Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Trusa Bercuit

Cu ajutorul acestor truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.

Aceste truse profesionale pentru largire si bercuire dispun de trusa speciala pentru transport si depozitare fiind utile pentru repararea sau modificarea tevilor din diverse domenii de activitate, frigotehnic, service auto, mecanica fina etc.

Trusele de bercuit sunt recomandate pentru tevile sau conductele din cupru sau aluminiu, ale instalatiilor frigorifice sau auto.

Aceste truse de bercuit oferite de echipa GAVE sunt fabricate din materiale de calitate superioara, fiind rezistente la orice tip de soc mecanic.


Mini Trusa 2 piese BERCUIT tevi conducte de frana Mini Trusa 2 piese BERCUIT tevi conducte de frana
-24 lei
Brand: SCULE
Trusa pentru bercuit tevi sau conducte de franaCu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.Aceasta trusa profesionala pe..
PRP: 79,00 Lei 55,00 Lei
Trusa Bercuit Conducte Frana 7 Piese  Largit  Taiat Tevi Trusa Bercuit Conducte Frana 7 Piese  Largit  Taiat Tevi
-8 lei
Brand: TUBULARE
Cu Trusa 7 Piese BERCUIT pentru Lărgit și Tăiat țevi și conducte de frână, aveți la îndemână instrumentul esențial pentru a face lucrările de lărgire și tăiere cu ușurință și precizie. Această trusă este proiectată pentru profesioniști și pasionați de mecanică, dar și pentru cei care efectuează lucr..
PRP: 129,00 Lei 121,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)