Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

RESIGILATEProdusele resigilate oferite de GAVE sunt produse care pot dispune de mici urme de utilizare sau de un ambalaj modificat ca aspect. 

Ideea de produs resigilat reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra nu numai pentru faptul ca sunt perfect functionale dar si pentru faptul ca sunt mult mai accesibile ca pret. 

Calitatea produselor nu este afectata, deoarece tehnicienii nostri sesizeaza si repara orice problema care poate aparea la nivelul functional al produsului.

Produsele resigilate oferite de GAVE sunt reprezentate de produsele neridicate de clienti, a caror ambalaj s-a deteriorat in urma transportului sau pot fi reprezentate si de produse asupra carora s-a intervenit cu reparatii pentru a fi aduse in starea lor initiala. 

Avantajul produselor resigilate vandute de GAVE este ca acestea beneficiaza de o garantie de 24 de luni si au o reducere mult mai mare.

Va rugam sa solicitati informatii suplimentare pentru fiecare produs dorit, Telefonic sau cu poza pe Watsaap.

RESIGILAT Drujba cu 2 acumulatori Werstil 118V XR 36V 6Ah lama 16inch VERDE FARA AMBALAJ SI FARA ACCESORII RESIGILAT Drujba cu 2 acumulatori Werstil 118V XR 36V 6Ah lama 16inch VERDE FARA AMBALAJ SI FARA ACCESORII
-892 lei
Brand: IRAIDA
Drujba cu 2 acumulatori Werstil 118V XR este o unealtă electrică de tăiere extrem de eficientă și puternică, care vă va ajuta să vă îndepliniți sarcinile de tăiere cu ușurință și fără a depinde de cabluri sau combustibili fosili. Cu specificațiile sale impresionante, această drujbă este potrivită pe..
PRP: 2.100,00 Lei 1.208,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)