Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Mop Cu Spray

Mop cu Spray Mop cu Spray
-37 lei
Brand: MANDU
Mop cu SprayVă prezentăm Mopul cu Spray, un produs inovator care redefinește modul în care abordăm curățenia în locuința noastră. Cu un design ergonomic, performanță superioară și funcționalitate excepțională, acest mop este conceput pentru a vă oferi o experiență de curățenie fără efort, rapi..
PRP: 99,00 Lei 62,00 Lei
Mop plat universal cu rezervor si pompa de pulverizare albastru Mop plat universal cu rezervor si pompa de pulverizare albastru
-55 lei
Brand: AMIR
Descoperă secretul curățeniei eficiente și ușor de realizat cu ajutorul mopului plat universal cu rezervor și pompă de pulverizare. Acest instrument inovator a fost creat pentru a-ți face curățenia mai rapidă și mai eficientă, oferindu-ți posibilitatea de a combina în mod convenabil umezirea și cură..
PRP: 120,00 Lei 65,00 Lei
Mop portabil cu pulverizare rotatie 360 pentru toate suprafetele Q TB31 Mop portabil cu pulverizare rotatie 360 pentru toate suprafetele Q TB31
-68 lei
Brand: MIHAI
Curățenia casei poate fi uneori o sarcină dificilă și obositoare, dar cu ajutorul Mopului Portabil cu Pulverizare și Rotire 360° Q TB31, vei face față acestei sarcini cu ușurință și eficiență. Acest mop inovator este conceput pentru a satisface nevoile tale de curățare într-un mod inteligent și conv..
PRP: 189,00 Lei 121,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)