Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Boluri Hranire Animale

Bol pentru apa antistropire pentru animale 1L Bol pentru apa antistropire pentru animale 1L
-82 lei
Brand: AMIR
Bolul pentru apă antistropire pentru animale 1L este soluția perfectă pentru a oferi prietenilor tăi necuvântători acces la apă curată și proaspătă, fără a se răspândi stropi și picături în jurul recipientului. Acest bol inovator și practic a fost conceput special pentru a-ți ușura viața și pentru a..
PRP: 150,00 Lei 68,00 Lei
Dispenser de apa pentru animalute cu rezervor tip melc Dispenser de apa pentru animalute cu rezervor tip melc
-106 lei
Brand: BASHAR
Asigurați-vă că animăluțele dvs. au mereu acces la apă proaspătă și curată cu dispenserul de apă cu rezervor, special conceput pentru a le satisface nevoile de hidratare în mod eficient și convenabil. Acest dispenser este ideal pentru toate tipurile de animale de companie, oferind o soluție practică..
PRP: 205,00 Lei 99,00 Lei
Fantana de apa pentru animalute Fantana de apa pentru animalute
-80 lei
Brand: MANDU
Hidratarea este un aspect esențial al sănătății animalelor de companie. Fântâna de apă pentru animaluțe este un dispozitiv ingenios conceput pentru a asigura accesul constant la apă proaspătă și curată pentru pisici, câini și alte animale de companie. Cu un design practic și funcțional, această fânt..
PRP: 179,00 Lei 99,00 Lei
Fantana de apa si castron pisici 3L cu bol din otel inoxidabil Fantana de apa si castron pisici 3L cu bol din otel inoxidabil
-70 lei
Brand: BASHAR
Asigurați-vă că pisica dvs. beneficiază de apă proaspătă și curată în orice moment cu fântâna de apă și castronul de 3 litri, dotat cu bol din oțel inoxidabil. Acest produs inovator și elegant este conceput pentru a încuraja hidratarea sănătoasă și continuă a pisicii dvs., oferindu-i acces la apă cu..
PRP: 155,00 Lei 85,00 Lei
Sticla portabila de apa pentru animale de companie 2 in 1 Sticla portabila de apa pentru animale de companie 2 in 1
-29 lei
Brand: MANDU
Asigură-i animalului tău de companie hidratarea necesară, oriunde te-ai afla, cu Sticla Portabilă de Apă 2 în 1 pentru Animale de Companie. Acest accesoriu ingenios și practic este conceput pentru a facilita hrănirea și hidratarea câinilor și pisicilor în timpul plimbărilor, excursiilor sau călători..
PRP: 61,00 Lei 32,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)