Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Suport Hartie Igienica

Set 2 Suport hartie igenica MZY-004 Set 2 Suport hartie igenica MZY-004
-102 lei
Brand: LILY
Să vă amintiți să înlocuiți hârtia igienică a devenit mai ușor. Acest suport pentru șervețele de baie din bronz depozitează mai multe role. Iar designul autoportant înseamnă că se va potrivi oriunde în baie. Acum toată lumea se va reaproviziona când va fi goală... doar rostogolițiDime..
PRP: 265,00 Lei 163,00 Lei
Suport hartie igienica NO:214 cu fixare pe perete cu raft pentru telefon Suport hartie igienica NO:214 cu fixare pe perete cu raft pentru telefon
-8 lei
Brand: LILY
Suportul de hârtie igienică NO:214 este un accesoriu practic și util pentru baia ta oferind o soluție eficientă de organizare și depozitare. Cu un design elegant și funcțional acest suport de hârtie igienică este conceput pentru a oferi comoditate și confort în timpul utilizării.Suportul de hârtie i..
PRP: 39,00 Lei 31,00 Lei
Suport pentru Hartie Igienica si pentru Servetele Gri Suport pentru Hartie Igienica si pentru Servetele Gri
-44 lei
Brand: TAI
Design Modern și Elegant: Suportul pentru Hârtie Igienică și pentru Șervețele este conceput cu atenție la detalii pentru a se potrivi perfect în orice decor de baie. Nuanța sa de gri subtil adaugă o notă de eleganță și se potrivește armonios cu orice culori sau stiluri de amenajare.Organizare Eficie..
PRP: 100,00 Lei 56,00 Lei
Suport role de hartie igienica fara perforare tip masa Suport role de hartie igienica fara perforare tip masa
-28 lei
Brand: TAI
Fără Perforare și Instalare Simplă: Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui suport este că nu necesită găurirea sau perforarea pereților. Cu ajutorul sistemului de fixare cu masă, puteți monta cu ușurință suportul pe orice suprafață plană și netedă, cum ar fi blatul sau etajera din baie. Aces..
PRP: 64,00 Lei 36,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)