Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Cabluri Usb

Adaptor Dongle Transfer de date tip C-USB si Splitter cu 4 porturi USB Adaptor Dongle Transfer de date tip C-USB si Splitter cu 4 porturi USB
-25 lei
Brand: PRIZE
Datorită designului cu două porturi, adaptoarele duble se potrivesc mai strâns decât cele cu un singur port și sunt mai stabile, fără să se desfacă. Cu o formă compactă, este ușor de transportat. Cu acest hub de date, puteți îmbunătăți eficiența la birou datorită transmiterii stabile a datelor. Are ..
PRP: 60,00 Lei 35,00 Lei
Adaptor OTG Q OT03 pentru Iphone de la Lightning la USB Adaptor OTG Q OT03 pentru Iphone de la Lightning la USB
-36 lei
Brand: MIHAI
Cu Adaptorul OTG Q OT03 pentru iPhone, intri în lumea versatilității și a conectivității extinse. Acest mic dispozitiv este esențial pentru utilizatorii de iPhone care doresc să facă mai mult cu dispozitivul lor și să îl integreze cu alte tehnologii.Conversie Lightning la USBUna dintre caracteristic..
PRP: 79,00 Lei 43,00 Lei
Cablu / Adaptor Type C - Audio AUX 3.5 Mm 1 M Cablu / Adaptor Type C - Audio AUX 3.5 Mm 1 M
-16 lei
Brand: PRIZE
Cablu/adaptor/convertor Type-C - Audio AUX 3.5 mm.CABLU AUXILIARTYPE C3.5MM1 METRU..
PRP: 45,00 Lei 29,00 Lei
Cablu Adaptor Auxiliar Audio Jack 3.5mm 4in1 Andowl Q SX12 Cablu Adaptor Auxiliar Audio Jack 3.5mm 4in1 Andowl Q SX12
-55 lei
Brand: MIHAI
În era digitală, conectivitatea și versatilitatea sunt esențiale pentru o experiență audio optimă. Cablu Adaptor Auxiliar Audio Jack 3.5mm 4in1 Andowl Q SX12 este soluția ideală pentru oricine dorește să îmbunătățească și să simplifice conexiunile audio. Cu un design ingenios și funcționalitate de n..
PRP: 119,00 Lei 64,00 Lei
Cablu Adaptor Auxiliar Audio Jack 3.5mm 4in1 Andowl QSX12 Cablu Adaptor Auxiliar Audio Jack 3.5mm 4in1 Andowl QSX12
-55 lei
Brand: MIHAI
Cablu Adaptor Auxiliar Audio Jack 3.5mm 4 în 1 Andowl QSX12: Sunet de Calitate la ÎndemânăSunetul de înaltă calitate este esențial pentru experiența audio completă, fie că ascultăm muzică, urmărim filme sau vorbim la telefon. Cu Cablul Adaptor Auxiliar Audio Jack 3.5mm 4 în 1 Andowl QSX12, vei avea ..
PRP: 119,00 Lei 64,00 Lei
Cablu Cauciuc Alb 2m USB tip C - USB tip C Cablu Cauciuc Alb 2m USB tip C - USB tip C
-13 lei
Brand: PRIZE
Vă prezentăm un Cablu de 2 metri, fabricat din cauciuc alb, cu conectori USB tip C la ambele capete. Acest cablu este proiectat pentru a vă oferi o soluție fiabilă de încărcare și transfer de date între dispozitivele dvs. cu port USB tip C. Iată o descriere detaliată a acestui produs:Performanță Fia..
PRP: 32,00 Lei 19,00 Lei
Cablu Cauciuc Negru 2m USB tip C - USB tip C Cablu Cauciuc Negru 2m USB tip C - USB tip C
-13 lei
Brand: PRIZE
Vă prezentăm un Cablu de 2 metri, fabricat din cauciuc negru, cu conectori USB tip C la ambele capete. Acest cablu este proiectat pentru a vă oferi o soluție fiabilă de încărcare și transfer de date între dispozitivele dvs. cu port USB tip C. Iată o descriere detaliată a acestui produs:Performanță F..
PRP: 32,00 Lei 19,00 Lei
Cablu de date 3 IN 1 afisaj digital PD100W Lightning/ Type C/Micro Cablu de date 3 IN 1 afisaj digital PD100W Lightning/ Type C/Micro
-33 lei
Brand: PRIZE
Inovația în domeniul accesorilor pentru dispozitivele electronice aduce o soluție modernă și versatilă pentru încărcarea și transferul de date între diferite dispozitive. Cablul de date 3 în 1 cu afișaj digital PD100W oferă o combinație perfectă între funcționalitate, eficiență și compatibilitate, f..
PRP: 72,00 Lei 39,00 Lei
Cablu de date Fast Charge Type C la USB C lungime 1m Cablu de date Fast Charge Type C la USB C lungime 1m
-21 lei
Brand: PRIZE
În era în care tehnologia evoluează rapid, un cablu de date de înaltă calitate este esențial pentru a menține dispozitivele conectate și pentru a le alimenta eficient. Cablul de date Fast Charge Type C la USB C, cu o lungime de 1 metru, este soluția perfectă pentru cei care doresc un cablu versatil,..
PRP: 35,00 Lei 14,00 Lei
Cablu de Date si Incarcare IPHONE 2.0 m Type C Cablu de Date si Incarcare IPHONE 2.0 m Type C
-20 lei
Brand: PRIZE
Acest cablu de date cu o lungime de 2 metri este o soluție versatilă și convenabilă pentru utilizatorii de dispozitive Apple iPhone, precum și pentru cei care utilizează laptopuri Macbook sau prize auto cu sloturi Type-C. Cu o mufă de tip Lightning pentru dispozitivele iPhone și un alt conector cu m..
PRP: 39,00 Lei 19,00 Lei
Cablu de Date si Incarcare IPHONE 3m Cablu de Date si Incarcare IPHONE 3m
-17 lei
Brand: MIHAI
Cu un Cablu de Date și Încărcare iPhone de 3 metri, puteți să vă încărcați și să sincronizați dispozitivele Apple cu ușurință și să vă bucurați de o flexibilitate sporită în utilizarea acestora. Acest cablu vă permite să vă mențineți dispozitivele conectate la o priză sau la un computer, indiferent ..
PRP: 48,00 Lei 31,00 Lei
Cablu de Date si Incarcare USB la USB Type C lungime 1 metru A916 Cablu de Date si Incarcare USB la USB Type C lungime 1 metru A916
-24 lei
Brand: Ahmed
În era tehnologiei rapide și a dispozitivelor mobile, un cablu de date și încărcare de încredere este esențial pentru a menține totul conectat și funcționând. Cablul USB la USB Type C A916, cu o lungime generoasă de 1 metru, este alegerea perfectă pentru oricine caută un cablu de calitate superioară..
PRP: 39,00 Lei 15,00 Lei
Cablu de date TYPE C Alb XF 57 Cablu de date TYPE C Alb XF 57
-11 lei
Brand: SOLARE
Cablul  este destinat prelungirii cablurilor prevazute cu conectori de tip USB Type-C.Acest cablu poate fi utilizat pentru transferul de date si incarcarea laptopurilor, telefoanelor sau altor dispozitive. Conectat la dispozitive cu protocol rapid de comunicare, cablul permite transferul datelo..
PRP: 40,00 Lei 29,00 Lei
Cablu de date Type C pentru dispozitivele Type C 1M Cablu de date Type C pentru dispozitivele Type C 1M
-12 lei
Brand: PRIZE
Cablu de date cu mufa de Type C produs pentru dispozitivele cu Type-C avand celalalt conector tot cu mufa Type-C , ideal pentru a fi folosit impreuna cu un laptop  sau alte dispozitive mobile. Acesta poate fi folosit si la prizele autoturismelor moderne cu sloturi Type-C. Acest cablu suporta in..
PRP: 31,00 Lei 19,00 Lei
Cablu de Date USB C la C 4 in 1 cu Cablu Nailon Impletit Plan Cablu de Date USB C la C 4 in 1 cu Cablu Nailon Impletit Plan
-24 lei
Brand: PRIZE
Cablu de date USB-C la USB-C 4 în 1 cu un design de nailon împletit și plan reprezintă o soluție versatilă și rezistentă pentru încărcarea și transferul datelor între dispozitivele dvs. Cu funcționalitatea sa 4 în 1 și construcția sa durabilă, acest cablu este potrivit pentru o varietate de situații..
PRP: 59,00 Lei 35,00 Lei
Cablu de date USB-C/USB 120W 6A 1m Portocaliu capete Metalice Cablu de date USB-C/USB 120W 6A 1m Portocaliu capete Metalice
-15 lei
Brand: PRIZE
Cu cablul de date USB-C/USB de 120W cu capete metalice de culoare portocalie, vă puteți încărca și sincroniza dispozitivele electronice cu ușurință și eficiență. Acest cablu de 1 metru este proiectat pentru a oferi o viteză rapidă de încărcare și transfer de date, fiind totodată rezistent și durabil..
PRP: 40,00 Lei 25,00 Lei
Cablu de IncArcare 3in1 Universal Retractabil 1 Metru Cablu de IncArcare 3in1 Universal Retractabil 1 Metru
-20 lei
Brand: LILY
Cablu de Încărcare 3 în 1 Universal Retractabil de 1 Metru este un accesoriu esențial pentru cei care caută versatilitate și comoditate în încărcarea dispozitivelor lor. Cu o lungime de 1 metru și trei conectori diferiți, acest cablu vă permite să încărcați și să sincronizați o varietate de dispozit..
PRP: 49,00 Lei 29,00 Lei
Cablu de incarcare rapida 3 in 1 S219 Portocaliu 120 W Cablu de incarcare rapida 3 in 1 S219 Portocaliu 120 W
-25 lei
Brand: PRIZE
Vă prezentăm un Cablu de Date pentru Telefonul Mobil cu cot de gel de silice lichid și funcție de încărcare rapidă de 120W, echipat cu o lumină indicatoare. Acest cablu oferă o experiență de încărcare de înaltă calitate pentru dispozitivul dvs. mobil. Iată o descriere detaliată a acestui produs:Încă..
PRP: 60,00 Lei 35,00 Lei
Cablu Iluminat de incarcare Rapida si Transfer Date USB/Lightning Cablu Iluminat de incarcare Rapida si Transfer Date USB/Lightning
-9 lei
Brand: PRIZE
Vă prezentăm Cablul de Încărcare Super Rapidă și Transfer de Date, un accesoriu esențial pentru dispozitivele dvs. electronice, care aduce o experiență de încărcare și transfer de date de înaltă calitate. Iată o descriere detaliată a acestui produs:Performanță Excepțională:Acest cablu de încărcare ș..
PRP: 28,00 Lei 19,00 Lei
Cablu Iluminat de incarcare Rapida si Transfer Date USB/Type C Cablu Iluminat de incarcare Rapida si Transfer Date USB/Type C
-9 lei
Brand: PRIZE
Vă prezentăm Cablul de Încărcare Super Rapidă și Transfer de Date, un accesoriu esențial pentru dispozitivele dvs. electronice, care aduce o experiență de încărcare și transfer de date de înaltă calitate. Iată o descriere detaliată a acestui produs:Performanță Excepțională:Acest cablu de încărcare ș..
PRP: 28,00 Lei 19,00 Lei
Cablu Micro USB cu Display Digital incarcare telefon mobil Cablu Micro USB cu Display Digital incarcare telefon mobil
-20 lei
Brand: PRIZE
   Cablu Micro USB cu Display Digital pentru încărcare telefon mobil este un accesoriu inovator și util pentru a monitoriza și controla procesul de încărcare al dispozitivelor mobile.Acest cablu este dotat cu un ecran digital integrat, care afișează informații precum tensiunea și curentul ..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Cablu USB C cu Display Digital incarcare telefon mobil Cablu USB C cu Display Digital incarcare telefon mobil
-20 lei
Brand: PRIZE
Cablu USB-C cu Display Digital pentru Încărcarea Telefonului Mobil: Control și Ușurință într-un Singur PachetCu evoluția tehnologiei smartphone-urilor, gestionarea încărcării acestora a devenit din ce în ce mai importantă pentru a prelungi durata de viață a bateriei și a asigura o încărcare rapidă ș..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Hub cu 9 porturi diferite Q HU666 si incarcare wireless Hub cu 9 porturi diferite Q HU666 si incarcare wireless
-280 lei
Brand: MIHAI
Într-o lume tot mai conectată și interdependentă, accesoriile care simplifică și eficientizează modul în care utilizăm tehnologia sunt esențiale. Hub-ul cu 9 porturi diferite Q HU666 și încărcare wireless este partenerul perfect pentru oricine dorește să maximizeze productivitatea și să reducă aglom..
PRP: 555,00 Lei 275,00 Lei
Set 2 Cablu de date Iphone/USB din material textil Negru Set 2 Cablu de date Iphone/USB din material textil Negru
-5 lei
Brand: JACK
ASetul de 2 cabluri de date iPhone/USB din material textil negru reprezintă o soluție practică și elegantă pentru încărcarea și transferul datelor între dispozitivele iPhone și porturile USB. Designul său distinctiv, cu înveliș textil negru, oferă un aspect modern și sofisticat, în timp ce oferă și ..
PRP: 24,00 Lei 19,00 Lei
Set Incarcator Fast Charge 45W si Cablu de Date 1M Set Incarcator Fast Charge 45W si Cablu de Date 1M
-27 lei
Brand: Ahmed
Setul de încărcare Fast Charge 45W și cablu de date 1M este soluția perfectă pentru a-ți încărca dispozitivele electronice într-un mod rapid și eficient. Cu capacitatea sa de a oferi o încărcare rapidă și sigură, acest set îți permite să rămâi conectat și productiv în timpul zilei, fără a fi nevoie ..
PRP: 72,00 Lei 45,00 Lei
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)