Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Spoturi

Spoturi - pentru un iluminat modern si elegant al spatiilor interioare.

Spoturile LED au un aspect modern si sunt una dintre cele mai elegante metode de iluminare a spatiilor interioare.

Spoturile cu LED sunt ideale de folosit in spatii precum: magazine, cladiri de birou, spatii interioare, vitrine, scari etc.

Avantajul acestor spoturi cu led este ca ele consuma de 8 ori mai putina energie decat becurile clasice si sunt foarte versatile. Mai mult decat atat nu contin mercur si sunt ideale pentru mediul inconjurator.

Montajul acestora se realizeaza cu usurinta, ele sunt incastrabile in tavan fals sau rigips.

Echipa GAVE va pune la dispozitie o gama variata de spoturi, accesibile si versatile. Garantam pentru calitatea produselor noastre si de aceea vi le punem la dispozitie la preturi accesibile!

Spot 3 Led COB 3W incastrabil tavan Fals si rigips Spot 3 Led COB 3W incastrabil tavan Fals si rigips
-10 lei
Brand: TAI
Spot 3 Led COB 3W incastrabil tavan Fals si rigips Spotul Led are un aspect modern si sunt una dintre cele mai elegante metode de iluminare a spatiilor interioare.Spoturile cu Led sunt ideale de folosit in spatii precum: magazine, cladiri de birou, spatii interioare, vitrine, scari etc.Avantaju..
PRP: 39,00 Lei 29,00 Lei
Spot Led COB 10W incastrabil tavan Fals si rigips Spot Led COB 10W incastrabil tavan Fals si rigips
-10 lei
Brand: TAI
Spot Led COB 10W incastrabil tavan Fals si rigips Spotul Led are un aspect modern si sunt una dintre cele mai elegante metode de iluminare a spatiilor interioare.Spoturile cu Led sunt ideale de folosit in spatii precum: magazine, cladiri de birou, spatii interioare, vitrine, scari etc.Avantajul..
PRP: 49,00 Lei 39,00 Lei
Spot Led COB 5W incastrabil tavan Fals si rigips cu margine de sticla
-10 lei
Brand: TAI
Spot Led COB 5W incastrabil tavan Fals si rigips cu margine de sticlaSpotul Led are un aspect modern si sunt una dintre cele mai elegante metode de iluminare a spatiilor interioare.Spoturile cu Led sunt ideale de folosit in spatii precum: magazine, cladiri de birou, spatii interioare, vitrine, scari..
PRP: 49,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)