Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Suport Telefon Tetiera

Set 2 Suport auto multifunctional Car Valet  Negru Set 2 Suport auto multifunctional Car Valet  Negru
-41 lei
Brand: MANDU
Introducându-se pe piață ca un asistent ingenios și indispensabil în călătoriile tale Suportul Auto Multifuncțional Car Valet în culoarea negru este partenerul perfect pentru a-ți păstra mașina ordonată și organizată într-un mod inteligent și eficient.Cu un design ingenios și funcționalitate superio..
PRP: 100,00 Lei 59,00 Lei
Suport auto de telefon  prindere la tetiera Suport auto de telefon  prindere la tetiera
-40 lei
Brand: PRIZE
Cu un design simplu si unic suportul auto pentru telefon sau tableta este foarte usor de instalat si manevrat.Suportul se ataseaza la tetiera fara sa fie nevoie de adezivi sau unelte si permite o rotatie de 360 ​​de grade dispozitivul putand fi ajustat in pozitia dorita pentru un unghi de vizionare ..
PRP: 79,00 Lei 39,00 Lei
Suport Auto de Telefon pentru tetiera masinii model Q Suport Auto de Telefon pentru tetiera masinii model Q
-31 lei
Brand: PRIZE
Cu un design simplu si unic, suportul auto pentru telefon sau tableta este foarte usor de instalat si manevrat. Suportul se ataseaza la tetiera fara sa fie nevoie de adezivi sau unelte si permite o rotatie de 360 ​​de grade, dispozitivul putand fi ajustat in pozitia dorita pentru un unghi de viziona..
PRP: 80,00 Lei 49,00 Lei
Suport pentru telefon mobil Auto Q-ZJ155 cu carlige reglabile pentru Tetiera Suport pentru telefon mobil Auto Q-ZJ155 cu carlige reglabile pentru Tetiera
-37 lei
Brand: MIHAI
Acest Suport pentru Telefon Mobil Auto Q-ZJ155 este un accesoriu util și practic care îți va facilita experiența de conducere și călătorie în mașină. Cu o instalare simplă pe tetiera scaunului din față, acest suport permite pasagerilor din spate să utilizeze dispozitivele mobile într-un mod conforta..
PRP: 84,00 Lei 47,00 Lei
Umeras Huaiyda pentru tetiera masinii Umeras Huaiyda pentru tetiera masinii
-50 lei
Brand: MOHAMED
De acum nu mai ai probelma cu sifonarea hainelor in masina: sacoul sau camasa va sta perfect pe tetiera unuia dintre scaunele din fata.Caracteristici si avantaje:- proiectat din plastic durabil- usor de montat/ demontat in doar cateva secunde- dimensiuni: 45.5 x 23.7 x 7.5cm- potrivit pentru majorit..
PRP: 119,00 Lei 69,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)