Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Telescoape

Atunci cand decideti sa va cumparati un telescop veti intra intr-o lume plina de surprize si experiente unice. 

Aceasta unealta va va ajuta sa descoperiti aceleasi obiecte ceresti precum astronomii.

Echipa GAVE va pune la dispozitie o gama variata de telescoape atat pentru amatori cat si pentru cei care cocheteaza de mult cu domeniul astronomic.

Garantam pentru  calitatea produselor noastre si de aceea vi le punem la dispozitie la preturi accesibile oricarui buzunar.

Set 2 X 14 capete tubulare pentru BIT Set 2 X 14 capete tubulare pentru BIT
-54 lei
Brand: JACK
Un set de capete tubulare pentru biți este esențial pentru oricine lucrează cu șuruburi și piulițe în diverse aplicații. Acest set vă oferă versatilitate și eficiență în muncă, permițându-vă să selectați cu ușurință dimensiunea potrivită a capului tubular pentru sarcina dvs. specifică. Indiferent da..
PRP: 99,00 Lei 45,00 Lei
Brand: MOHAMED
Descoperiți cerul nocturn cu noul Telescop Astronomic F36050 Argintiu, un instrument esențial pentru orice amator de astronomie care dorește să exploreze minunile universului.Acest telescop este ideal atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență, fiind proiectat să ofere o calitate excepț..
355,00 Lei
Telescop JH20-60x60 Jiehe astronomic Telescop JH20-60x60 Jiehe astronomic
-321 lei
Brand: MOHAMED
Telescop JH20-60x60 Jiehe astronomicIn cazul in care sunteti pasionat de astronomie, telescopul Jiehe JH20-60x60 este solutia. Cu acest instrument puteti observa stelele, planetele sau luna. Deasemenea telescopul Jiehe poate fi utilizat ca instrument pentru oservare terestra, asi..
PRP: 960,00 Lei 639,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)