Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Dozatoare

Dozatoarele sunt acele accesorii nelipsite din baile oamenilor, ele fiind folosite in mare parte pentru sapunul lichid.

Echipa GAVE va pune la dispozitie dozatoare care se potrivesc perfect cu orice decor al unei bai, fiind foarte practice si utile.

Sapunul lichid va putea sta de acum in aceste dozatoare atractive, care va pot optimiza spalatul pe maini.

Dozator - Dispenser Inox de sapun Lichid cu senzor BS Dozator - Dispenser Inox de sapun Lichid cu senzor BS
-59 lei
Brand: BASHAR
Descoperiți un mod modern și eficient de a vă menține igiena personală cu ajutorul Dozatorului - Dispenserului Inox de săpun lichid cu senzor. Acest dispozitiv inovator vă permite să distribuiți săpunul lichid fără a atinge dispenserul oferindu-vă o experiență igienică și convenabilă.Construit din o..
PRP: 118,00 Lei 59,00 Lei
Dozator Minion pasta de dinti si periute Dozator Minion pasta de dinti si periute
-44 lei
Brand: BASHAR
Atunci când vine vorba de rutina de igienă orală a copiilor, distracția și angajamentul sunt cheile pentru a le face să îndrăgească spălatul pe dinți. Cu Dozatorul Minion pentru pastă de dinți și periuțe, acest obicei important devine o experiență plină de bucurie și entuziasm pentru cei mici.Design..
PRP: 79,00 Lei 35,00 Lei
Dozator pentru pasta de dinti si sterilizator UV periute ZSW-Y01 Dozator pentru pasta de dinti si sterilizator UV periute ZSW-Y01
-44 lei
Brand: BASHAR
Suport pentru 4 periute de dinti. Sterilizator antibacterian cu lumina UV. Dispenser pasta de dintiSterilizatorul pentru periuta de dinti poate depozita pana la 4 periute de dinti. Ca dispenser de pasta de dinti, acesta poate economisi pasta de dinti prin designul sau stiintific si cantitativ, fara ..
PRP: 93,00 Lei 49,00 Lei
Dozator Sapun 480MLAutomat cu Senzor Dozator Sapun 480MLAutomat cu Senzor
-49 lei
Brand: MANDU
Igiena mâinilor este mai importantă ca niciodată, iar un dozator de săpun automat cu senzor este soluția perfectă pentru a face procesul de spălare a mâinilor mai eficient și mai igienic. Dozatorul de Săpun Automat cu Senzor deține o capacitate generoasă de 480 de mililitri și te ajută să folosești ..
PRP: 118,00 Lei 69,00 Lei
Suport Dispenser pasta de dinti cu 3 pahare magnetice 6 periute Suport Dispenser pasta de dinti cu 3 pahare magnetice 6 periute
-21 lei
Brand: TAI
Suportul pentru Dispenserul de Pastă de Dinti, echipat cu 3 pahare magnetice și loc pentru 6 periuțe, este o soluție practică și elegantă pentru organizarea eficientă a produselor de igienă orală în baia dvs. Inspirat de nevoia de ordine și funcționalitate în rutina de îngrijire personală, acest sup..
PRP: 90,00 Lei 69,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)