Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Echipament de protectie

Bocanci cu Protectie Metalica Marime 45 Forklift Bocanci cu Protectie Metalica Marime 45 Forklift
-84 lei
Brand: SCULE
Atunci când lucrezi pe un șantier de construcții sau în orice mediu industrial, siguranța ta personală este o prioritate de necontestat.De aceea, Bocancii de Protecție cu Bombeu Metal Forklift sunt alegerea perfectă pentru cei care se confruntă cu riscuri de accidentare la locul de muncă.Acești boca..
PRP: 183,00 Lei 99,00 Lei
Bocanci de Protectie Marime 46 cu Bombeu Metalic Forklift Bocanci de Protectie Marime 46 cu Bombeu Metalic Forklift
-84 lei
Brand: SCULE
Atunci când lucrezi pe un șantier de construcții sau în orice mediu industrial, siguranța ta personală este o prioritate de necontestat.De aceea, Bocancii de Protecție cu Bombeu Metal Forklift sunt alegerea perfectă pentru cei care se confruntă cu riscuri de accidentare la locul de muncă.Acești boca..
PRP: 183,00 Lei 99,00 Lei
Bocanci Protectie cu Bombeu Metalic Marime 43 Forklift Bocanci Protectie cu Bombeu Metalic Marime 43 Forklift
-84 lei
Brand: SCULE
 Când lucrezi într-un mediu industrial sau de construcție, siguranța picioarelor tale este esențială. Bocancii de Protecție cu Bombeu Metalic pentru Forklift, în mărimea 43, sunt partenerii ideali pentru a te proteja în timpul activităților tale de lucru, oferind în același timp confortul de ca..
PRP: 183,00 Lei 99,00 Lei
Casca de protectie din plastic galbena Casca de protectie din plastic galbena
-34 lei
Brand: ORINGURI
Dacă sunteți în căutarea unei soluții robuste și vizibile pentru protecția capului în mediile de lucru potențial periculoase, nu trebuie să căutați mai departe. Prezentăm casca noastră de protecție din plastic galbenă, concepută pentru a vă oferi securitate maximă și confort îndelungat, indiferent d..
PRP: 61,00 Lei 27,00 Lei
Casca protectie motocoasa cu viziera plexiglas MX505 Casca protectie motocoasa cu viziera plexiglas MX505
-32 lei
Brand: MXM Lider
Protectie la stropire cu lichid chimic, anti-șoc, spray cu pesticide, pilitura din fier, așchii de lemn si iarba cosita, lustruire, chimie, vopsire, medicale, laborator.Fabricat din material PC (policarbonat) și PVC (clorura de polivinil), ușor si rezistentRezistență excelentă la impact, chiar dacă ..
PRP: 67,00 Lei 35,00 Lei
Centura pentru port scule material textil
-50 lei
Brand: ORINGURI
Maximizați eficiența și comoditatea în timpul lucrului cu centura pentru port scule din material textil. Concepută pentru a satisface nevoile profesioniștilor din diverse domenii, precum și ale pasionaților de bricolaj, această centură oferă un mod organizat și accesibil de a transporta și accesa ra..
PRP: 109,00 Lei 59,00 Lei
Ham Motocoasa / Motocositoare de Umar Universal portocaliu MX160 Ham Motocoasa / Motocositoare de Umar Universal portocaliu MX160
-28 lei
Brand: MXM Lider
Hamul pentru motocoasa / motocositoare de umăr universal, într-o nuanță vibrantă de portocaliu, sub denumirea MX160, este un accesoriu esențial și practic pentru orice proprietar de motocoasă sau motocositoare. Conceput pentru a oferi confort și facilita manevrabilitatea în timpul lucrului în grădin..
PRP: 67,00 Lei 39,00 Lei
Ham pentru motocoasa / motocositoare MX158  universal ergonomic Ham pentru motocoasa / motocositoare MX158  universal ergonomic
-101 lei
Brand: MXM Lider
Hamul pentru motocoasa / motocositoare MX158 este un accesoriu esențial pentru cei care lucrează în grădină sau pe terenuri mai mari și necesită o soluție confortabilă și ergonomică pentru a susține greutatea echipamentului în timpul utilizării. Conceput pentru a oferi confort și stabilitate, acest ..
PRP: 220,00 Lei 119,00 Lei
Ham portocaliu pentru motocositoare Ham portocaliu pentru motocositoare
-110 lei
Brand: ANDU
Hamul pentru motocoasa este puternic, confortabil si rezistent.Se preteaza folosirii intensive cu orice model de motocoasa.Hamul este ajustabil, in functie de dimensiunile utilizatorului si ale motocoasei.Motocoasa poate fi agatata usor, cu ajutorul mecanismului, iar deblocarea se face extrem de fac..
PRP: 220,00 Lei 110,00 Lei
Manusi Protectie Piele Sudor TIG TIGER #11 Manusi Protectie Piele Sudor TIG TIGER #11
-29 lei
Brand: ANDU
Manusi Protectie Sudor TIG din piele fina TIGERConfectionat din piele fina si durabila de capraManseta confectionata din piele de bovinaLungime: 36 cmMarimi: 11Pot fi folosite la sudura MMA, MIG, TIGManusile din piele sunt cele mai bune pentru protectia impotriva obiectelor dure, scanteilor si caldu..
PRP: 65,00 Lei 36,00 Lei
Masca de praf Bt 9304 cu filtru dublu Masca de praf Bt 9304 cu filtru dublu
-16 lei
Brand: JACK
Pentru profesioniștii care lucrează în medii cu praf sau particule în suspensie, Mască de Praf BT 9304 cu Filtru Dublu reprezintă soluția ideală pentru protecție respiratorie de înaltă eficiență.Această mască este concepută pentru a oferi un nivel superior de filtrare, asigurându-vă că puteți respir..
PRP: 49,00 Lei 33,00 Lei
Masca pentru sudura cu sticla neagra
-28 lei
Brand: IRAIDA
Masca pentru sudura WH-100G cu sticla neagra Masca de protectie din material plastic Rama fixa pentru montarea lentilei clareRama rabatabila pentru elementul filtrantSuport pentru capPachetul contine: 1 geam clar 1 filtru sudura 90x35 mmSe pot adapta diferite filtre conform normei EN 169Pr..
PRP: 55,00 Lei 27,00 Lei
Ochelari pentru protectie sudura DIN15 MX006 Ochelari pentru protectie sudura DIN15 MX006
-55 lei
Brand: MXM Lider
Ochelarii pentru protecție la sudură MX006 sunt o alegere esențială pentru orice profesionist sau amator care se implică în activități de sudură. Cu o clasificare DIN15, acești ochelari oferă o protecție excelentă împotriva luminii intense emise în timpul procesului de sudare.Unul dintre cele mai im..
PRP: 120,00 Lei 65,00 Lei
Ochelari Sudura cu Cristale Lichide Display LCD Auto-Intunecare Ochelari Sudura cu Cristale Lichide Display LCD Auto-Intunecare
-70 lei
Brand: ZIAD
Ochelarii de sudură cu cristale lichide și display LCD de auto-întunecare reprezintă o inovație semnificativă în domeniul sudurii. Acești ochelari oferă o protecție excelentă pentru ochi în timpul procesului de sudură și prezintă caracteristici care îmbunătățesc confortul și eficiența în timpul lucr..
PRP: 119,00 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)