Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Furtune cu duze

Furtun extensibil pentru gradina 12 m Rosu Furtun extensibil pentru gradina 12 m Rosu
-40 lei
Brand: MANDU
Furtunul Extensibil pentru Grădină este un echipament util și versatil, perfect pentru udarea grădinilor sau pentru diverse activități de curățare, precum spălarea mașinilor, a covoarelor și multe altele. Acest furtun este alegerea potrivită pentru a vă ajuta să vă îngrijiți de grădina dumneavoastră..
PRP: 99,00 Lei 59,00 Lei
KIT Furtun Terasa 15 duze lungime 15 metri INTERCONECTABIL KIT Furtun Terasa 15 duze lungime 15 metri INTERCONECTABIL
-70 lei
Brand: MANDU
Kit-ul de furtun pentru terasă cu 15 duze și o lungime de 15 metri INTERCONECTABIL este o soluție excelentă pentru răcorirea și umidificarea teraselor sau spațiilor exterioare în zilele calde de vară. Acest sistem simplu și eficient vă permite să creați un mediu confortabil și plăcut pentru relaxare..
PRP: 119,00 Lei 49,00 Lei
Sistem RACIRE Terasa 9 duze lungime furtun 9 metri INTERCONECTABIL Sistem RACIRE Terasa 9 duze lungime furtun 9 metri INTERCONECTABIL
-30 lei
Brand: TAI
Kit pentru racirea terasei cu 9 duze lungime 9 metriRacirea aerului in spatiile exterioare cu ajutorul kitului de racire devine posibila datorita capacitatii sale de pulverizare a picaturilor de apa.De multe ori caldura este iritanta si ne impiedica sa ne relaxam asa cum ne-am dori ba mai mult decat..
PRP: 79,00 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)