Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Aplice

Momentul in care trebuie sa decideti ce solutii sunt mai eficiente si mai de bun gust atunci cand doriti sa iluminati anumite spatii din casa dumneavoastra, aplicele sunt raspunsul. Aplicele noastre pentru pereti au stiluri diferite, si de aceea vor fi perfecte pentru orice gust. Toate dispozitivele noastre de iluminat dispun de tehnlogia LED, care ofera eficienta energetica si sunt si rezistente, perfecte atat pentru buzunarele dumneavoastra, cat si pentru mediul inconjurator.

Interiorul locuintei dumneavoastra are nevoie de mai multe tipuri de lumina, iar lumina oferita este cel mai consistent contralata printr-o gama variata de aplice.

Fie ca va decideti sa va reamenajati sufrageria sau ca vreti sa faceti ca aceasta sa fie mai luminoasa, nimic nu este mai eficient decat o aplica amplasata la locul potrivit.

Echipa GAVE vine in intampinarea dumneavoastra cu un numar variat de aplice de perete.

Aplicele oferite de GAVE.ro sunt de o calitate superioara, fabricate din materiale rezistente si se vor potrivi perfect in orice incapere.


Aplica Bicolora 15W Led MAT  incastrabila in tavan fals rigips Aplica Bicolora 15W Led MAT  incastrabila in tavan fals rigips
-30 lei
Brand: TAI
Aplica Bicolora 15W Led MAT incastrabila in tavan fals rigipsLumina interioara alba stralucitoare + lumina exterioara moale, fac ca aceasta aplica sa fie perfecta pentru orice sala de sedinte, magazin, supermarket, birou, magazin, expozitie, sali de dans, baruri, bucatarie, salon, dormitor dar si pe..
PRP: 99,00 Lei 69,00 Lei
Aplica LED 25W Rotunda Incastrata lumina Alb Rece, diametru 30 cm Aplica LED 25W Rotunda Incastrata lumina Alb Rece, diametru 30 cm
-30 lei
Brand: RUAN
Transformați orice spațiu într-un mediu luminos și vibrant cu ajutorul acestei Aplice LED Rotunde Încorporate de 25W. Cu o lumină albă rece strălucitoare și un design elegant, această aplicație va adăuga un plus de lumină și stil în încăperile dvs.Caracteristici principale:Iluminare puternică: Cu o ..
PRP: 69,00 Lei 39,00 Lei
Aplica Patrata 12W Alba 18x4.2x18 cm Aplica Patrata 12W Alba 18x4.2x18 cm
-20 lei
Brand: RUAN
Prezentați-vă interiorul cu eleganță și iluminare de calitate folosind Aplicația Pătrată de 12W în culoare albă. Această aplicație este o adiție minunată pentru orice încăpere, oferind un design pătrat modern și un iluminat eficient.Caracteristici principale:Iluminare de calitate: Această aplicație ..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Aplica Patrata 25W Alba 30.5x4.3x30.5 cm Aplica Patrata 25W Alba 30.5x4.3x30.5 cm
-60 lei
Brand: RUAN
Prezentați-vă interiorul cu eleganță și iluminare de calitate folosind Aplicația Pătrată de 25W în culoare albă. Această aplicație este o adiție minunată pentru orice încăpere, oferind un design pătrat modern și un iluminat eficient.Caracteristici principale:Iluminare de calitate: Această aplicație ..
PRP: 139,00 Lei 79,00 Lei
Aplica Patrata Incastrata18W Alb Cald 24x3.5x24 cm Aplica Patrata Incastrata18W Alb Cald 24x3.5x24 cm
-15 lei
Brand: RUAN
Adăugați un element de iluminare plăcut și funcțional în încăperile dvs. cu ajutorul acestei Aplice Pătrate Încorporate de 18W, care emite o lumină albă caldă. Cu un design discret și eficiență energetică, această aplicație va îmbunătăți cu siguranță aspectul și atmosfera din orice spațiu.Caracteris..
PRP: 49,00 Lei 34,00 Lei
Aplica Rotunda 12W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigips Aplica Rotunda 12W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigips
-26 lei
Brand: TAI
Aplica Rotunda 12W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigipsSpotul LED de 12W este prevazut cu lampi cu led-uri integrate si este realizat din aluminiu si dispersor din plastic.Montarea spotului rotund cu LED este de tip ST (ingropat), iar gradul de protectie de care dispune este IP40.Lumina..
PRP: 59,00 Lei 33,00 Lei
Aplica Rotunda 12W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigips margine sticla Aplica Rotunda 12W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigips margine sticla
-20 lei
Brand: TAI
Aplica Rotunda 12W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigipsSpotul LED de 12W este prevazut cu lampi cu led-uri integrate si este realizat din aluminiu si dispersor din plastic.Montarea spotului rotund cu LED este de tip ST (ingropat), iar gradul de protectie de care dispune este IP40.Lumina..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Aplica Rotunda 15W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigips Aplica Rotunda 15W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigips
-30 lei
Brand: TAI
Aplica Rotunda 15W Led MAT incastrabila in tavan fals si rigipsSpotul LED de 12W este prevazut cu lampi cu led-uri integrate si este realizat din aluminiu si dispersor din plastic.Montarea spotului rotund cu LED este de tip ST (ingropat), iar gradul de protectie de care dispune este IP40.Lumina..
PRP: 69,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)