ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Aparate de masura si control

Stim cat de necesar poate fi un aparat de masura atunci cand dorim sa rezolvam anumite probleme intampinate in diferite domenii, cum ar fi: auto, constructii, calculatoare sau orice alt tip de activitate, iar aparatele de masura reprezinta un echipament indispensabil pentru rezolvarea unor astfel de  situatii.

Aparatele noastre de masura sunt special concepute pentru a masura tensiunea, rezistenta dar si multe alte valori.

Echipa GAVE va pune la dispozitie cele mai calitative produse, care va pot fi de folos atunci cand va confruntati cu situatii problematice.

Aparat De Masaj SpinTon BLUE Aparat De Masaj SpinTon BLUE
-66 lei
Brand: MANDU
Pierdeti din greutate, va intariti corpul si va relaxati cu un singur dispozitiv! Sistemul SpinProdusele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu se acceptă returul produselor de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de p..
PRP: 132,00 Lei 66,00 Lei
Aparat De Masaj SpinTon BLUE Aparat De Masaj SpinTon BLUE
-66 lei
Brand: MANDU
Pierdeti din greutate, va intariti corpul si va relaxati cu un singur dispozitiv! Sistemul SpinProdusele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu se acceptă returul produselor de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de p..
PRP: 132,00 Lei 66,00 Lei
Clampmetru digital DM6266, afisaj LCD. Clampmetru digital DM6266, afisaj LCD.
-39 lei
Brand: TUBULARE
Clampmetru digital DM6266, afisaj LCDClestele ampermetric digital, se utilizeaza in productie, laboratoare, ateliere, precum si la domiciliu pentru masurarea curentilor fara desfacerea legaturilor din circuit.Se poate utiliza si pentru masurarea tensiunilor alternative sau continue precum si masurar..
PRP: 138,00 Lei 99,00 Lei
Multimetru digital A830L Multimetru digital A830L
-60 lei
Brand: TUBULARE
Multimetru digital A830L Un multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori. Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate verifica si..
PRP: 119,00 Lei 59,00 Lei
Multimetru Digital A830L Aparat de masura si control Multimetru Digital A830L Aparat de masura si control
-4 lei
Brand: TUBULARE
Multimetru Digital A830L Aparat de masura si controlUn multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori.Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electroni..
PRP: 59,00 Lei 55,00 Lei
Multimetru Digital cu display DT9205A Multimetru Digital cu display DT9205A
-40 lei
Brand: TUBULARE
Multimetru Digital 9205Un multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori. Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate verifica s..
PRP: 99,00 Lei 59,00 Lei
Multimetru digital cu display DT9208A Multimetru digital cu display DT9208A
-50 lei
Brand: TUBULARE
Multimetru digital cu display 9208 Un multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori. Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate v..
PRP: 119,00 Lei 69,00 Lei
Multimetru Digital cu display VC9205N Multimetru Digital cu display VC9205N
-30 lei
Brand: TUBULARE
Multimetru Digital cu display VC9205NUn multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori.Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate ve..
PRP: 99,00 Lei 69,00 Lei
Multimetru digital MAS830 Profesional Multimetru digital MAS830 Profesional
-10 lei
Brand: TUBULARE
Multimetru digital MAS830, compact, ideal pentru cei care au nevoie de masuratori de baza.Un multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori.Multimetrul digital poate oferi nu numai capaci..
PRP: 69,00 Lei 59,00 Lei
Multimetru Digital YI-800 Aparat de masura si control
-41 lei
Brand: TUBULARE
Multimetru YI-800 Aparat de masura si controlUn multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori.Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar ..
PRP: 100,00 Lei 59,00 Lei
Multimetru Digital YI58L multifunctional cu display Multimetru Digital YI58L multifunctional cu display
-0 lei
Brand: TUBULARE
Multimetru multifunctional cu display YI58L Multimetrul profesional digital dispune de un display generos cu 4 digiti si iluminare de tip LED pentru o utilizare si o vizibilitate facila. Acest aparat de masura dispune de multifunctionalitate si poate masura: rezistori, capacitori, tranzistori, dio..
PRP: 99,00 Lei 99,00 Lei
Nivela LevelPro3 multifunctionala cu boloboc si ruleta Nivela LevelPro3 multifunctionala cu boloboc si ruleta
-50 lei
Brand: TUBULARE
Nivela LevelPro3 multifunctionala cu boloboc si ruleta Nivela laser boloboc multifunctionala reprezinta un accesoriu foarte util in trusa dumneavoastra de scule, oferind mai multe ustensile intr-una singura: nivela laser toate axele, boloboc cu 3 bule si ruleta. Caracteristici: - Laser selectabil..
PRP: 99,00 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)