Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

RESIGILATEProdusele resigilate oferite de GAVE sunt produse care pot dispune de mici urme de utilizare sau de un ambalaj modificat ca aspect. 

Ideea de produs resigilat reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra nu numai pentru faptul ca sunt perfect functionale dar si pentru faptul ca sunt mult mai accesibile ca pret. 

Calitatea produselor nu este afectata, deoarece tehnicienii nostri sesizeaza si repara orice problema care poate aparea la nivelul functional al produsului.

Produsele resigilate oferite de GAVE sunt reprezentate de produsele neridicate de clienti, a caror ambalaj s-a deteriorat in urma transportului sau pot fi reprezentate si de produse asupra carora s-a intervenit cu reparatii pentru a fi aduse in starea lor initiala. 

Avantajul produselor resigilate vandute de GAVE este ca acestea beneficiaza de o garantie de 24 de luni si au o reducere mult mai mare.

Va rugam sa solicitati informatii suplimentare pentru fiecare produs dorit, Telefonic sau cu poza pe Watsaap.

RESIGILAT Lampa de lucru 18 LED-URI, 13W cablu 9 metri (URME DE UTILIZARE) RESIGILAT Lampa de lucru 18 LED-URI, 13W cablu 9 metri (URME DE UTILIZARE)
-82 lei
Lampa de lucru, 18 LED-uri, 13W, suport magnetic, carlig, cablu 9 metriCele 18 de LED-uri de inalta calitate vor asigura o lumina puternica in comparatie cu becurile traditionale, utilizarea lanternei fiind in acelasi timp mult mai economica.Este ideala in excursii, camping, ateliere, garaje, etc. L..
PRP: 145,00 Lei 63,20 Lei
RESIGILAT Lanterna  T9 / X92-P70 MARE cu led P50 PUTERNIC  (URME DE UTILIZARE) RESIGILAT Lanterna  T9 / X92-P70 MARE cu led P50 PUTERNIC  (URME DE UTILIZARE)
-80 lei
Lanterna X92-P70 MARE cu led P50 PUTERNICAceasta lanterna deosebit de puternica dispune de tehnologia led. Lanterna vanatoare, se vede clar ce se afla in fata pana la 150 de metri, dar lumineaza pana la 300 de m.Extrem de fiabila cu led extrem de puternic.Cadoul ideal pentru orice vanator, pesc..
PRP: 199,00 Lei 119,20 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)