Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Dozatoare

Utilizand un dozator de apa, veti beneficia de unul dintre cele mai este eficiente mijloace de a obtine instant apa rece sau calda.
Acestea sunt foarte usor de instalat atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele industriale, montarea lor necesitand doar racordarea la reteaua de apa si la reteaua electrica.
Echipa GAVE va pune la dispozitie dozatoare de cea mai buna calitate la preturi accesibile oricarui buzunar.
Dozator - Dispenser Inox de sapun Lichid cu senzor BS Dozator - Dispenser Inox de sapun Lichid cu senzor BS
-59 lei
Brand: BASHAR
Descoperiți un mod modern și eficient de a vă menține igiena personală cu ajutorul Dozatorului - Dispenserului Inox de săpun lichid cu senzor. Acest dispozitiv inovator vă permite să distribuiți săpunul lichid fără a atinge dispenserul oferindu-vă o experiență igienică și convenabilă.Construit din o..
PRP: 118,00 Lei 59,00 Lei
Dozator - Dispenser Inox de sapun Lichidcu senzor ZD Dozator - Dispenser Inox de sapun Lichidcu senzor ZD
-59 lei
Brand: ZIAD
Vă prezentăm dozatorul automat de săpun lichid din oțel inoxidabil din seria Elegance cu senzor – simbolul confortului și stilului modern pentru casa sau afacerea dumneavoastră.Imaginați-vă un dozator de săpun care nu numai că ridică standardele de igienă ale spațiului dumneavoastră, dar adaugă și o..
PRP: 118,00 Lei 59,00 Lei
Dozator apa de birou din Inox cu Incarcare USB Alb/Negru Dozator apa de birou din Inox cu Incarcare USB Alb/Negru
-140 lei
Brand: China
Acesta este un dozator inteligent de apă care aduce mai multă comoditate și sănătate în viața dvs. Cu o serie de caracteristici și materiale de înaltă calitate, acest produs vă ajută să aveți acces la apă potabilă într-un mod mai eficient și igienic. Iată o descriere detaliată:Specificații Tehnice:C..
PRP: 299,00 Lei 159,00 Lei
Dozator de apa electric pentru Sticla de 5 Galoane Dozator de apa electric pentru Sticla de 5 Galoane
-33 lei
Brand: China
Dozatorul de apă electric pentru sticla de 5 galone este un dispozitiv practic și convenabil pentru a avea mereu acces la apă potabilă fără efort. Acesta este conceput pentru a se potrivi sticlelor mari de apă de 5 galone și vă permite să distribuiți apă cu ușurință, fără a fi nevoie să ridicați și ..
PRP: 72,00 Lei 39,00 Lei
Dozator Sapun 480MLAutomat cu Senzor Dozator Sapun 480MLAutomat cu Senzor
-49 lei
Brand: MANDU
Igiena mâinilor este mai importantă ca niciodată, iar un dozator de săpun automat cu senzor este soluția perfectă pentru a face procesul de spălare a mâinilor mai eficient și mai igienic. Dozatorul de Săpun Automat cu Senzor deține o capacitate generoasă de 480 de mililitri și te ajută să folosești ..
PRP: 118,00 Lei 69,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)