Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Pentru Polish

Creion Zgarieturi Auto cu Pasta (Zgarieturi de Suprafata) Creion Zgarieturi Auto cu Pasta (Zgarieturi de Suprafata)
-28 lei
Brand: AMIR
Atunci când mașina dvs. iubită suferă zgârieturi neplăcute pe suprafața sa, este important să acționați rapid pentru a păstra aspectul impecabil al vehiculului dvs. și pentru a preveni deteriorarea ulterioară a vopselei. Creionul pentru zgârieturi auto cu pastă este soluția ideală pentru a remedia z..
PRP: 67,00 Lei 39,00 Lei
Pasta pentru polish auto, Scratch Remover, pentru zgarieturi Pasta pentru polish auto, Scratch Remover, pentru zgarieturi
-19 lei
Brand: AMIR
Scratch remover elimina zgarieturileRecomandam clientilor nostrii produsul inovator care elimina zgarieturile de suprafata si functioneaza pe toate culorile si finisajele: Scratch Remover.Produsul Scratch Removerse aplica in cateva secunde extrem de usor.Dispozitivul pentru eliminat zgarieturi Scrat..
PRP: 52,00 Lei 33,00 Lei
Solutie de indepartat zgarieturi Platinum 20 seconds MD Solutie de indepartat zgarieturi Platinum 20 seconds MD
-20 lei
Brand: MANDU
Tuturor ne place să avem vehicule și obiecte valoroase în stare impecabilă, dar zgârieturi neașteptate pot apărea în cele mai nepotrivite momente. Prezentăm Solutia Platinum 20 seconds MD - soluția supremă pentru a face față acestor imperfecțiuni într-un timp-record.Eficiență Rapidă: Așa cum sugerea..
PRP: 55,00 Lei 35,00 Lei
Solutie de indepartat zgarieturi Platinum 20 seconds ZD Solutie de indepartat zgarieturi Platinum 20 seconds ZD
-20 lei
Brand: BASHAR
Indeparteaza zgarieturile in mod profesional.Pentru masini si motociclete.Rezista la conditiile meteorologice.Nu contine silicon. Usor de utilizat.Un flacon este suficient pentru a repara mai mult de 100 zgarieturi.Masina dumeavoastra poate suferi diverse accidente: este suficient sa nu fiti atent l..
PRP: 55,00 Lei 35,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)