Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Incarcatoare Wireless

Modulator Fm cu Incarcator Auto Wireless W1 Modulator Fm cu Incarcator Auto Wireless W1
-84 lei
Brand: RUAN
Kitul auto adaptor radio pentru emitator Bluetooth FM accepta card TF / SD si incarcator auto USB fiind ideal pentru toate playerele audio ale smartphone-urilor.Acest produs este un incarcator auto Bluetooth MP3 player pentru vehicule. Adaptarea modulului Bluetooth performant de inalta performanta, ..
PRP: 189,00 Lei 105,00 Lei
Modulator incarcator auto wireless W1 Modulator incarcator auto wireless W1
-94 lei
Brand: RUAN
Modulator incarcator auto wireless W1Kitul auto adaptor radio pentru emitator Bluetooth FM accepta card TF / SD si incarcator auto USB fiind ideal pentru toate playerele audio ale smartphone-urilor.Acest produs este un incarcator auto Bluetooth MP3 player pentru vehicule. Adaptarea modulului Bluetoo..
PRP: 199,00 Lei 105,00 Lei
Suport Auto Auriu R1 Senzor Incarcare Fast Charge Wireless Suport Auto Auriu R1 Senzor Incarcare Fast Charge Wireless
-104 lei
Brand: BASHAR
Suportul auto auriu R1 cu senzor de încărcare wireless Fast Charge este un accesoriu practic și elegant pentru vehiculul dvs. Acesta oferă funcții de montare sigură a telefonului și de încărcare rapidă fără cabluri, contribuind astfel la o experiență de conducere mai convenabilă și mai sigură. Iată ..
PRP: 159,00 Lei 55,00 Lei
Suport auto S5 cu incarcare wireless pentru telefon Suport auto S5 cu incarcare wireless pentru telefon
-44 lei
Brand: MANDU
În lumea în mișcare rapidă de astăzi, un suport auto inteligent poate face diferența între o călătorie comodă și una plină de stres. Suportul Auto S5 cu Încărcare Wireless pentru Telefon este partenerul ideal pentru șoferii moderni, oferind un echilibru perfect între comoditate, conectivitate și sig..
PRP: 99,00 Lei 55,00 Lei
Suport telefon auto Andowl Q PD21 negru cu incarcare wireless reglabil Suport telefon auto Andowl Q PD21 negru cu incarcare wireless reglabil
-80 lei
Brand: MIHAI
Suport Telefon Auto Andowl Q PD21 Negru cu Încărcare Wireless ReglabilÎn era digitală, menținerea dispozitivelor mobile încărcate și la îndemână în timpul călătoriilor cu mașina a devenit o necesitate.Suportul Telefon Auto Andowl Q PD21, cu încărcare wireless și ajustabilitate, este soluția elegantă..
PRP: 189,00 Lei 109,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)