Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Tablete

Tablete
Calculator si Tableta de Scris si Desenat Calculator si Tableta de Scris si Desenat
-38 lei
Brand: BASHAR
Aceasta tableta de scris este ideala pentru orice activitate creativa sau recreativa, pentru scoala sau pentru birou, indiferent de varsta utilizatorului.Datorita ecranului LCD sensibil la atingere si creionului tip stylus usor de utilizat, tableta este perfecta atat pentru a scrie sau pentru a lua ..
PRP: 80,00 Lei 42,00 Lei
Plansa de desen pentru copii cu 360 bilute magnetice Plansa de desen pentru copii cu 360 bilute magnetice
-43 lei
Brand: HASSAN
Această planșă magnetică de desen pentru copii este o jucărie captivantă și educativă care va încânta micuții artiști și le va stimula creativitatea. Iată o descriere detaliată a caracteristicilor și beneficiilor acestei plăci magnetice:Caracteristici Cheie:Margele magnetice sigure: Această planșă m..
PRP: 99,00 Lei 56,00 Lei
Tableta 8.5 inch pentru notite sau desenat Tableta 8.5 inch pentru notite sau desenat
-42 lei
Brand: MANDU
Scrie, deseneaza, creeaza simplu si usor folosind Writing Tablet! Datorita ecranului LCD sensibil la atingere si creionului tip stylus usor de utilizat, tableta este perfecta atat pentru a scrie sau pentru a lua notite, cat si pentru a desena!Acest accesoriu revolutionar este ideal pentru orice act..
PRP: 79,00 Lei 37,00 Lei
Tableta 8.5 inch pentru notite sau desenat Tableta 8.5 inch pentru notite sau desenat
-82 lei
Brand: TAI
Scrie, deseneaza, creeaza simplu si usor folosind Writing Tablet!Datorita ecranului LCD sensibil la atingere si creionului tip stylus usor de utilizat, tableta este perfecta atat pentru a scrie sau pentru a lua notite, cat si pentru a desena!Acest accesoriu revolutionar este ideal pentru orice activ..
PRP: 119,00 Lei 37,00 Lei
Tableta Cu Display 8.5 Inch Pentru Notite Sau Desenat Tableta Cu Display 8.5 Inch Pentru Notite Sau Desenat
-30 lei
Brand: TAI
Tableta cu display de 8.5 inch pentru notițe sau desenat este un instrument practic și creativ, perfect pentru luarea de notițe, desenat sau schițat într-un mod digital și ecologic. Cu un ecran de dimensiuni generoase și funcționalități avansate, această tabletă oferă o experiență intuitivă și ușor ..
PRP: 69,00 Lei 39,00 Lei
Tableta interactiva 3D tabla magica de desenat+accesorii Tableta interactiva 3D tabla magica de desenat+accesorii
-28 lei
Brand: MANDU
Cu această tăbliță magică de desenat veți avea parte de multă distracție. Un set artistic care va crea o atmosferă magică micilor pictori. Învățați să desenați desene frumoase cu ajutorul șabloanelor incluse sau concepeți niște desene proprii, originale. Tăblița se poate folosi în mod repetat...
PRP: 60,00 Lei 32,00 Lei
Tableta magnetica interactiva cu magneti 714 piese Tableta magnetica interactiva cu magneti 714 piese
-60 lei
Brand: HASSAN
Această tabletă magnetică interactivă cu magneți, care include un set impresionant de 714 piese, reprezintă o modalitate captivantă și educativă de a stimula creativitatea și imaginația copiilor. Iată o descriere detaliată a acestei jucării magnetice:Caracteristici Cheie:Joc Educativ și Interactiv: ..
PRP: 139,00 Lei 79,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)