ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

RESIGILATEProdusele resigilate oferite de GAVE sunt produse care pot dispune de mici urme de utilizare sau de un ambalaj modificat ca aspect. 

Ideea de produs resigilat reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra nu numai pentru faptul ca sunt perfect functionale dar si pentru faptul ca sunt mult mai accesibile ca pret. 

Calitatea produselor nu este afectata, deoarece tehnicienii nostri sesizeaza si repara orice problema care poate aparea la nivelul functional al produsului.

Produsele resigilate oferite de GAVE sunt reprezentate de produsele neridicate de clienti, a caror ambalaj s-a deteriorat in urma transportului sau pot fi reprezentate si de produse asupra carora s-a intervenit cu reparatii pentru a fi aduse in starea lor initiala. 

Avantajul produselor resigilate vandute de GAVE este ca acestea beneficiaza de o garantie de 24 de luni si au o reducere mult mai mare.

Va rugam sa solicitati informatii suplimentare pentru fiecare produs dorit, Telefonic sau cu poza pe Watsaap.

RESIGILA (FISURATA) Lampa Solara tip Camera 77LED SMD Senzor de LUMINA + Telecomanda RESIGILA (FISURATA) Lampa Solara tip Camera 77LED SMD Senzor de LUMINA + Telecomanda
-94 lei
Lampa Solara tip Camera 77LED SMD Senzor de LUMINA + TelecomandaProiectorul LED 18 W cu incarcare solara, are un design care imita o camera de supraveghere reala. Dispozitivul dispune de telecomanda cu ajutorul careia il puteti programa in diferite moduri.Timpul de incarcare completa cu ajutoru..
PRP: 149,00 Lei 55,20 Lei
RESIGILAT (FISURAT)Receptor Audio Bluetooth Cu Jack, Microfon Incorporat RESIGILAT (FISURAT)Receptor Audio Bluetooth Cu Jack, Microfon Incorporat
-58 lei
Receptor audio Bluetooth cu jack, microfon incorporat ;Acest dispozitiv este ideal atat pentru a asculta muzica pe care o doresti cat si pentru a fi folosit ca handsfree.Receptorul audio se conecteaza la dispozitivul audio prin mufa Jack si functioneaza pana la 8h de la incarcare. Incarcarea se face..
PRP: 79,00 Lei 20,80 Lei
RESIGILAT Lampa Stradala 400W 936 Led COB SOLARA Cu panou solar Senzor de Lumina Telecomanda (GEAM FISURAT) RESIGILAT Lampa Stradala 400W 936 Led COB SOLARA Cu panou solar Senzor de Lumina Telecomanda (GEAM FISURAT)
-469 lei
Lampa Stradala 400W 936 Led SMD Cu Senzor de Lumina TelecomandaAceasta lampa de perete beneficiaza de un panou solar cu ajutorul caruia se incarca, fiind o alegere ideala pentru a fi folosit in locurile fara surse de energie electrica: casa de vacanta, gradina, curte, magazin, cabana, rulote, campin..
PRP: 699,00 Lei 230,20 Lei
RESIGILAT Lampa Stradala 400W 936 Led SMD Cu panou solar Senzor de Lumina Telecomanda (GEAM FISURAT) RESIGILAT Lampa Stradala 400W 936 Led SMD Cu panou solar Senzor de Lumina Telecomanda (GEAM FISURAT)
-469 lei
Lampa Stradala 400W 936 Led SMD Cu Senzor de Lumina TelecomandaAceasta lampa de perete beneficiaza de un panou solar cu ajutorul caruia se incarca, fiind o alegere ideala pentru a fi folosit in locurile fara surse de energie electrica: casa de vacanta, gradina, curte, magazin, cabana, rulote, c..
PRP: 699,00 Lei 230,20 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)