Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Perii Electrice

Perie electrica 5 in 1 pentru curatenie Alba Perie electrica 5 in 1 pentru curatenie Alba
-37 lei
Brand: AMIR
Vă prezentăm cu entuziasm Peria Electrică 5 în 1 pentru Curățenie, o unealtă versatilă și eficientă care vă va face sarcinile de curățenie mai ușoare și mai rapide ca niciodată. Cu un design elegant de culoare albă, această perie electrică nu numai că vă ajută să păstrați locuința curată și ordonată..
PRP: 80,00 Lei 43,00 Lei
Perie electrica 5 in 1 pentru Curatenie Alba Perie electrica 5 in 1 pentru Curatenie Alba
-27 lei
Brand: LILY
Vă prezentăm cu entuziasm Peria Electrică 5 în 1 pentru Curățenie, o unealtă versatilă și eficientă care vă va face sarcinile de curățenie mai ușoare și mai rapide ca niciodată. Cu un design elegant de culoare albă, această perie electrică nu numai că vă ajută să păstrați locuința curată și ordonată..
PRP: 69,00 Lei 42,00 Lei
Perie Electrica Rotativa Tip Mop Pentru Curatat Hurricane Spin Scrubber Cu Trei Capete Perie Electrica Rotativa Tip Mop Pentru Curatat Hurricane Spin Scrubber Cu Trei Capete
-152 lei
Brand: MANDU
Descoperă revoluția în curățenia ta de zi cu zi cu Peria Electrică Rotativă Tip Mop pentru Curățat Hurricane Spin Scrubber cu Trei Capete. Această inovație tehnologică de ultimă generație redefinește experiența de curățare a suprafețelor, oferindu-ți rezultate impecabile și un efort minim.Cu cele tr..
PRP: 280,00 Lei 128,00 Lei
Perie electrica ShedPAL cu vacuum pentru curatat parul de animale Perie electrica ShedPAL cu vacuum pentru curatat parul de animale
-34 lei
Brand: MANDU
Dacă ai un animal de companie, știi deja cât de multă iubire și bucurie îți aduce în viață. Cu toate acestea, părul de animal de pe podele, mobilă și haine poate fi o provocare. Dar acum, există o soluție simplă și eficientă - Peria Electrică cu Vacuum pentru Curățat Părul de Animale. Această jucări..
PRP: 72,00 Lei 38,00 Lei
Perie MultiScrubber 2 in 1 pentru spalare si lustruire Perie MultiScrubber 2 in 1 pentru spalare si lustruire
-115 lei
Brand: TAI
Durează ore întregi pentru a facecurăţenie, dar chiar și tot nu este perfect curat?Doriţi o casă curată, strălucitoare, în care să vă simți foarte bine? Fără sudoare, fără efort, fără a vă răsuci dureros spatele?Aici este soluția:  Multi Scrubber, ingeniosul Schrubber fără cablu electric, cu vi..
PRP: 260,00 Lei 145,00 Lei
Perie pentru curatare cu 3 capete Muscle Scrubber Perie pentru curatare cu 3 capete Muscle Scrubber
-90 lei
Brand: MOHAMED
Perie pentru curatare cu 3 capete Muscle Scrubber Peria Hurricane Muscle Scrubber este solutia ideala pentru orice suprafata murdara.Aceasta va ajuta ca bucataria sau baia dumneavoastra sa fie curate fara un efort deosebit. Nu va mai fi nevoie ca atunci cand faceti curatenie sa folositi diverse..
PRP: 199,00 Lei 109,00 Lei
Set 3 perii Galbene curatare cu adaptor pentru bormasina/autofiletanta Set 3 perii Galbene curatare cu adaptor pentru bormasina/autofiletanta
-40 lei
Brand: BASHAR
Curata orice suprafață. Poate ajunge cu ușurință în locuri greu accesibile!Curățați covoarele, capacele auto, roțile auto sau vasele murdare, doar alegând peria ideală pe care o montați pur și simplu la bormașină. Curățarea este eficientă, deoarece peria pătrunde în cele mai inaccesibile locuri.Sele..
PRP: 99,00 Lei 59,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)