Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Role Masaj Facial

Rola masaj facial cu doua capete cu piatra ALBA Rola masaj facial cu doua capete cu piatra ALBA
-27 lei
Brand: AMIR
Usor de folosit si foarte practica, rola este un dispozitiv care poate sa imbunatateasca elasticitatea pielii si sa diminueze ridurile, toate acestea fara procedurile complicate sau dureroase din cabinetul medicului estetician.Bucura-te de momentul tau zilnic de relaxare si maseaza-ti tenul timp de ..
PRP: 56,00 Lei 29,00 Lei
Rola masaj facial cu doua capete VERDE Rola masaj facial cu doua capete VERDE
-27 lei
Brand: AMIR
Usor de folosit si foarte practica, rola de cuart  este un dispozitiv care poate sa imbunatateasca elasticitatea pielii si sa diminueze ridurile, toate acestea fara procedurile complicate sau dureroase din cabinetul medicului estetician.Bucura-te de momentul tau zilnic de relaxare si maseaza-ti..
PRP: 56,00 Lei 29,00 Lei
Rola masaj facial MESOROLLER 540ace 1mm  Alb Rola masaj facial MESOROLLER 540ace 1mm  Alb
-17 lei
Brand: MANDU
Rola de Masaj Facial MESOROLLER 540ace de 1mm în eleganta nuanță albă se ridică ca un aliat de încredere în rutina ta de îngrijire personală. Această rola de masaj inovatoare nu doar adaugă un strop de lux în ritualul tău de frumusețe, ci și oferă multiple beneficii pentru sănătatea pielii tale.Cu c..
PRP: 40,00 Lei 23,00 Lei
Rola profesionala de masaj cu efect de gheata FLAWLESS ICE ROLLER Rola profesionala de masaj cu efect de gheata FLAWLESS ICE ROLLER
-53 lei
Brand: LILY
Rola profesională de masaj cu efect de gheață Flawless Ice Roller este un dispozitiv inovator și eficient pentru îngrijirea pielii și reducerea inflamațiilor. Această rolă de masaj este echipată cu un cilindru special care poate fi răcit înainte de utilizare pentru a oferi o senzație revigorantă de ..
PRP: 79,00 Lei 26,00 Lei
Rola ROZ pentru Masaj Facial cu 2 Capete Rola ROZ pentru Masaj Facial cu 2 Capete
-30 lei
Brand: AMIR
Utilizarea regulata a aparatului de masaj calmeaza pielea fetei, reduce cearcanele si asa-numitele pungi de sub ochi, ajuta la combaterea problemei pielii si, de asemenea, intareste pielea (lifting).Masajul se poate efectua aproape oriunde in zona fetei. Frunte, zona ochilor, nas, obraji, zona gurii..
PRP: 59,00 Lei 29,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)