Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Covorase

Covor de Baie Antiderapant si Absorbant Model Love Home Oval 87 x 56 cm Covor de Baie Antiderapant si Absorbant Model Love Home Oval 87 x 56 cm
-28 lei
Brand: LILY
La prima vedere, un covor de baie ar putea părea doar un simplu accesoriu. Dar, în realitate, el este un aliat esențial care asigură siguranța și oferă un strop de stil spațiului în care începe și se încheie fiecare zi. Covorul de Baie Antiderapant SIKS combină designul sofisticat cu funcționalitate..
PRP: 69,00 Lei 41,00 Lei
Covoras de baie 38 x 52 cu uscare rapida Covoras de baie 38 x 52 cu uscare rapida
-28 lei
Brand: LILY
Fabricat din fire de poliester 100% de înaltă calitate pentru a adăuga senzație și confort super-moale. Covorașul de baie  are o capacitate excelentă de absorbție a apei și se usucă mai repede.PROPRIETĂȚI: Design elegant, bine cusut,  margini rotunde, formă dreptunghiulară.UTILIZARE: ..
PRP: 59,00 Lei 31,00 Lei
Covoras de baie model iepuras antiderapant multifunctional Covoras de baie model iepuras antiderapant multifunctional
-40 lei
Brand: AMIR
Transformați-vă baia într-un sanctuar de confort și siguranță cu covorașul nostru de baie multifuncțional, model "Iepuraș Antiderapant". Creat cu grijă și atenție la detalii, acest covoraș unic nu este doar un accesoriu practic, ci și o adăugare plăcută și jucăușă la decorul băii dumneavoastră.Fabri..
PRP: 93,00 Lei 53,00 Lei
Covoras oval pentru baie model Bathroom absorbant si antiderapant verde 58x40cm
-103 lei
Brand: BASHAR
Covorașul oval pentru baie, model Bathroom, într-o nuanță vibrantă de verde. Acest covoraș nu doar îmbracă elegant podeaua băii, ci oferă și funcționalitate prin absorbția sa ridicată și proprietățile antiderapante, asigurându-vă un mediu sigur și confortabil.Covorașul de baie Bathroom este fabricat..
PRP: 170,00 Lei 67,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)