Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Igiena

Dupa cum se stie, baia este o incapere importanta datorita functiunilor sale precise. Destinatiile sale sunt strict legate de igiena si de aceea este necesara o curatenie constanta.

Echipa GAVE va pune la dispozitie numeroase "dispozitive" pentru igiena care va vor ajuta la intretinerea baii dumneavoastra cat si la igiena dumneavoastra.

Garantam pentru calitatea superioara a produselor noastre si de aceea vi le oferim la preturi accesibile oricarui buzunar.

Dozator pentru pasta de dinti cu sterilizator UV pentru periute Dozator pentru pasta de dinti cu sterilizator UV pentru periute
-40 lei
Brand: MANDU
Descoperă inovația în igiena orală cu Dozatorul pentru Pasta de Dinti cu Sterilizator UV pentru Periute - un dispozitiv inteligent și eficient ce aduce un nivel superior de curățare și sterilizare pentru igiena orală a întregii familii.Acest dozator și sterilizator combină tehnologia avansată cu un ..
PRP: 99,00 Lei 59,00 Lei
Dozator pentru pasta de dinti cu sterilizator UV pentru periute Dozator pentru pasta de dinti cu sterilizator UV pentru periute
-44 lei
Brand: BASHAR
Descoperă inovația în igiena orală cu Dozatorul pentru Pasta de Dinti cu Sterilizator UV pentru Periute - un dispozitiv inteligent și eficient ce aduce un nivel superior de curățare și sterilizare pentru igiena orală a întregii familii. Acest dozator și sterilizator combină tehnologia avansată cu un..
PRP: 99,00 Lei 55,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)