Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Etajere

Etajera ajustabila cu doua rafturi de pus sub chiuveta 50 pana la 70 cm Etajera ajustabila cu doua rafturi de pus sub chiuveta 50 pana la 70 cm
-77 lei
Brand: LILY
Etajera ajustabila cu doua rafturi, de pus sub chiuvetaRaft reglabil - organizator cu doua rafturi pentru organizare sub chiuveta, potrivit atat pentru chiuvete de baie cat si pentru bucatarie. Un organizator reglabil, usor de montat si folosit, care te va ajuta sa folosesti la maxim si eficient spa..
PRP: 176,00 Lei 99,00 Lei
Etajera de colt pentru baie Multi Corner Shelf Etajera de colt pentru baie Multi Corner Shelf
-86 lei
Brand: BASHAR
Etagera de Colț pentru Baie Multi Corner Shelf este o piesă de mobilier concepută pentru a adăuga funcționalitate și stil băii dumneavoastră. Cu un design inteligent de colț, această etajeră este proiectată să utilizeze eficient spațiul liber din colțul băii și să ofere o soluție practică pentru dep..
PRP: 175,00 Lei 89,00 Lei
Mini etajera reglabila, cu 2 rafturi  MH Mini etajera reglabila, cu 2 rafturi  MH
-50 lei
Brand: MOHAMED
Mini etajera reglabila, cu 2 rafturi De cele mai multe ori, este dificil sa organizam spatiul de sub chiuveta noastra, indiferent ca este cea de la baie sau cea de la bucatarie.Aceasta mini etajera extensibila de depozitare este ideala pentru organizarea spatiului de sub chiuveta.Rafturile etaj..
PRP: 139,00 Lei 89,00 Lei
Organizator 2 nivele, pliabil pentru baie sau bucatarie Organizator 2 nivele, pliabil pentru baie sau bucatarie
-66 lei
Brand: BASHAR
Organizator 2 nivele, pliabil pentru baie sau bucatarieOrganizator 2 nivele, pliabil pentru baie sau bucatarie pastreaza tot acolo unde este nevoie.Acest organizator de depozitare asigura ca toate articole dvs sunt usor de vazut si la indemana. Desing simplu, dar eficient. Sertarele sunt usor de asa..
PRP: 149,00 Lei 83,00 Lei
Organizator de colt bucatarie si baie 3 NIVELE Organizator de colt bucatarie si baie 3 NIVELE
-75 lei
Brand: TAI
Organizatorul de colț pentru bucătărie și baie este un produs versatil și practic, conceput pentru a-ți maximiza spațiul și a-ți păstra ordinea în zonele aglomerate ale casei tale. Acesta este soluția perfectă pentru a utiliza eficient colțurile neutilizate din bucătărie sau baie, oferindu-ți un spa..
PRP: 160,00 Lei 85,00 Lei
Organizator tip carucior multifuncional cu 4 rafturi Alb MJ Organizator tip carucior multifuncional cu 4 rafturi Alb MJ
-121 lei
Brand: AMIR
Descoperă organizatorul tip carucior multifuncțional cu 4 rafturi, un instrument practic și versatil pentru a menține ordinea și eficiența în spațiul tău. Cu designul său inteligent și aspectul elegant în culoarea albă, acest organizator aduce o soluție eficientă pentru depozitare și organizare în d..
PRP: 200,00 Lei 79,00 Lei
Suport depozitare cu 4 rafturi tip carucior modular pentru baie sau bucatarie Suport depozitare cu 4 rafturi tip carucior modular pentru baie sau bucatarie
-61 lei
Brand: MANDU
Suportul de depozitare cu 4 rafturi și roți este soluția ideală pentru organizarea și maximizarea spațiului în baie sau bucătărie. Cu un design practic și funcțional, acest suport oferă o soluție eficientă de depozitare pentru diverse obiecte și ustensile.Suportul este echipat cu 4 rafturi spațioase..
PRP: 140,00 Lei 79,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)