Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Lampi RingLight

Achizitionarea acestor lampi de tip ringlight este ideala pentru amatorii/amatoarele de poze, mai exact de selfieuri.

Lampile ringlight dispun de suport pentru telefon si va vor ajuta sa capturati pozele perfecte atat pentru dumneavoastra cat si pentru retelele de socializare. Totodata, aceste lampi ringlight sunt bune si pentru inregistrari de tip video, focusul pe subiect fiind mult mai bine definit.

Lampile oferite de GAVE vin insotite de suport pentru telefon, perfect pentru a facilita filmarile si pozele make-up artistilor, bloggerilor, vloggerilor dar si a tututor persoanelor care sunt sau nu in aceasta bransa. 

Avantajul achizitionarii unor astfel de lampi este ca ofera posibiliatea de adaptare a oglinzii pentru make-up.

Suportul de telefon sau de aparat foto video dar si stativul va ofera posibilitatea sa fixati lampa in pozitia ideala.

Toti makeup artistii ar trebui sa aiba un astfel de Ring Light in propriul studio. Lumina acesteia pune in evidenta frumusetea machiajului, fiind ideal pentru poze. Si este foarte important: pozele pentru facebook si instagram sunt perfecte! Nici nu mai este nevoie de filtru sau editare. 

Lampa Ring Light Circulara Led RGB 12" Lampa Ring Light Circulara Led RGB 12"
-141 lei
Brand: XL
Caracteristici: 12 inch compact dimensiune led inel de lumină, ușoare și portabile, ideal pentru înregistrare video de interior, rețea de difuzare, smartphone selfie, machiaj fata, fotografie de produs, etc. 3 moduri de iluminare de bază(lumină caldă/lumină naturală/lumină rece) și 26 RGB moduri d..
PRP: 320,00 Lei 179,00 Lei
Lampa Ring Light Circulara Led RGB 18" Lampa Ring Light Circulara Led RGB 18"
-300 lei
Brand: XL
Caracteristici: 18 inch compact dimensiune led inel de lumină, ușoare și portabile, ideal pentru înregistrare video de interior, rețea de difuzare, smartphone selfie, machiaj fata, fotografie de produs, etc. 3 moduri de iluminare de bază(lumină caldă/lumină naturală/lumină rece) și 26 RGB moduri d..
PRP: 699,00 Lei 399,00 Lei
Lampa Ring Light LED 10" Circulara cu Lumina rece / naturala / calda Lampa Ring Light LED 10" Circulara cu Lumina rece / naturala / calda
-60 lei
Brand: ALEX
Lampa Ring Light LED 10" Circulara cu Lumina rece / naturala / caldaProdusul vine insotit de suport pentru telefon, perfect pentru a facilita filmarile si pozele make-up artistilor, bloggerilor, vloggerilor si a tututor din aceasta bransa.  Posibiliate de adaptare oglinda pentru make up sau sup..
PRP: 159,00 Lei 99,00 Lei
Lampa Ring Light LED 8" Circulara cu Lumina rece / naturala / calda Lampa Ring Light LED 8" Circulara cu Lumina rece / naturala / calda
-100 lei
Brand: MANDU
Lampa Ring Light LED 8" Circulara cu Lumina rece / naturala / caldaProdusul vine insotit de suport pentru telefon, perfect pentru a falicilita filmarile si pozele make-up artistilor, bloggerilor, vloggerilor si a tututor din aceasta bransa.  Posibiliate de adaptare oglinda pentru make up sau su..
PRP: 199,00 Lei 99,00 Lei
Lampa Ring Light LED CXB-260A de Birou Lampa Ring Light LED CXB-260A de Birou
-45 lei
Brand: SOLARE
Lampa Ring Light LED 10" CXB-260A de BirouAceasta lampa de birou este ideala pentru amatorii/amatoarele de poze, mai exact de selfieuri. Dispune de 2 suporturi pentru telefon si va vor ajuta sa faceti pozele perfecte pentru retelele de socializare. Totodata, aceasta lampa este buna si pentru inregis..
PRP: 144,00 Lei 99,00 Lei
Trepied Selfie Stick cu  Ring Light 4in1 Q07 Trepied Selfie Stick cu  Ring Light 4in1 Q07
-56 lei
Brand: RUAN
Inel trepied Selfie Stick Bluetooth L07, portabil, LED 5 inch Inel de iluminare LED, pentru foto-video, selfie si machiaj este accesoriul perfect pentru iluminarea fotografiilor si filmarilor tale profesionale cu smartphone-ul sau aparatul foto. Perfect portabil, demontabil, rotibil 360 grade..
PRP: 185,00 Lei 129,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)