Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Benzi Adezive

Benzi Adezive
2 x Banda Flex Tape Adeziva 4 " reparatoara rezistenta 2 x Banda Flex Tape Adeziva 4 " reparatoara rezistenta
Top vanzari -70 lei
Brand: MANDU
Banda Flex Tape adezivă de 4 inci este o soluție inovatoare și extrem de rezistentă pentru repararea rapidă și eficientă a unei game variate de suprafețe și materiale. Cu o rezistență extraordinară la apă, presiune și temperaturi extreme, această bandă oferă o soluție durabilă și fiabilă pentru oric..
PRP: 99,00 Lei 29,00 Lei
Banda ACOPERIS 100mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa Banda ACOPERIS 100mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa
-30 lei
Brand: JACK
Când vine vorba de protecția și siguranța acoperișului casei dvs., alegerea corectă a materialelor este esențială. Banda de Acoperiș Butilică Adezivă Hidroizolantă Bituminoasă reprezintă o soluție avansată și durabilă pentru a asigura că acoperișul dvs. rămâne impermeabil și protejat împotriva eleme..
PRP: 79,00 Lei 49,00 Lei
Banda ACOPERIS 100mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa Banda ACOPERIS 100mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa
-30 lei
Brand: JACK
Când vine vorba de protecția și siguranța acoperișului casei dvs., alegerea corectă a materialelor este esențială. Banda de Acoperiș Butilică Adezivă Hidroizolantă Bituminoasă reprezintă o soluție avansată și durabilă pentru a asigura că acoperișul dvs. rămâne impermeabil și protejat împotriva eleme..
PRP: 79,00 Lei 49,00 Lei
Banda acoperis 150mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa Banda acoperis 150mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa
-81 lei
Brand: JACK
Banda acoperiș butilică adezivă de înaltă calitate, în mărimea de 150mm x 5M, este soluția perfectă pentru protecția și hidroizolarea eficientă a acoperișurilor. Fabricată dintr-un material bituminos durabil și rezistent la apă, această bandă oferă o barieră eficientă împotriva infiltrării apei, pro..
PRP: 160,00 Lei 79,00 Lei
Banda ACOPERIS 200mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa Banda ACOPERIS 200mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa
-76 lei
Brand: JACK
Bandă rezistentă la apă, fiind cunoscută sub numele de bandă tip folie este prevăzuta cu cauciuc din butil extrudat, un material de etanşare permanent și sensibil la presiune, cu o rezistență şi aderență foarte bună.Poate sigila instantaneu împotriva apei, aerului sau prafului și rămâne în perm..
PRP: 195,00 Lei 119,00 Lei
Banda ACOPERIS 50mm x 10M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa jk Banda ACOPERIS 50mm x 10M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa jk
-30 lei
Brand: JACK
Banda pentru acoperiș de 50mm x 10M cu adeziv bituminos butilic reprezintă soluția ideală pentru protejarea acoperișurilor împotriva infiltrațiilor de apă și a deteriorării cauzate de umezeală. Această bandă rezistentă la apă este fabricată din materiale de înaltă calitate și poate fi utilizată pent..
PRP: 69,00 Lei 39,00 Lei
Banda acoperis 50mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa BS Banda acoperis 50mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa BS
-9 lei
Brand: BASHAR
O banda pentru acoperis cu strat de butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa este un element esential pentru intretinerea si reparatia acoperisului dvs. Aceasta banda durabila ofera protectie impotriva infiltrarii de apa si asigura siguranta locuintei dvs. In plus, are o aderenta puternica si poat..
PRP: 44,00 Lei 35,00 Lei
Banda ACOPERIS 50mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa ZD Banda ACOPERIS 50mm x 5M butilica adeziva hidroizolanta bituminoasa durabila Rezistenta la Apa ZD
-10 lei
Brand: JACK
O bandă pentru acoperiș cu strat de butilică adezivă hidroizolantă bituminoasă este un element esențial pentru întreținerea și reparația acoperișului dvs. Această bandă durabilă oferă protecție împotriva infiltrării de apă și asigură siguranța locuinței dvs. În plus, are o aderență puternică și poat..
PRP: 49,00 Lei 39,00 Lei
Banda Adeziva Etansare din Cauciuc Butilic Argintie 150MM x5M Banda Adeziva Etansare din Cauciuc Butilic Argintie 150MM x5M
-53 lei
Brand: JACK
Banda adezivă de etanșare din cauciuc butilic de culoare argintie, cu dimensiunile de 150 mm x 5 m, este un produs folosit pentru etanșarea și sigilarea diferitelor suprafețe sau spații. Acest tip de bandă este cunoscut pentru proprietățile sale de etanșare și adeziune, precum și pentru rezistența s..
PRP: 112,00 Lei 59,00 Lei
Banda de Etansare Purfix 9 x 6MM rola 80 metri Banda de Etansare Purfix 9 x 6MM rola 80 metri
-134 lei
Brand: ORINGURI
În orice proiect de construcție sau renovare, detaliile sunt cele care fac diferența dintre o muncă profesională și una mediocră. Banda de etanșare Purfix, cu dimensiunile de 9 x 6MM și într-o rolă generoasă de 80 de metri, reprezintă acea alegere premium care vă garantează finisaje de înaltă calita..
PRP: 284,00 Lei 150,00 Lei
Banda dublu adeziva 50mm x 15 m GALBENA Banda dublu adeziva 50mm x 15 m GALBENA
-19 lei
Brand: ORINGURI
Bandă adezivă pe două fețe utilizată pentru conectarea tuturor tipurilor de membrane și folii de acoperiș. Poate fi utilizată atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirii. Durabil și eficient - asigură o rezistență adezivă ridicată și durabilitatea conexiunilor.Material foarte rezistent la proc..
PRP: 44,00 Lei 25,00 Lei
Banda fibra sticla 50mm x 90 metri Banda fibra sticla 50mm x 90 metri
-30 lei
Brand: JACK
Atunci când vine vorba de reparații la domiciliu sau la locul de muncă, găsirea unui material fiabil și durabil este esențială pentru a face treaba corect și pentru a prelungi durata de viață a obiectelor sau structurilor reparate. Bandă de Fibra de Sticlă 50mm x 90 metri este alegerea perfectă pent..
PRP: 59,00 Lei 29,00 Lei
Banda Flex Tape XL 8" Lata Adeziva reparatoara rezistenta Banda Flex Tape XL 8" Lata Adeziva reparatoara rezistenta
-31 lei
Brand: MANDU
Când vine vorba de reparații rapide și eficiente, nu există nimic mai potrivit decât Banda Flex Tape XL de 8". Acest produs este o soluție inovatoare și extrem de rezistentă pentru toate nevoile tale de reparare. Cu lățimea sa generoasă de 8 inch (aproximativ 20 de centimetri), această bandă adezivă..
PRP: 60,00 Lei 29,00 Lei
Banda Ivy Grip 3M din SILICON transparent dublu adeziva incolora Banda Ivy Grip 3M din SILICON transparent dublu adeziva incolora
-30 lei
Brand: AMIR
Banda Ivy Grip 3M din silicon transparent este un produs versatil și durabil, ideal pentru o varietate de aplicații de fixare și prindere în casă, la birou sau în atelier. Această bandă cu dublu adeziv are o formulă specială din silicon care oferă o aderență puternică și rezistență la apă, fără a lă..
PRP: 50,00 Lei 20,00 Lei
Banda Ivy Grip 3M din SILICON transparent dublu adeziva incolora LL Banda Ivy Grip 3M din SILICON transparent dublu adeziva incolora LL
-28 lei
Brand: LILY
Banda dublu adeziva 3M transparenta Ivy GripBanda dublu adeziva se poate utiliza pentru organizarea cablurilor sau a fixarii acestora pe perete sau diverse locuri, utilizare pentru fixarea tabletei sau a telefoanelor pe diverse suprafete sau pur si simplu pentru utilizarea in fixarea diverselor obie..
PRP: 50,00 Lei 22,00 Lei
Banda Ivy Grip 5M din SILICON transparent dublu adeziva incolora Banda Ivy Grip 5M din SILICON transparent dublu adeziva incolora
-10 lei
Brand: AMIR
Banda Ivy Grip 5M din SILICON transparent dublu adeziva incolora: O soluție inovatoare pentru orice nevoie de adezivCând vine vorba de a face treabă și de a rezolva diverse probleme legate de lipire și fixare, banda Ivy Grip 5M din SILICON transparent dublu adeziva incolora este soluția perfectă. Cu..
PRP: 49,00 Lei 39,00 Lei
Banda izolatoare din silicon Banda izolatoare din silicon
-30 lei
Brand: BASHAR
Include două role - ambele rulouri lungi de 6 pi.O rolă are 1,75" grosime, ceea ce este perfect pentru uși. O rolă are 1" grosime, ceea ce este perfect pentru ferestreTăiată la orice lungimeTranslucidAdezivul puternic ține cu o prindere strânsăPăstrează căldura și aerul rece afară în timpul ierniiMe..
PRP: 69,00 Lei 39,00 Lei
Banda protectiva pentru orice suprafata Alb Banda protectiva pentru orice suprafata Alb
-18 lei
Brand: TAI
Banda protectivă pentru orice suprafață în culoarea albă este un instrument util și practic pentru a proteja diferite suprafețe împotriva zgârieturilor, lovirilor sau a altor daune. Această bandă este concepută să fie compatibilă cu o varietate de materiale și poate fi utilizată în diverse aplicații..
PRP: 30,00 Lei 12,00 Lei
Banda Super Adeziva Reparatoare JIMATOR TAPE lata 8" x 5' ALBA Banda Super Adeziva Reparatoare JIMATOR TAPE lata 8" x 5' ALBA
-20 lei
Brand: JACK
Banda super adeziva impermeabila rezistenta la scurgeriMaterial cauciucat autoaderent si super lipiciosBanda adeziva impermeabila SuperFlex este facuta dintr-un material autoaderent si super lipicios, care se poate lipi usor pe orice suprafata, cu scopul de a opri scurgerile de apa in mod ..
PRP: 43,00 Lei 23,00 Lei
Placa autoadeziva CLS-011 pentru perete tip marmura 30 x 60 cm ALB CU DUNGI Placa autoadeziva CLS-011 pentru perete tip marmura 30 x 60 cm ALB CU DUNGI
-4 lei
Brand: LILY
Placa autoadezivă pentru perete tip marmură este o soluție excelentă pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat în orice încăpere.Această placă imită aspectul și textura marmurei naturale, oferindu-vă un design luxos și atrăgător fără a fi nevoie de lucrări complexe saucostisitoare.Placa autoad..
PRP: 22,00 Lei 18,00 Lei
Placa autoadeziva CLS-011 pentru perete tip marmura 60 x 60 cm Alb Cu Dungi
-12 lei
Brand: LILY
Placa autoadezivă pentru perete tip marmură este o soluție excelentă pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat în orice încăpere.Această placă imită aspectul și textura marmurei naturale, oferindu-vă un design luxos și atrăgător fără a fi nevoie de lucrări complexe saucostisitoare.Placa autoad..
PRP: 37,00 Lei 25,00 Lei
Placa autoadeziva CLS-011 pentru perete tip marmura 60 x 60 cm ALB CU DUNGI Placa autoadeziva CLS-011 pentru perete tip marmura 60 x 60 cm ALB CU DUNGI
-12 lei
Brand: LILY
Placa autoadezivă pentru perete tip marmură este o soluție excelentă pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat în orice încăpere.Această placă imită aspectul și textura marmurei naturale, oferindu-vă un design luxos și atrăgător fără a fi nevoie de lucrări complexe saucostisitoare.Placa autoad..
PRP: 37,00 Lei 25,00 Lei
SCOCH Banda Autoadeziva din Aluminiu Izolanta Termic 50mm x 3M SCOCH Banda Autoadeziva din Aluminiu Izolanta Termic 50mm x 3M
-28 lei
Brand: ORINGURI
Banda scoch latime 10 cm Superadeziva Datorita ranforsarii interioare si adezivului foarte puternic, banda se lipeste durabil, aplicarea reusind perfect chiar si la temperaturi joase. Protejeaza eficient impotriva infiltrarii vaporilor de apa si rezista fara a fi afectata de diferentele de..
PRP: 49,00 Lei 21,00 Lei
Set 2 Banda Ivy Grip 3M din SILICON transparent dublu adeziva incolora LL Set 2 Banda Ivy Grip 3M din SILICON transparent dublu adeziva incolora LL
-40 lei
Brand: LILY
Banda Ivy Grip 3M reprezintă o revoluție în domeniul soluțiilor adezive. Realizată din silicon transparent de înaltă calitate, această bandă dublu adezivă incoloră este proiectată pentru a oferi o fixare puternică și durabilă, păstrând în același timp un aspect estetic curat și discret.Caracteristic..
PRP: 78,00 Lei 38,00 Lei
Set 2 Banzi late adezive etansare pentru baie din plastic BEJ (CREAM) 3 M Set 2 Banzi late adezive etansare pentru baie din plastic BEJ (CREAM) 3 M
-14 lei
Brand: BASHAR
Această bandă adezivă de înaltă calitate este fabricată din plastic rezistent, fiind potrivită pentru a fi utilizată în zonele umede și expuse la apă.Cu o lungime de 3 metri, această bandă de etanșare pentru baie este suficientă pentru a acoperi toate zonele unde este necesară o etanșare perfectă, c..
PRP: 43,00 Lei 29,00 Lei
Set 2 Banzi late adezive etansare pentru baie din plastic GRI 3 M Set 2 Banzi late adezive etansare pentru baie din plastic GRI 3 M
-16 lei
Brand: BASHAR
Această bandă adezivă de înaltă calitate este fabricată din plastic rezistent, fiind potrivită pentru a fi utilizată în zonele umede și expuse la apă.Cu o lungime de 3 metri, această bandă de etanșare pentru baie este suficientă pentru a acoperi toate zonele unde este necesară o etanșare perfectă, c..
PRP: 45,00 Lei 29,00 Lei
Set 2 Benzi ROSII duble adezive transparente 20MM/3M Set 2 Benzi ROSII duble adezive transparente 20MM/3M
-20 lei
Brand: JACK
Descoperiți puterea și versatilitatea cu Banda ROȘIE dublă adezivă transparentă, de 20mm/3M, soluția supremă pentru o gamă largă de aplicații de lipire. Acest produs inovator reprezintă alegerea ideală pentru profesioniști și amatori deopotrivă, oferind o adeziune puternică și fiabilă, împreună cu u..
PRP: 47,00 Lei 27,00 Lei
Set 5 Placa autoadeziva CLS-011 pentru perete tip marmura 30 x 60 cm Alb cu Dungi
-20 lei
Brand: LILY
Placa autoadezivă pentru perete tip marmură este o soluție excelentă pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat în orice încăpere. Această placă imită aspectul și textura marmurei naturale, oferindu-vă un design luxos și atrăgător fără a fi nevoie de lucrări complexe sau costisitoare.Placa auto..
PRP: 69,00 Lei 49,00 Lei
Set 5 Placi autoadeziva CLS-04 pentru perete tip marmura 30 x 60 cm NEGRU Set 5 Placi autoadeziva CLS-04 pentru perete tip marmura 30 x 60 cm NEGRU
-44 lei
Brand: LILY
Set 5 Placi autoadezivă CLS-04 pentru perete este o soluție excelentă pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat în orice încăpere. Această placă imită aspectul și textura marmurei naturale într-o nuanță neagră, oferindu-vă un design modern și rafinat.Placa autoadezivă este ușor de aplicat, făr..
PRP: 99,00 Lei 55,00 Lei
Set 5 Placi autoadezive CLS-04 pentru perete tip marmura 60 x 60 cm NEGRU Set 5 Placi autoadezive CLS-04 pentru perete tip marmura 60 x 60 cm NEGRU
-81 lei
Brand: LILY
Set 5 placi autoadezive CLS-04 pentru perete este o soluție excelentă pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat în orice încăpere. Aceastăplacă imită aspectul și textura marmurei naturale într-o nuanță neagră, oferindu-vă un design modern și rafinat.Placa autoadezivă este ușor de aplicat, fără..
PRP: 190,00 Lei 109,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 32 (2 pagini)