ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Amplificatoare wireless

Un amplificator are rolul de a amplifica semnalul pentru a compensa pierderile retelei si pentru a asigura un nivel corespunzator la utilizator.


Aceste amplificatoare wireless sau amplificatoare de retea vin in ajutorul dumneavoastra in cazul in care aveti mereu de-a face cu intreruperi de semnal.


GAVE garanteaza ca acestea sunt ideale pentru a reduce problemele de semnal. Acestea pot fi folosite atat in propria locuinta, cat si in hoteluri, scoli sau magazine.

Amplificator Alb PIXLINK de semnal 4 antene wireless Amplificator Alb PIXLINK de semnal 4 antene wireless
-219 lei
Brand: ALEX
Amplificator de semnal 4 antene wireless PIXLINKUn amplificator de semnal wireless este necesar acolo unde nu ajunge semnalul routerului. Stii acel moment cand nu poti folosi internetul intr-una din camerele din casa, tocmai pentru ca routerul este prea departe? Aici intervine amplificator..
PRP: 338,00 Lei 119,00 Lei
Amplificator ARC  Wireless-N WiFi Repeater Amplificator ARC  Wireless-N WiFi Repeater
-100 lei
Brand: ZIAD
Amplificator Tip Arc pentru Retea Semnal Wireless-N WiFi RepeaterAmplificator retea semnal Wireless-N WiFi Repeater. Wireless-N Repeater este folosit pentru a duplica semnalul wireless intr-o arie mai mare, cum ar fi o casa cu maxim 1 etaj (prelungeste semnalul cu 10-20 metri).Acesta respecta s..
PRP: 199,00 Lei 99,00 Lei
Amplificator de semnal TV 2 OUT Amplificator de semnal TV 2 OUT
-50 lei
Brand: ALEX
Amplificator de semnal TV 2 OUTUn amplificator de semnal TV are rolul de a amplifica semnalul pentru a compensa pierderile retelei si pentru a asigura un nivel corespunzator la utilizator.Se intampla ca de multe ori datorita fluctuatiilor de semnal, imaginea sa nu fie clara sau sa aveti mereu de-a f..
PRP: 99,00 Lei 49,00 Lei
Amplificator de semnal TV 3 OUT Amplificator de semnal TV 3 OUT
-50 lei
Brand: ALEX
Amplificator de semnal TV 3 OUTUn amplificator de semnal TV are rolul de a amplifica semnalul pentru a compensa pierderile retelei si pentru a asigura un nivel corespunzator la utilizator.Se intampla ca de multe ori datorita fluctuatiilor de semnal, imaginea sa nu fie clara sau sa aveti mereu de-a f..
PRP: 99,00 Lei 49,00 Lei
Amplificator de semnal TV 4 OUT Amplificator de semnal TV 4 OUT
-55 lei
Brand: ALEX
Amplificator de semnal TV 4 OUTUn amplificator de semnal TV are rolul de a amplifica semnalul pentru a compensa pierderile retelei si pentru a asigura un nivel corespunzator la utilizator.Se intampla ca de multe ori datorita fluctuatiilor de semnal, imaginea sa nu fie clara sau sa aveti mereu de-a f..
PRP: 110,00 Lei 55,00 Lei
Amplificator M300  Wireless-N WiFi Repeater Amplificator M300  Wireless-N WiFi Repeater
-11 lei
Brand: ALEX
Amplificator Tip Arc pentru Retea Semnal Wireless-N WiFi RepeaterAmplificator retea semnal Wireless-N WiFi Repeater. Wireless-N Repeater este folosit pentru a duplica semnalul wireless intr-o arie mai mare, cum ar fi o casa cu maxim 1 etaj (prelungeste semnalul cu 10-20 metri).Acesta respecta s..
PRP: 110,00 Lei 99,00 Lei
Amplificator Negru PIXLINK de semnal 4 antene wireless Amplificator Negru PIXLINK de semnal 4 antene wireless
-119 lei
Brand: ALEX
Amplificator extender retea WI-FI router wireless PIXLINK 300MbpsDe cate ori nu v-ati dorit sa va puteti lega la internet cu 5-10-20-30 de metri mai departe decat „bate” routerul? De cate ori nu a trebuit sa mergeti intr-un anumit punct din casa sau din camera de hotel, pentru a putea beneficia de n..
PRP: 238,00 Lei 119,00 Lei
Extender USB Amplificator semnal internet wireless Extender USB Amplificator semnal internet wireless
-65 lei
Brand: ALEX
Extender USB Amplificator semnal internet wirelessAdaptorul Wifi Range Extender este usor si simplu de utilizat, poate fi alimentat prin USB si poate fi conectat cu usurinta la un power bank, laptop, sau un adaptor USB la priza pentru extinderea gamei Wi-Fi.Ruleaza pe frecventa de 2,4 GHz supor..
PRP: 130,00 Lei 65,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)