Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Filtre de apa

Apa de la robinet este potabilă sau buna de baut. Cu toate acestea de multe ori nu ne place gustul ei.

Drept urmare, filtrele pentru apa vin in ajutorul dumneavoastra, scopul acestora este de a reduce la zero cantitatile de substante nedorite, oferind apei un gust placut.

Echipa GAVE va pune la dispozitie numeroase filtre de apa special concepute pentru a va oferi confortul necesar.Filtru retinere impuritati apa Alb Filtru retinere impuritati apa Alb
-17 lei
Brand: MANDU
Descoperă filtrul de reținere a impurităților pentru apă, un dispozitiv eficient și practic care îți asigură un consum de apă curată și de calitate superioară!Filtrul alb de reținere a impurităților este proiectat pentru a elimina particulele nedorite, cum ar fi sedimentele, rugină, nisipul și alte ..
PRP: 30,00 Lei 13,00 Lei
Robinet de apa cu filtru pentru purificare Robinet de apa cu filtru pentru purificare
-60 lei
Brand: BASHAR
Într-o lume în care calitatea apei potabile devine tot mai incertă, este esențial să avem un filtru de încredere pentru a ne asigura că apa pe care o bem este curată și sigură. Cu Robinetul de Apă cu Filtru pentru Purificare, vei putea să te bucuri de apă de înaltă calitate fără a depinde de sticle ..
PRP: 119,00 Lei 59,00 Lei
Set 2 x Cartus rezerva pentru robinet cu filtru de purificare a apei Set 2 x Cartus rezerva pentru robinet cu filtru de purificare a apei
-44 lei
Brand: BASHAR
Rezerva pentru purificator de apa ideal pentru purificarea apei potabile sau de retealivrare garantata apa filtrata: 2000 litrifiltreaza apa potabila cu ajutorul celor 5 purificatoare etapizatefiltru ceramic care retine biocontaminanti, nano kdf anticlor, metale grele si ionifiltru contine..
PRP: 79,00 Lei 35,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)