ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Aspiratoare

Stim cat de mult conteaza curatenia autovehiculelor si mai stim si faptul ca nu mereu avem timpul si bugetul necesar pentru a ne ocupa de intretinerea autovehiculelor noastre.

Echipa GAVE s-a gandit la acest aspect si va pune la dispozitie ustensilele necesare pentru ca dumneavoastra sa economisiti atat timp cat si bani.

Un aspirator auto este ideal pentru o curatenie impecabila a masinii. Spunem ca este ideal, deoarece se depoziteaza foarte usor, ocupa foarte putin spatiu si indeparteaza cu usurinta orice tip de impuritate, chiar si pe cea din zonele mai greu accesibile.

Va recomandam produsele noastre cu drag, datorita calitatii superioare la preturi avantajoase!

Aspirator auto compact VC-111 Aspirator auto compact VC-111
-136 lei
Brand: MOHAMED
Aspirator auto compact VC-111Aspiratorul auto compact este ideal pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde. Se alimenteaza direct de la bricheta masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructia sa ergonomica..
PRP: 272,00 Lei 136,00 Lei
Aspirator auto rotund TURBO Dust Cleaner Aspirator auto rotund TURBO Dust Cleaner
-49 lei
Brand: JACK
Aspirator auto turbo pentru murdarie umeda si uscataAspiratorul auto compact este ideal pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde. Se alimenteaza direct de la priza masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructia sa..
PRP: 138,00 Lei 89,00 Lei
Aspirator auto rotund TURBO Dust Cleaner Aspirator auto rotund TURBO Dust Cleaner
-89 lei
Brand: BASHAR
Aspirator auto turbo pentru murdarie umeda si uscata Aspiratorul auto compact este ideal pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde.  Se alimenteaza direct de la priza masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructi..
PRP: 198,00 Lei 109,00 Lei
Aspirator auto rotund TURBO Verde pentru murdarie umeda si uscata Aspirator auto rotund TURBO Verde pentru murdarie umeda si uscata
-49 lei
Brand: BASHAR
Aspirator auto turbo pentru murdarie umeda si uscata Aspiratorul auto compact este ideal pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde.  Se alimenteaza direct de la bricheta masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constru..
PRP: 138,00 Lei 89,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)