Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Far telefon cu Incarcare Solara

Far Bicicleta FY327 cu Claxon Incarcare Solara 4 Moduri Iluminare Far Bicicleta FY327 cu Claxon Incarcare Solara 4 Moduri Iluminare
-46 lei
Brand: PRIZE
Experimentați o soluție inovatoare și practică pentru iluminarea și siguranța pe bicicletă cu Farul FY327 cu claxon încărcare solara și 4 moduri de iluminare. Acest far pentru bicicletă este conceput pentru a vă oferi iluminare puternică și vizibilitate sporită în timpul călătoriilor dvs. pe bicicle..
PRP: 105,00 Lei 59,00 Lei
Far bicicleta/trotineta cu incarcare solara Far bicicleta/trotineta cu incarcare solara
-70 lei
Brand: PRIZE
Farul pentru bicicletă cu încărcare solară este conceput pentru a oferi o iluminare puternică și sigură în timpul plimbărilor cu bicicleta, eliminând nevoia de baterii sau alte surse de alimentare. Echipat cu un panou solar integrat, acest far captează energia solară în timpul zilei și o transformă ..
PRP: 130,00 Lei 60,00 Lei
Far pentru Bicicleta  LY-17 cu Incarcare Solara Far pentru Bicicleta  LY-17 cu Incarcare Solara
-16 lei
Brand: XL
Farul pentru bicicletă LY-17 cu încărcare solară este un dispozitiv inovator și ecologic, proiectat pentru a îmbunătăți siguranța și confortul ciclismului în orice condiții de iluminare. Acest far versatil, alimentat de energia soarelui, vă oferă o soluție convenabilă și durabilă pentru a vă lumina ..
PRP: 89,00 Lei 73,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)