Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Trusa Bercuit

Cu ajutorul acestor truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.

Aceste truse profesionale pentru largire si bercuire dispun de trusa speciala pentru transport si depozitare fiind utile pentru repararea sau modificarea tevilor din diverse domenii de activitate, frigotehnic, service auto, mecanica fina etc.

Trusele de bercuit sunt recomandate pentru tevile sau conductele din cupru sau aluminiu, ale instalatiilor frigorifice sau auto.

Aceste truse de bercuit oferite de echipa GAVE sunt fabricate din materiale de calitate superioara, fiind rezistente la orice tip de soc mecanic.


 Trusa  5 Piese BERCUIT largit taiat  tevi sau conducte arcuri
-105 lei
Brand: TUBULARE
 Trusa pentru bercuit 5 Piese largit taiat  tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor iar largitoarele pentru creat mufe la teava vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfe..
PRP: 210,00 Lei 105,00 Lei
Mini Trusa 2 piese BERCUIT tevi conducte de frana Mini Trusa 2 piese BERCUIT tevi conducte de frana
-24 lei
Brand: JACK
Trusa pentru bercuit tevi sau conducte de franaCu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.Aceasta trusa profesionala pe..
PRP: 79,00 Lei 55,00 Lei
Patent expandat tevi ,cleste bercuit Patent expandat tevi ,cleste bercuit
-66 lei
Brand: JACK
Patent expandat tevi ,cleste bercuit - expandat tevi Descriere Îmbinările de țevi vor fi mult mai rapide și calitative de acum, cu expandorul de țevi.Este ideal pentru îmbinări de țevi din cupru sau alte materiale moi.Posibilitatea de a îmbina țevi cu cele mai comune dimensiuni.Dimensiuni:..
PRP: 155,00 Lei 89,00 Lei
Trusa 8 Piese BERCUIT largit  taiat tevi Dreptunghiulara conducte arcuri cu 2 menghine Trusa 8 Piese BERCUIT largit  taiat tevi Dreptunghiulara conducte arcuri cu 2 menghine
-120 lei
Brand: JACK
Trusa de 8 piese pentru bercuit, lărgit, tăiat și îndoit tevi dreptunghiulare, conducte și arcuri, cu 2 mânghini, este instrumentul ideal pentru lucrările de prelucrare a materialelor metalice. Această trusă oferă versatilitate și precizie în realizarea diverselor proiecte de construcții sau reparaț..
PRP: 219,00 Lei 99,00 Lei
Trusa Bercuit Conducte Frana 7 Piese, Largit, Taiat Tevi
-19 lei
Brand: TUBULARE
Trusa pentru bercuit 7 Piese largit, taiat  tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute per..
PRP: 129,00 Lei 110,00 Lei
Trusa Bercuit Profesionala 9 Piese Largit Tevi Conducte Trusa Bercuit Profesionala 9 Piese Largit Tevi Conducte
-94 lei
Brand: JACK
 Trusa pentru bercuit 9 Piese largit tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.Ac..
PRP: 188,00 Lei 94,00 Lei
Trusa de Bercuit 10 Piese CT-278 Largit Taiat Tevi Conducte Frana  Trusa de Bercuit 10 Piese CT-278 Largit Taiat Tevi Conducte Frana
-146 lei
Brand: JACK
Trusa pentru bercuit tevi sau conducte de frana Trusa bercuit este recomandata pentru tevile sau conductele din cupru sau aluminiu, ale instalatiilor frigorifice sau auto. Specificatii trusa bercluit:- trusa bercuit: 2 menghine si 1 presa- presa cu virf conic la 45 grade- menghina pentru 6 diametr..
PRP: 269,00 Lei 123,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)