Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Banda Reflectorizanta

Benzile reflectorizante sunt necesare pentru semnalarea corecta a camioanelor si a semiremorcilor, amplasandu-se atat pe spatele cat si pe lateralele acestora, cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere.

Echipa GAVE cunoaste cat de periculoasa poate fi situatia in care intalnim pe carosabil un autovehicul nesemnalizat corect. O semnalizare optima sporeste siguranta atat a pasagerilor cat si a celorlalti participanti la trafic.

O astfel de banca de tip reflectorizanta nu este un moft, nu este un decor, este o necesitate!

Banda Reflectorizanta Alb Rosu Auto MY-RA 50m Omologata Banda Reflectorizanta Alb Rosu Auto MY-RA 50m Omologata
-114 lei
Brand: AUTO
Banda reflectorizantă alb-roșie MY-RA este un produs esențial pentru siguranța rutieră și este concepută pentru a oferi vizibilitate sporită pe timp de noapte sau în condiții de lumină slabă. Această bandă reflectorizantă, omologată și rezistentă la condiții meteo variate, poate fi utilizată pe auto..
PRP: 299,00 Lei 185,00 Lei
Banda Reflectorizanta Alba 25m Fagure Auto Banda Reflectorizanta Alba 25m Fagure Auto
-49 lei
Brand: ALEX
Banda reflectorizantă albă de 25 de metri cu model în formă de fagure este un produs care are mai multe utilizări, dar este adesea folosită în domeniul auto și al siguranței rutiere. Iată o descriere a acestei benzi reflectorizante:1. Material reflectorizant: Această bandă este fabricată dintr-un ma..
PRP: 110,00 Lei 61,00 Lei
Banda reflectorizanta alba tip fagure 50 x 5 cm OMOLOGATA Banda reflectorizanta alba tip fagure 50 x 5 cm OMOLOGATA
-166 lei
Brand: AUTO
Bun venit în lumea siguranței active, unde fiți vizibil este crucial în asigurarea protecției personale. Avem plăcerea de a vă prezenta Banda reflectorizantă albă tip fagure, soluția perfectă pentru a vă asigura o vizibilitate remarcabilă în orice condiții. Indiferent de momentul zilei sau condițiil..
PRP: 350,00 Lei 184,00 Lei
Banda reflectorizanta auto MY-RA 50m alba OMOLOGATA Banda reflectorizanta auto MY-RA 50m alba OMOLOGATA
-114 lei
Brand: AUTO
Pentru cei pasionați de securitatea rutieră și care doresc să îmbine practicul cu esteticul, Banda reflectorizantă auto MY-RA oferă soluția perfectă. Cu o lungime de 50 de metri și un alb strălucitor, această bandă nu este doar o simplă piesă de accesoriu, ci o declarație de intenție care spune: "Pr..
PRP: 299,00 Lei 185,00 Lei
Banda reflectorizanta auto MY-RA 50m galbena OMOLOGATA Banda reflectorizanta auto MY-RA 50m galbena OMOLOGATA
-114 lei
Brand: AUTO
Caracteristici cheie:Vizibilitate maximă: Banda reflectorizantă MY-RA utilizează materiale de cea mai înaltă calitate pentru a vă oferi cea mai mare vizibilitate posibilă.Culoarea galbenă strălucitoare și proprietățile reflectorizante vă fac vizibil pentru ceilalți șoferi, pietoni și motocicliști, î..
PRP: 299,00 Lei 185,00 Lei
Banda reflectorizanta auto MY-RA 50m rosu cu galben OMOLOGATA Banda reflectorizanta auto MY-RA 50m rosu cu galben OMOLOGATA
-114 lei
Brand: AUTO
Banda reflectorizantă auto MY-RA este un element esențial pentru oricine dorește să-și sporească siguranța rutieră și să fie mai vizibil în condiții de lumină scăzută sau întuneric. Această bandă reflectorizantă de înaltă calitate, omologată, oferă o marcă vizuală puternică și contribuie la reducere..
PRP: 299,00 Lei 185,00 Lei
Banda Reflectorizanta Auto Rosie 25m FAGURE Banda Reflectorizanta Auto Rosie 25m FAGURE
-49 lei
Brand: ALEX
Banda reflectorizantă auto roșie cu model de tip fagure este un material esențial pentru siguranța rutieră, folosit pe vehicule, remorci, semne rutiere și echipamente de siguranță personală. Această bandă reflectorizantă cu model de fagure are câteva caracteristici distinctive:1. Materiale reflector..
PRP: 110,00 Lei 61,00 Lei
Banda Reflectorizanta Galbena 25 m FAGURE Auto Banda Reflectorizanta Galbena 25 m FAGURE Auto
-49 lei
Brand: ALEX
Banda reflectorizantă galbenă în formă de fagure pentru autovehicule este un produs conceput pentru a îmbunătăți vizibilitatea și siguranța pe drum, în special în condiții de lumină slabă sau întuneric. Iată o descriere mai detaliată a acestei benzi reflectorizante:1. Material reflectorizant: Banda ..
PRP: 110,00 Lei 61,00 Lei
Banda reflectorizanta galbena tip fagure 50 x 5 cm OMOLOGATA Banda reflectorizanta galbena tip fagure 50 x 5 cm OMOLOGATA
-166 lei
Brand: AUTO
Bun venit în lumea siguranței active, unde fiți vizibil în orice moment este esențial. Vă prezentăm cu mândrie Rola banda reflectorizantă galbenă tip fagure, soluția perfectă pentru a vă asigura o vizibilitate excelentă în timpul zilei și noaptea. Dacă sunteți în căutarea unui mod eficient de a fi r..
PRP: 350,00 Lei 184,00 Lei
Banda Reflectorizanta Rosie Auto MY-RA 50m Omologata Banda Reflectorizanta Rosie Auto MY-RA 50m Omologata
-114 lei
Brand: AUTO
Asigurați-vă o vizibilitate optimă pe drum cu Banda Reflectoare Auto MY-RA, de 50m, într-o nuanță vibrantă de roșu.Omologată și conformă cu standardele de siguranță, această bandă reflectorizantă este un element esențial care vă crește siguranța pe șosea, indiferent de condițiile de iluminare.Banda ..
PRP: 299,00 Lei 185,00 Lei
Banda/placa reflectorizanta camioane dreptunghiulara Banda/placa reflectorizanta camioane dreptunghiulara
-16 lei
Brand: AUTO
În lumina neîndurătoare a traficului modern, siguranța pe șosele nu este o opțiune, ci o necesitate. În mijlocul acestei realități, un element cheie se ridică pentru a proteja și a avertiza: banda reflectorizantă dreptunghiulară pentru camioane. Cu forma sa simplă, dar eficientă, această bandă devin..
PRP: 47,00 Lei 31,00 Lei
Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic Universal Verde Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic Universal Verde
-20 lei
Brand: DEPOZIT
Atunci când suntem în mișcare, fie că vorbim despre o plimbare de seară sau o activitate în aer liber în timpul nopții, siguranța noastră este o prioritate. Hamul reflectizant reglabil elastic, în culoarea verde vibrantă, este partenerul perfect pentru a vă asigura că sunteți vizibili și în siguranț..
PRP: 39,00 Lei 19,00 Lei
Ham REFLECTORIZANT VERDE Reglabil Elastic Universal Ham REFLECTORIZANT VERDE Reglabil Elastic Universal
-20 lei
Brand: ORINGURI
                                          Acest ham reflectorizant este ideal pentru protectia dumneavoastra atat pe timpul noptii cat si pe timpul zilei.Materialul elastic din care este fab..
PRP: 39,00 Lei 19,00 Lei
Rola banda reflectorizanta rosie cu sageata neagra 5cm x 50m Rola banda reflectorizanta rosie cu sageata neagra 5cm x 50m
-166 lei
Brand: AUTO
Bine ați venit în lumea siguranței active, unde vizibilitatea și protecția sunt priorități absolute. Vă prezentăm cu mândrie Rola bandă reflectorizantă roșie cu săgeată neagră, soluția ideală pentru a asigura o vizibilitate excelentă în timpul nopții. Dacă sunteți în căutarea unui mod eficient de a ..
PRP: 350,00 Lei 184,00 Lei
Set 2 Abtibild reflectorizant adeziv 5cm X 40cm (sageti) galben/negru Set 2 Abtibild reflectorizant adeziv 5cm X 40cm (sageti) galben/negru
-24 lei
Brand: AUTO
Material: PVCCuloare: Galben+negruDimensiune (LxL): Aproximativ 40x5cm/15.75x1.97inchCantitate: 2buc/pachetMateriale durabile: Fabricate din material PVC și protecție solară nu se estompează ușor durabile și potrivite pentru utilizare în orice vreme.Aplicare ușoară: Vine cu adeziv pe spate doar deco..
PRP: 55,00 Lei 31,00 Lei
Set 2 Abtibild reflectorizant adeziv 5cm X 40cm (sageti) galben/rosu Set 2 Abtibild reflectorizant adeziv 5cm X 40cm (sageti) galben/rosu
-24 lei
Brand: AUTO
Material: PVCCuloare: Galben+RoșuDimensiune (LxL): Aproximativ 40x5cm/15.75x1.97inchCantitate: 2buc/pachetMateriale durabile: Fabricate din material PVC și protecție solară nu se estompează ușor durabile și potrivite pentru utilizare în orice vreme.Aplicare ușoară: Vine cu adeziv pe spate doar decoj..
PRP: 55,00 Lei 31,00 Lei
Set 2 Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic Universal Set 2 Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic Universal
-20 lei
Brand: JACK
Un set de 2 hamuri reflectorizante reglabile, elastice și universale este un echipament important pentru siguranța în trafic, în special atunci când mergeți pe jos sau alergați în condiții de lumină scăzută sau întuneric. Aceste hamuri reflectorizante îmbunătățesc vizibilitatea dvs. în fața șoferilo..
PRP: 58,00 Lei 38,00 Lei
Set 2 x Vesta Reflectorizanta
-19 lei
Brand: AUTO
2 x Vesta ReflectorizantaVesta de siguranta din material reflectorizant, va va permite o vizibilitate ridicata. Este foarte confortabila, fiind fabricata dintr-o tesatura care va va permite pielea sa respire.Aceasta vesta reflectorizanta este ideala pentru protectia dumneavoastra atat pe timpul nopt..
PRP: 42,00 Lei 23,00 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)