ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Robineti

Robinetii electrici sunt ideali atunci cand ti s-a stricat boilerul sau cand ai probleme cu conducta de apa calda.

Daca ai nevoie de apa calda intr-o anumita incapere racordata la apa, acesti robineti incalzesc apa in doar cateva secunde si o puteti utiliza fara intrerupere.

2 X Racorduri flexibile, universale robinet, Turbo Flex360 2 X Racorduri flexibile, universale robinet, Turbo Flex360
-60 lei
Brand: MANDU
2 X Racorduri flexibile, universale robinet, Turbo Flex360Racordul flexibil universal pentru robinet Turbo Flex360 este ideal mai ales pentru chiuveta din bucatarie, acesta ajutandu-va la clatirea vaselor, fructelor, legumelor sau a alor obiecte ce trebuiesc spalate datorita flexibilitatii de 36..
PRP: 99,00 Lei 39,00 Lei
2X CAP Robinet 2 in 1 WHITE 360 2X CAP Robinet 2 in 1 WHITE 360
-30 lei
Brand: AMIR
2X CAP Robinet 2 in 1 WHITE 360Acest cap de robinet pentru bateria sanitara cu sita de filtrare este un accesoriu ce permite directionarea jetului de apa in unghi, oxigeneaza apa si diminueaza stropirea.De asemenea, acest produs dispune de o montare usoara fiind dotat cu un filet..
PRP: 59,00 Lei 29,00 Lei
Duș dental, pe robinetul de apă, pentru întreaga familie Duș dental, pe robinetul de apă, pentru întreaga familie
-90 lei
Brand: ZIAD
Dus dental, pe robinetul de apa, pentru intreaga familieCu ajutorul acestui dus dentar veti putea curata spatiile intradentare dar si alte locuri dificil de curatat in mod normal si veti inlatura placa dentara de pe dinti si din spatiile intradentare. Dusul poate fi cu usurinta fixat la robinet ..
PRP: 169,00 Lei 79,00 Lei
Robinet de apa cu filtru pentru purificare Robinet de apa cu filtru pentru purificare
-100 lei
Brand: MAJD
Robinet de apa cu filtru pentru purificareRobinetul de apa cu filtru pentru purificare, este ideal pentru purificarea apei potabile sau de retea, acesta dispune de trei etape de filtrare. Robinetul de apa filtreaza apa potabila cu ajutorul celor 5 purificatoare, ceramic care retine biocontaminanti,..
PRP: 159,00 Lei 59,00 Lei
Robinet de apa cu filtru pentru purificare Robinet de apa cu filtru pentru purificare
-100 lei
Brand: MANDU
Robinet de apa cu filtru pentru purificareRobinetul de apa cu filtru pentru purificare, este ideal pentru purificarea apei potabile sau de retea, acesta dispune de trei etape de filtrare.Robinetul de apa filtreaza apa potabila cu ajutorul celor 5 purificatoare, ceramic care retine biocontaminanti, n..
PRP: 159,00 Lei 59,00 Lei
Robinet electric ALB cu incalzire Robinet electric ALB cu incalzire
-55 lei
Brand: ZIAD
Apa calda curge intr-un timp scurt, aproximativ 5 secundeIncalzeste apa pana la maxim 60 de gradeSe instaleaza usor la chiuvetaAre un bec rosu incorporate care te anunta cand poate fi folosita apa caldaPutere: 3KWCapacitatea de incalzire a a..
PRP: 174,00 Lei 119,00 Lei
Robinet Electric Cap DUS prindere pe Perete Robinet Electric Cap DUS prindere pe Perete
-56 lei
Brand: MANDU
Robinet si dus electric cu incalzire instantanee cu afisaj LEDRobinetul de apa calda instant, un robinet electric care incalzeste instant apa in cantitati nelimitate! Trebuie doar sa il instalezi la chiuveta, sa il introduci in priza si apa calda va incepe sa curga! Apa calda curenta de la robinet i..
PRP: 195,00 Lei 139,00 Lei
Robinet Electric Cap DUS prindere pe Perete Robinet Electric Cap DUS prindere pe Perete
-270 lei
Brand: MANDU
Robinet Electric Incalzitor de Apa Calda Afisaj Digital si Cap DusFoloseste-l la bucatarie, la baie, in garaj, la bucataria de vara. Cu ajutorul Sistemului de incalzire instant a apei, vei avea apa calda in doar cateva secunde.Instaleaza-l in bucatarie si vei avea apa fierbinte pentru supe, ceai sau..
PRP: 379,00 Lei 109,00 Lei
Robinet Electric Cap DUS prindere pe Perete Robinet Electric Cap DUS prindere pe Perete
-270 lei
Brand: MANDU
Robinet Electric Incalzitor de Apa Calda Afisaj Digital si Cap Dus PRINDERE PE PERETE!Foloseste-l la bucatarie, la baie, in garaj, la bucataria de vara. Cu ajutorul Sistemului de incalzire instant a apei, vei avea apa calda in doar cateva secunde.Instaleaza-l in bucatarie si vei avea apa fierbi..
PRP: 379,00 Lei 109,00 Lei
Robinet Electric De Apa Calda din metal cu display (Instant) Robinet Electric De Apa Calda din metal cu display (Instant)
-180 lei
Brand: TUBULARE
Robinet electric 3000W, afisaj temperatura LCDAcest robinet se monteaza pe perete, nu pe chiuveta! Este potrivit pentru cada de baie! Acest robinet electric cu incalzire instantanee a apei este alegerea potrivita pentru casele de vacanta, garaje, ateliere sau alte incaperi unde nu exista apa calda...
PRP: 299,00 Lei 119,00 Lei
Robinet Electric De Apa Calda din plastic (Instant) Robinet Electric De Apa Calda din plastic (Instant)
-100 lei
Brand: TUBULARE
Robinet De Apa Calda InstantCu ajutorul acestui robinet instant va veti putea bucura de apa calda de la robinet in doar 5 secunde.Ai nevoie de apa calda la casa de weekend sau in garaj, dar nu ai acolo conducta de apa calda?Cumpara Robinetul de apa cal..
PRP: 239,00 Lei 139,00 Lei
Robinet electric de incalzit apa Robinet electric de incalzit apa
-60 lei
Brand: ZIAD
Incalzitorul are o supapa care permite utilizarea unui dus sau a unui furtunEste usor de instalat si folositApa fierbinte vine in 3-5 secundePutere: 3000W, 222VApa calda instantDebit de 2L/MINTensiune: 220-240 VPresiune: 0,4 – 5 bari..
PRP: 189,00 Lei 129,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)