Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Girofar

Acesta este un dispozitiv rotativ, de diferite culori care se monteaza pe anumite autovehicule cu un caracter special precum masinile de tractare, cisterne, transport agabaritic etc.

Trebuie sa ii acordati o importanta sporita in trafic, deoarece acesta are de cele mai multe ori roluri de atentionare si prioritizare.

Totodata, folosirea lui trebuie facuta conform regulilor reglementate de lege, deoarece utilizarea inadecvate va atrage consecinte sau sanctiuni.

Spre deosebire de modele normale, cele cu LED oferite de echipa GAVE au un consum redus de energie datorita acestei tehnologii.

Montarea este foarte usoara datorita prinderii pe baza de magnet.

Girofar LED cu 1 faza prindere magnetica si fixa conectare 12V Girofar LED cu 1 faza prindere magnetica si fixa conectare 12V
-53 lei
Brand: AUTO
Un girofar LED cu o fază, prindere magnetică și fixă, și conectare la 12V este un dispozitiv folosit în special pe vehicule, cum ar fi autoturisme, camioane sau vehicule de intervenție pentru a avertiza alte persoane în cazuri de urgență sau pentru a semnaliza prezența vehiculului în zone de lucru s..
PRP: 139,00 Lei 86,00 Lei
Girofar LED Galben 36LED Stroboscopic 12V/24V Girofar LED Galben 36LED Stroboscopic 12V/24V
-106 lei
Brand: AUTO
Lampa Girofar LED Galben 36LED Stroboscopic 12V/24V  Iată mai multe detalii despre acest tip de girofar:LED-uri: Acest girofar folosește LED-uri (diodă emițătoare de lumină) pentru a emite lumină galbenă stroboscopică. LED-urile sunt preferate pentru această aplicație datorită duratei lor ..
PRP: 390,00 Lei 284,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)