Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Dispozitive De Stropit

Pistol apa de inalta presiune cu cap reglabil din cupru si siguranta blocare Pistol apa de inalta presiune cu cap reglabil din cupru si siguranta blocare
-42 lei
Brand: ORINGURI
Pistolul apă de înaltă presiune din cupru este un instrument puternic și durabil, conceput pentru curățarea și spălarea cu presiune într-o varietate de aplicații. Fabricat din cupru de înaltă calitate, acest pistol oferă rezistență excelentă la coroziune și uzură, fiind potrivit pentru utilizarea pe..
PRP: 80,00 Lei 38,00 Lei
Pistol de stropit cu 8 functii 4 accesorii plastic
-3 lei
Brand: IRAIDA
Atunci când vine vorba de udarea plantelor, spălarea suprafețelor sau alte activități care implică stropirea apei, un pistol de stropit eficient și versatil poate face diferența. Suntem încântați să vă prezentăm pistolul de stropit cu 8 funcții și 4 accesorii din plastic, un instrument practic și uș..
PRP: 30,00 Lei 27,00 Lei
Pistol pentru irigare 2 functii Pistol pentru irigare 2 functii
-8 lei
Brand: IRAIDA
Udarea adecvată a plantelor este esențială pentru sănătatea și frumusețea grădinii dumneavoastră. Cu două funcții diferite, acest pistol vă permite să ajustați modul de udare în funcție de nevoile specifice ale plantelor dumneavoastră, asigurând o udare precisă și eficientă.Pistolul pentru irigare c..
PRP: 35,00 Lei 27,00 Lei
Pistol Water Zoom de apa cu jet puternic Pistol Water Zoom de apa cu jet puternic
-70 lei
Brand: MANDU
Tija de apa Water Zoom cu jet puternicAcest pistol de apa este ideal pentru a transforma un furtun obisnuit de gradina intr-un aparat puternic de spalare sub presiune, deoarece foloseste tehnologia comprimarii apei pentru a oferi un jet puternic, chiar si cu un furtun obisnuit.Pistolul este de o cal..
PRP: 159,00 Lei 89,00 Lei
Pulverizator de apa profesional - 4 capete Pulverizator de apa profesional - 4 capete
-37 lei
Brand: LILY
Pulverizator de apa profesional cu 4 duze, WaterproMaterial: PVCLatime:27,5 cm Inaltime: 27,5 cm Udarea profesionala a plantelor si in gradina de acasa fara jet de apa prea puternic sau daunator plantelor, multumita inovatorului WaterPro care distribuie apa pe o suprafata patrata mai mare ..
PRP: 75,00 Lei 38,00 Lei
Pulverizator pentru furtun cu 3 viteze de pulverizare reglabile Pulverizator pentru furtun cu 3 viteze de pulverizare reglabile
-39 lei
Brand: BASHAR
Pulverizatorul pentru furtun este un dispozitiv practic și versatil, proiectat pentru a uda și pulveriza plantele, a spăla suprafețe sau a efectua alte lucrări care necesită distribuirea uniformă a apei. Cu un design ergonomic și funcționalitate flexibilă, acest pulverizator îți oferă control și efi..
PRP: 78,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)