente festive cat si in cluburi, pe terase sau in pub-uri. Raza mare de iluminare poate garanta o performanta sporita.Cele 8 jocuri de lumini vor face c..
PRP: 119,00 Lei 79,00 Lei
Proiector PAR 36 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club Proiector PAR 36 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club
-70 lei
Brand: ALEX
Fie că organizați un eveniment live, un spectacol de teatru sau o petrecere în club, Proiectorul PAR 36 cu LED-uri este soluția perfectă pentru a crea o atmosferă electrizantă. Acest proiector oferă o gamă largă de efecte de lumină care pot transforma orice spațiu într-o scenă vibrantă, plină de cul..
PRP: 179,00 Lei 109,00 Lei
Proiector PAR 54 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club Proiector PAR 54 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club
-100 lei
Brand: XL
Proiector PAR 54 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau ClubAcest proiector este special conceput pentru utilizarea cu succes atat la evenimente festive cat si in cluburi, pe terase sau in pub-uri. Raza mare de iluminare poate garanta o performanta sporita.Cele 8 jocuri de lumini vor face ca inca..
PRP: 259,00 Lei 159,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)