Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Balamale

Balama sudabila poarta FI 18 Balama sudabila poarta FI 18
-7 lei
Brand: IRAIDA
Balamaua sudabilă pentru poartă FI 18 este o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construită di..
PRP: 19,00 Lei 12,00 Lei
Balama sudabila poarta FI 20 Balama sudabila poarta FI 20
-7 lei
Brand: IRAIDA
Balamaua sudabilă pentru poartă FI 20 este o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construită di..
PRP: 19,00 Lei 12,00 Lei
Balama sudabila poarta FI 22 Balama sudabila poarta FI 22
-6 lei
Brand: IRAIDA
Balamaua sudabilă pentru poartă FI 22 este o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construită di..
PRP: 20,00 Lei 14,00 Lei
Balama sudabila poarta FI 25 Balama sudabila poarta FI 25
-7 lei
Brand: IRAIDA
Balamaua sudabilă pentru poartă FI 25 este o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construită di..
PRP: 24,00 Lei 17,00 Lei
Balama sudabila poarta FI 28 Balama sudabila poarta FI 28
-10 lei
Brand: IRAIDA
Balamaua sudabilă pentru poartă FI 28, o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construită din mat..
PRP: 33,00 Lei 23,00 Lei
Balama sudabila poarta FI 30 Balama sudabila poarta FI 30
-20 lei
Brand: IRAIDA
 Balamaua sudabilă pentru poartă FI 30 este o soluție durabilă și fiabilă pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a porților. Această balama sudabilă a fost proiectată special pentru a rezista la solicitări intense și pentru a oferi o fixare solidă și sigură pentru poarta dvs.Construi..
PRP: 48,00 Lei 28,00 Lei
Set 2 x Balama inox ascunsa pentru usi bucatarie sau dulap XIZIYINGHUA Set 2 x Balama inox ascunsa pentru usi bucatarie sau dulap XIZIYINGHUA
-18 lei
Brand: ORINGURI
REZISTENTĂ ÎNALTĂ: Aceste balamale de calitate profesională sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, puternic și de înaltă calitate. Suficient de puternic pentru a găzdui uși solide, fibră de sticlă, lemn, metal, uși interioare, exterioare, rezidențiale și comerciale.Caracteristici: Usor de ..
PRP: 40,00 Lei 22,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)