Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Aeroterma Auto

Este un dispozitiv ce permite incalzirea masinii in momentele in care aceasta nu are motorul incalzit sau cand sistemul de incalzire este defect.

In primul rand, aerotermele vandute de GAVE sunt ideale pentru lunile reci ale anului, atunci cand autovehiculul dumneavoastra nu se poate incalzi indeajuns de repede.

Totodata, aceastea sunt ideale pentru dezaburirea si dezghetarea geamurilor.

In al doilea rand, aceste aeroterme sunt potrivite si pentru masinile care nu sunt dotate cu un sistem de aer conditionat, aceastea in cele din urma fiind o investitie practica si la indemana.2 X Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina 2 X Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina
-57 lei
Brand: MANDU
Bucură-te de o mașină mai răcoroasă și confortabilă în zilele calde de vară cu setul de două ventilatoare solare "AUTO COOL". Aceste ventilatoare inovatoare utilizează energia solară pentru a ventila aerul din interiorul mașinii tale, menținând un mediu mai plăcut și reducând căldura și umiditatea.V..
PRP: 126,00 Lei 69,00 Lei
Aeroterma auto cu aer cald si rece incalzire/dezaburire 12V 150W Aeroterma auto cu aer cald si rece incalzire/dezaburire 12V 150W
-44 lei
Brand: MANDU
Aeroterma se poate utiliza pentru incalzirea partiala a habitaclului autoturismului pana porneste sistemul propriu de incalzire pentru dezaburirea parbrizului si se poate roti 360 de grade. Este dotata cu termostat si funtioneaza la 12V avand o putere de 150W...
PRP: 99,00 Lei 55,00 Lei
Aeroterma SJ-006 Bricheta Auto Mica SlimLine 200W Aeroterma SJ-006 Bricheta Auto Mica SlimLine 200W
-57 lei
Brand: BASHAR
 Aeroterma Auto MICA SlimLine - Soluția Ideală pentru Confortul Termic în MașinăAtunci când temperaturile scad sau când vremea devine neprietenioasă, nu există nimic mai reconfortant decât să te bucuri de căldura și confortul termic al mașinii tale. Cu Aeroterma Auto MICA SlimLine, poți transfo..
PRP: 114,00 Lei 57,00 Lei
Umidificator de aer pentru Auto Umidificator de aer pentru Auto
-34 lei
Brand: MANDU
Funcționează atât ca umidificator de aer, cât și ca difuzor de arome. Ceața fină trimisă poate elimina electricitatea statică, reduce radiațiile generate de componentele electronice și poate reduce contaminarea cu praful și alte gaze nocive. Acest lucru poate ajuta, într-o oarecare măsură, să ne pr..
PRP: 72,00 Lei 38,00 Lei
Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina
-40 lei
Brand: MANDU
Doriti sa nu va mai sufocati in masina dupa ce a stat parcata in soare? Acest ventilator, bazat pe energia solara, este solutia pe care o asteptati: elimina aerul cald din interiorul masinii si faciliteaza circulatia cu aerul din afara.Veti obtine un climat suportabil! Ventilatorul este dotat cu pan..
PRP: 89,00 Lei 49,00 Lei
Aeroterma auto MARE 150W Aeroterma auto MARE 150W
-59 lei
Brand: MANDU
Generatorul Solar Portabil pentru Stocare de Energie este proiectat pentru a-ți oferi o sursă de energie fiabilă și portabilă. Echipat cu panouri solare integrate, acest generator îți permite să colectezi și să stocazi energia solară într-un mod eficient și sustenabil. Astfel, poți beneficia de alim..
PRP: 118,00 Lei 59,00 Lei
Aeroterma auto mare 150W Aeroterma auto mare 150W
-59 lei
Brand: BASHAR
Aeroterma auto HeaterOne cu aer cald si rece pentru incalzire si dezaburire  O aeroterma auto este un dispozitiv ce permite incalzirea masinii in momentele in care aceasta nu are motorul incalzit sau cand sistemul de incalzire este defect. In primul rand, aeroterma auto HeaterOne este ideala ..
PRP: 118,00 Lei 59,00 Lei
Aeroterma Auto MARE 150W Premium Aeroterma Auto MARE 150W Premium
-63 lei
Brand: MANDU
Aeroterma auto HeaterOne cu aer cald si rece pentru incalzire si dezaburire  O aeroterma auto este un dispozitiv ce permite incalzirea masinii in momentele in care aceasta nu are motorul incalzit sau cand sistemul de incalzire este defect.In primul rand, aeroterma auto HeaterOne este ideala pe..
PRP: 118,00 Lei 55,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)