Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Hands Free Auto

Handsfree sau asa cum le spune si numele - "maini libere" reprezinta un dispozitiv de comunicare care va permite sa fiti atenti la trafic si sa aveti ambele maini pe volan in timp ce vorbiti la telefon.

Suntem siguri ca stiti ca la ora actuala, castile bluetooth sunt cele mai apreciate accesorii audio pentru cei care doresc sa asculte muzica sau sa vorbeasca la telefon in timp ce sunt la volan.

Acestea reprezinta un grad mai mare de siguranta si sa evitati orice amenda atunci cand va aflati la volan, deoarece va permit sa ramaneti cu ambele maini pe volan.

GAVE vine in intampinarea dumneavoastra cu dispozitive handsfree de ultima generatie, cu un raport pret-calitate excelent!Car kit Q10 modulator FM, Bluetooth Car kit Q10 modulator FM, Bluetooth
-69 lei
Brand: ALEX
Car kit auto, modulator FM, Bluetooth, Q10 Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutorul unui modulator pot..
PRP: 118,00 Lei 49,00 Lei
Kit modulator V6 MP3 cu Casca Handsfree Bluetooth Kit modulator V6 MP3 cu Casca Handsfree Bluetooth
-70 lei
Brand: TAI
Kit modulator MP3 Handsfree cu casca bluetooth V4.2 EDR Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutorul un..
PRP: 139,00 Lei 69,00 Lei
Modulator AURIU Hands Free Bluetooth 4 In 1 Modulator AURIU Hands Free Bluetooth 4 In 1
-30 lei
Brand: ALEX
Modulator FM Hands Free Bluetooth 4 In 1Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilorcare se pot asocia cu usurintal ..
PRP: 69,00 Lei 39,00 Lei
Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, Negru Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, Negru
-84 lei
Brand: RUAN
Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, NegruStiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulat..
PRP: 139,00 Lei 55,00 Lei
Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD
-42 lei
Brand: ALEX
Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
PRP: 99,00 Lei 57,00 Lei
Modulator Auto X6 Bluetooth Handsfree Modulator Auto X6 Bluetooth Handsfree
-35 lei
Brand: ALEX
Modulator auto X6 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
PRP: 79,00 Lei 44,00 Lei
Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB
-35 lei
Brand: MAJD
Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
PRP: 79,00 Lei 44,00 Lei
Modulator FM auto J595 Modulator FM auto J595
-40 lei
Brand: RUAN
Modulator FM auto J595Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator.Cu ajutorul unui m..
PRP: 99,00 Lei 59,00 Lei
Modulator X8 PLUS FM, cu afisaj digital Modulator X8 PLUS FM, cu afisaj digital
-50 lei
Brand: ALEX
Modulator FM, cu afisaj digital - X8 PLUSStiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurinta la un modulator.C..
PRP: 99,00 Lei 49,00 Lei
Splitter auto bluetooth M10 cu Casca handsfree inclusa Splitter auto bluetooth M10 cu Casca handsfree inclusa
-56 lei
Brand: RUAN
Splitter auto bluetooth M10 cu Casca handsfree inclusaCaracteristici:- casca bluetooth se incarca prin asezare pe modulator- ecran LED- brat flexibil- 2x Port incarcare USB 5VDC- maxim 2100mAh- functie de handsfree*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au carac..
PRP: 119,00 Lei 63,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)