Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Rasnite Electrice

Rasnita electrica de cafea Nima 150W Rasnita electrica de cafea Nima 150W
-41 lei
Brand: AMIR
Rasnita electrica de cafea Nima, cu o putere de 150W, este un instrument indispensabil pentru pasionații de cafea care apreciază prospețimea și aroma bogată a cafelei măcinate chiar înainte de preparare. Cu un design elegant și o performanță de încredere, această rasnita aduce o experiență de prepar..
PRP: 110,00 Lei 69,00 Lei
Rasnita electrica de sare sau piper cu baterii Rasnita electrica de sare sau piper cu baterii
-50 lei
Brand: HASSAN
Această râșniță de piper este dotată cu caracteristici suplimentare pentru a face experiența dumneavoastră în bucătărie și mai plăcută și mai convenabilă. Iată mai multe detalii despre aceste caracteristici adiționale:Senzor de Gravitate: Această râșniță de piper are un senzor de gravitate încorpora..
PRP: 119,00 Lei 69,00 Lei
Rasnita electrica pentru cafea sau condimente stil cana cu capac Rasnita electrica pentru cafea sau condimente stil cana cu capac
-54 lei
Brand: China
Caracteristici:1. Mașină de măcinat cafea puternică: Mașina de măcinat cafea electrică cu lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate poate zdrobi toate boabele de cafea din recipientul de măcinat (nuci, ierburi și condimente etc.) complet și rapid.2. Dimensiune mică și greutate redusă:Designul comp..
PRP: 123,00 Lei 69,00 Lei
Rasnita electrica pentru condimente cu Led indicator neagra Rasnita electrica pentru condimente cu Led indicator neagra
-65 lei
Brand: AMIR
Rașnița electrică de sare și piper cu LED este un aparat convenabil și eficient care îți permite să mărunțești sare și piper într-un mod simplu și rapid. Aceasta vine echipată cu un motor electric puternic și lame din oțel inoxidabil, care asigură o măcinare precisă și uniformă a condimentelor.Carac..
PRP: 120,00 Lei 55,00 Lei
Rasnita Electrica QYM188 Pentru Cafea si Condimente putere 150W Rasnita Electrica QYM188 Pentru Cafea si Condimente putere 150W
-110 lei
Brand: MIHAI
Fie că ești un iubitor de cafea sau un chef pasionat, Râșnița Electrică QYM188 este un must-have în bucătăria ta. Cu o putere de 150W, acest aparat nu este doar un simplu accesoriu, ci o piesă centrală în arta preparării cafelei și a condimentelor proaspete. Designul său modern și compact face din Q..
PRP: 219,00 Lei 109,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)