Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Cricuri Auto

Cricul este o unealta folosita pentru impingerea de sus in jos a greutatilor si poate fi: mecanic sau hidraulic. Cricul mecanic se foloseste pentru ridicarea greutatilor mici iar cel hidraulic pentru ridicarea greutatilor mari.

Se intampla adesea sa ramai in pana de cauciuc si pentru a schimba roata dezumflata cu roata de rezerva trebuie sa ridici masina. Echipa GAVE va vine in ajutor cu aceasta gama de cricuri pentru a va ajuta in astfel de situatii. 

Pe de alta parte, un cric poate fi folosit si pentru a va scuti de timpul de asteptare la vucalnizare intre cele doua sezoane, atunci cand trebuie sa schimbati anvelopele. Cu ajutorul unui cric iti poti schimba rotile in mai putin de 40 de minute.


Capre Auto - Set 2 Capre cu Capacitate 3 Tone Capre Auto - Set 2 Capre cu Capacitate 3 Tone
-148 lei
Brand: JACK
Set 2 Capre auto 3 toneSetul de capre auto 3 tone este un echipament esențial pentru orice pasionat de automobile sau pentru cei care lucrează în domeniul auto. Aceste capre auto sunt concepute pentru a susține și a ridica vehiculele cu o greutate de până la 3 tone, facilitând astfel lucrările de în..
PRP: 320,00 Lei 172,00 Lei
Cric Hidraulic 2 Tone Tip Carucior (Industrial) Cric Hidraulic 2 Tone Tip Carucior (Industrial)
-166 lei
Brand: SCULE
Cric hidraulic tip carucior 2 tone (Industrial)Cricul este un aparat portativ, actionat manual sau mecanic, folosit pentru ridicarea greutatilor mari la inaltime, prin impingere de jos in sus.Acest dispozitiv este folosit indeosebi in momentul in care ai ramas in pana de cauciuc si trebuie sa r..
PRP: 378,00 Lei 212,00 Lei
Kit Cric 5 Tone Hidraulic pentru Masina 5 in 1 Kit Cric 5 Tone Hidraulic pentru Masina 5 in 1
-851 lei
Brand: JACK
 Kit cric hidraulic pentru masina 5 IN 1Duceți mașina la o înălțime ideală, folosiți cheia de impact pentru a scoate șuruburile și schimbați anvelopa, apoi pompa de anvelope încorporată pentru a umfla rapid anvelopa și a termina treaba. Acest set de cricuri automate pentru mașină este proi..
PRP: 1.850,00 Lei 999,00 Lei
Set 2 Capre Auto 6 Tone Set 2 Capre Auto 6 Tone
-231 lei
Brand: JACK
Set 2 Capre auto 3 toneDaca doriti sustinerea caroseriei pentru o masura de siguranta in plus atunci cand autovechiculul este suspendat pe cric, caprele auto sunt alegerea ideala.Acestea ofera o modalitate sigura de a sustine vehiculele odata ridicate si atunci cand se efectueaza sub ele o intretine..
PRP: 470,00 Lei 239,00 Lei
Set reparatii auto - Cric si cheie 12 v Set reparatii auto - Cric si cheie 12 v
-1315 lei
Brand: HASSAN
Setul de reparații auto cu cric și cheie electrică de 12V este un echipament esențial pentru oricine deține sau lucrează la vehicule. Acest set vă permite să efectuați reparații, schimburi de anvelope sau întreținere auto cu ușurință și eficiență, fără a depune efort suplimentar.Caracteristici Cheie..
PRP: 1.999,00 Lei 684,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)