Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

GRADINA

GRADINA
Adaptor Motocositoare CMP 0152 Adaptor Motocositoare CMP 0152
-220 lei
Brand: campion d8
Dispozitiv tip drujba pentru motocoasa (pentru taiere crengi). Pentru persoanele care doresc sa taie crengile copacilor inalti le oferim un dispozitiv tip drujba ce se poate atasa la motocoasa. Cu ajutorul acestui dispozitiv tip drujba veti taia mult mai eficient, mai rapid si fara prea mare efort c..
PRP: 420,00 Lei 200,00 Lei
Adaptor pentru bormasina desfacator de porumb MX1013 Adaptor pentru bormasina desfacator de porumb MX1013
-26 lei
Brand: MXM Lider
Adaptorul pentru bormașină desfacător de porumb MX1013 este un accesoriu practic și eficient, proiectat pentru a transforma rapid și ușor bormașina dvs. într-un instrument de desfacere a porumbului. Cu acest adaptor ingenios, puteți economisi timp și efort în timpul procesului de pregătire a porumbu..
PRP: 57,00 Lei 31,00 Lei
Aparat antiacarieni cu ultrasunete Reject Acarid 10x10 cm Aparat antiacarieni cu ultrasunete Reject Acarid 10x10 cm
-22 lei
Brand: LILY
Aparatul anti-acarieni cu ultrasunete "Reject Acarid" este răspunsul definitiv la problema infestării cu acarieni din locuința dvs. Acest dispozitiv inovator, de doar 10x10 cm, a fost creat pentru a oferi o soluție eficientă și neinvazivă pentru combaterea acarienilor și reducerea alergiilor asociat..
PRP: 75,00 Lei 53,00 Lei
Aparat antidaunatori Ultra Sonic Owl Alert Aparat antidaunatori Ultra Sonic Owl Alert
-55 lei
Brand: MANDU
În lupta împotriva dăunătorilor care pot afecta grădina și mediul înconjurător, avem nevoie de un aliat de încredere. Suntem încântați să vă prezentăm aparatul antidaunători Ultra Sonic Owl Alert, un dispozitiv inovator ce folosește tehnologia ultrasunetelor pentru a respinge dăunătorii nedoriti. In..
PRP: 154,00 Lei 99,00 Lei
Aparat cu ultrasunete Q N97 impotriva daunatorilor cu incarcare solara Aparat cu ultrasunete Q N97 impotriva daunatorilor cu incarcare solara
-129 lei
Brand: MIHAI
Protejați-vă grădina și casa într-un mod ecologic și eficient cu Aparatul cu Ultrasunete Q N97, un dispozitiv inovator creat pentru a vă scăpa de dăunători fără a utiliza substanțe chimice. Acest aparat este o soluție ideală pentru a menține dăunătorii la distanță, folosind tehnologia ultrasunetelor..
PRP: 289,00 Lei 160,00 Lei
Aparat de Legat Via (Legume Pomi Fructiferi) 20 Role 10.000 capse Aparat de Legat Via (Legume Pomi Fructiferi) 20 Role 10.000 capse
-66 lei
Brand: BASHAR
Un aparat de legat via, cu 20 de role și 10.000 de capse, este o unealtă esențială pentru grădinari și cultivatori de legume și fructe, care facilitează procesul de legare a plantelor, pomilor și arbustilor. Acest aparat este folosit pentru a fixa și susține ramurile, tulpinile sau crengile plantelo..
PRP: 165,00 Lei 99,00 Lei
Aparat de Legat Via (Legume Pomi Fructiferi) 20 Role 10.000 capse Aparat de Legat Via (Legume Pomi Fructiferi) 20 Role 10.000 capse
-66 lei
Brand: BASHAR
Un aparat de legat via, cu 20 de role și 10.000 de capse, este o unealtă esențială pentru grădinari și cultivatori de legume și fructe, care facilitează procesul de legare a plantelor, pomilor și arbustilor. Acest aparat este folosit pentru a fixa și susține ramurile, tulpinile sau crengile plantelo..
PRP: 165,00 Lei 99,00 Lei
Aparat electric anti insecte - tantari cu UV 2W
-166 lei
Brand: TUBULARE
Aparat electric anti insecte - tantari cu UV 2WLumina ultravioleta a dispozitivului antiinsecte atrage insectele zburatoare, apoi grilajul intern de inalta tensiune le distruge.Fara substante toxice si inodor dispozitivul este ideal pentru protectia impotriva: tantarilor, mustelor si altor insecte d..
PRP: 252,00 Lei 86,00 Lei
Aparat electric anti insecte - tantari cu UV 4W
-160 lei
Brand: TUBULARE
Aparat electric anti insecte - tantari cu UV 4WLumina ultravioleta a dispozitivului antiinsecte atrage insectele zburatoare, apoi grilajul intern de inalta tensiune le distruge.Fara substante toxice si inodor dispozitivul este ideal pentru protectia impotriva: tantarilor, mustelor si altor insecte d..
PRP: 272,00 Lei 112,00 Lei
Aparat electric anti insecte - tantari cu UV 6W
-164 lei
Brand: TUBULARE
Aparat electric anti insecte - tantari cu UV 6WLumina ultravioleta a dispozitivului antiinsecte atrage insectele zburatoare, apoi grilajul intern de inalta tensiune le distruge.Fara substante toxice si inodor dispozitivul este ideal pentru protectia impotriva: tantarilor, mustelor si altor insecte d..
PRP: 294,00 Lei 130,00 Lei
Aparat Impotriva Daunatorilor Solare Pest Repeller cartite Aparat Impotriva Daunatorilor Solare Pest Repeller cartite
-30 lei
Brand: MANDU
Introducând "Aparatul Împotriva Dăunătorilor Solare Pest Repeller", un aliat de nădejde în lupta împotriva dăunătorilor, conceput pentru a proteja spațiul tău exterior într-un mod ecologic și eficient. Acest dispozitiv inovator reprezintă soluția ideală pentru a ține la distanță dăunătorii nedoriti,..
PRP: 99,00 Lei 69,00 Lei
Aparat manual de legat vita de vie legume pomi portocaliu Craft tec MX649 Aparat manual de legat vita de vie legume pomi portocaliu Craft tec MX649
-84 lei
Brand: MXM Lider
Aparat de legat cu banda, utilizat pentru legat diferite feluri de plante de araci, sarme, etc. Poate fi utilizata pentru legat vita de vie, tomate, ardei, castraveti si altele. De asemenea se poate utiliza pentru legat puietii de tutori pentru dirijare. Mareste eficienta si viteza fata de lega..
PRP: 189,00 Lei 105,00 Lei
Aparat manual VERDE de legat vita de vie legume pomi Craft tec MX516 Aparat manual VERDE de legat vita de vie legume pomi Craft tec MX516
-80 lei
Brand: MXM Lider
Explorați versatilitatea și eficiența cu Aparatul manual de legat viță de vie, legume și pomi, prezentat într-o nuanță vibrantă de verde, de la Craft Tec MX516. Acest instrument revoluționar este conceput pentru a aduce o nouă dimensiune în lucrul cu plantele, oferind o soluție optimă pentru legarea..
PRP: 179,00 Lei 99,00 Lei
Aparat pentru vopsit Point & Paint Aparat pentru vopsit Point & Paint
-30 lei
Brand: MANDU
Descoperiți eficiența și ușurința vopsirii cu noul Aparat pentru Vopsit Point & Paint, un instrument revoluționar creat pentru a face lucrările de vopsire mai rapide, mai curate și incredibil de simple. Fie că sunteți un profesionist sau un amator, Point & Paint vă oferă controlul și precizi..
PRP: 69,00 Lei 39,00 Lei
Aparat ROTUND solar cu ultrasunete impotriva cartitelor MJ Aparat ROTUND solar cu ultrasunete impotriva cartitelor MJ
-40 lei
Brand: MANDU
În timp ce grădinile noastre sunt o sursă inestimabilă de hrană proaspătă și bucurie în aer liber, ele pot deveni, uneori, vulnerabile la dăunători subterani, cum ar fi cartitele. Pentru a proteja mediul înconjurător și culturile dvs. fără a utiliza substanțe chimice nocive, vă prezentăm Aparatul So..
PRP: 99,00 Lei 59,00 Lei
Aparat solar cu ultrasunete pentru animale cu detector miscare pana la 30m Aparat solar cu ultrasunete pentru animale cu detector miscare pana la 30m
-78 lei
Brand: AMIR
Aparatul solar cu ultrasunete pentru alungarea animalelor este soluția ideală pentru a proteja zona dvs. de animalele sălbatice sau pentru a menține animalele de companie în siguranță. Cu tehnologie avansată cu ultrasunete și un detector de mișcare puternic, acest aparat este o alegere eficientă și ..
PRP: 173,00 Lei 95,00 Lei
Aparat tip lampa anti-insecte pentru interior/exterior ALB ROZ Aparat tip lampa anti-insecte pentru interior/exterior ALB ROZ
-25 lei
Brand: TAI
Aparatul tip lampă anti-insecte pentru interior/exterior este un dispozitiv eficient și practic, conceput pentru a controla și elimina insectele zburătoare nedorite într-un mod sigur și igienic. Cu ajutorul tehnologiei atrăgătoare pentru insecte și a unei grile electrice, acest aparat reduce prezenț..
PRP: 70,00 Lei 45,00 Lei
Aspersor de gradina Automat cu 2 iesiri Aspersor de gradina Automat cu 2 iesiri
-40 lei
Brand: ANDU
Prezentăm cu entuziasm aspersorul de grădină automat cu 2 ieșiri, un instrument practic și eficient pentru irigarea grădinii dvs. Acest aspersor vă permite să udați simultan două zone diferite, fără a fi nevoie să rearanjați sau să schimbați manual poziția aspersorului.Cu acest aspersor de grădină a..
PRP: 59,00 Lei 19,00 Lei
Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile
-30 lei
Brand: ZIAD
Caracteristici: -12 mini-furtunuri flexibile semi-ajustabile -se ataseaza la furtunul de gradina standard. -fiecare furtun are cu cate 3 orificii -poate dispersa apa la 360 de grade -poate fi instalat in diverse zone sau pozitii pentru randament sporit -este accesoriul ideal daca aveti nevoie ..
PRP: 59,00 Lei 29,00 Lei
Aspersor Gradina 360 Grade cu Furtunuri Flexibile Aspersor Gradina 360 Grade cu Furtunuri Flexibile
-26 lei
Brand: ZIAD
Aspersor multifunctional tip Sprinkler 360 grade cu furtunuri flexibileAspersor de gradina multifunctional 360 grade Multifunctional Sprinkler dispune de 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile, fiecare cu cate 3 orificii acestea pot dispersa apa la 360 de grade si poate fi instalat in diverse zone s..
PRP: 59,00 Lei 33,00 Lei
Aspersor Metal cu 6 moduri dispersie prin bataie  MX251 Aspersor Metal cu 6 moduri dispersie prin bataie  MX251
-38 lei
Brand: MXM Lider
Aspersorul metalic cu 6 moduri de dispersie prin bătaie, codul MX251, este o alegere excelentă pentru udarea eficientă și uniformă a grădinii, peluzelor sau a altor suprafețe verzi. Cu un design solid din metal, acest aspersor este conceput pentru a rezista utilizării îndelungate și a condițiilor me..
PRP: 79,00 Lei 41,00 Lei
Aspersor metalic cu 6 moduri de dispersie Aspersor metalic cu 6 moduri de dispersie
-14 lei
Brand: ANDU
Prezentăm cu entuziasm aspersorul metalic cu 6 moduri de dispersie, un instrument versatil și durabil, perfect pentru irigarea eficientă a grădinii dvs. Acest aspersor vă oferă o gamă variată de opțiuni de dispersie a apei, pentru a satisface nevoile specifice ale grădinii și plantelor dvs.Cu cele 6..
PRP: 69,00 Lei 55,00 Lei
Aspersor multifunctional de gradina oscilant cu 12 duze MX780 Aspersor multifunctional de gradina oscilant cu 12 duze MX780
-74 lei
Brand: MXM Lider
Adăugați un plus de eficiență și comoditate la îngrijirea grădinii dvs. cu Aspersorul multifuncțional de grădină oscilant cu 12 duze MX780. Acest aspersor inovator este proiectat pentru a vă ajuta să udați și să hrăniți gazonul, plantele și alte zone ale grădinii cu ușurință și precizie, fără efortu..
PRP: 159,00 Lei 85,00 Lei
Aspersor pentru gradina multifunctional Aspersor pentru gradina multifunctional
-93 lei
Brand: SOLARE
Transformați udarea grădinii într-o sarcină simplă și eficientă cu ajutorul Aspersorului pentru Grădină Multifuncțional. Acest dispozitiv versatil vă permite să acoperiți o suprafață mare a grădinii dumneavoastră cu apă, asigurând o udare uniformă și completă.Aspersorul pentru grădină este echipat c..
PRP: 190,00 Lei 97,00 Lei
Aspersor PLASTIC MARE 1'' portocaliu MX250 Aspersor PLASTIC MARE 1'' portocaliu MX250
-16 lei
Brand: MXM Lider
Aspersorul PLASTIC MARE 1''", cu funcționare prin bătaie și culoare portocaliu, codul MX250, este un dispozitiv eficient pentru irigarea spațiilor verzi de dimensiuni mari, cum ar fi gazonul, grădinile sau zonele agricole. Iată mai multe detalii despre acest aspersor:Tip: Aspersor cu funcționare pri..
PRP: 40,00 Lei 24,00 Lei
Balama sudabila poarta FI 16 Balama sudabila poarta FI 16
-7 lei
Brand: IRAIDA
Balamaua sudabilă pentru poartă FI 16 este o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construită di..
PRP: 16,00 Lei 9,00 Lei
Balama sudabila poarta FI 18 Balama sudabila poarta FI 18
-7 lei
Brand: IRAIDA
Balamaua sudabilă pentru poartă FI 18 este o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construită di..
PRP: 19,00 Lei 12,00 Lei
Balama sudabila poarta FI 30 Balama sudabila poarta FI 30
-20 lei
Brand: IRAIDA
 Balamaua sudabilă pentru poartă FI 30 este o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construi..
PRP: 48,00 Lei 28,00 Lei
Banda 240Led Smd fara silicon putere 60w temperatura 3000K 5M Banda 240Led Smd fara silicon putere 60w temperatura 3000K 5M
-95 lei
Brand: RUAN
Banda 240 LED SMD Fără Silicon este soluția perfectă pentru a adăuga o iluminare eficientă și versatilă într-o varietate de spații, de la interiorul casei tale până la aplicații comerciale. Cu o putere impresionantă de 60W și o lungime de 5 metri, această bandă LED îți oferă posibilitatea de a crea ..
PRP: 200,00 Lei 105,00 Lei
Banda pentru altoit transparenta 3cm tip strech
-24 lei
Brand: ZIAD
Se foloseste in procesul de altoire.CARACTERISTICI:Culoare: transparentaTip folie: strechBiodegradabila: NULatime banda: 3cmGreutate: 75g..
PRP: 39,00 Lei 15,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 320 (11 pagini)