Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Mop Cu Spray

Mop cu Spray Mop cu Spray
-37 lei
Brand: MANDU
Mop cu SprayMopul cu spray este un instrument de curățare inovator și eficient, care îmbină practicul cu tehnologia modernă pentru a face curățarea mai ușoară și mai eficientă. Echipat cu un rezervor integrat pentru soluție de curățare și un mecanism de pulverizare, acest mop permite utilizatori..
PRP: 99,00 Lei 62,00 Lei
Mop plat universal cu rezervor si pompa de pulverizare albastru Mop plat universal cu rezervor si pompa de pulverizare albastru
-55 lei
Brand: AMIR
Descoperă secretul curățeniei eficiente și ușor de realizat cu ajutorul mopului plat universal cu rezervor și pompă de pulverizare. Acest instrument inovator a fost creat pentru a-ți face curățenia mai rapidă și mai eficientă, oferindu-ți posibilitatea de a combina în mod convenabil umezirea și cură..
PRP: 120,00 Lei 65,00 Lei
Mop portabil cu pulverizare rotatie 360 pentru toate suprafetele Q TB31 Mop portabil cu pulverizare rotatie 360 pentru toate suprafetele Q TB31
-68 lei
Brand: MIHAI
Curățenia casei poate fi uneori o sarcină dificilă și obositoare, dar cu ajutorul Mopului Portabil cu Pulverizare și Rotire 360° Q TB31, vei face față acestei sarcini cu ușurință și eficiență. Acest mop inovator este conceput pentru a satisface nevoile tale de curățare într-un mod inteligent și conv..
PRP: 189,00 Lei 121,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)