ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Electrostimulare

Electrostimularea este tehnologia care produse contractii musculare prin aplicarea pe corp a unor impulsuri electrice de intensitate redusa.

Electrostimularea cauzeaza adaptarea fibrelor musculare pe termen lung si de aceea, in prezent, electrostimularea este utilizata atat ca un mijloc de antrenament cat si ca unul terapeutic. 

Echipa GAVE este constienta de timpul liber pe care il aveti dupa o zi stresanta de munca si de aceea va pune la dispozitie numeroase aparate de electrostimulare, pentru a va bucura de efectele benefice ale acestei tehnologii, chiar in confortul casei dumneavoastra.

Aparat Blueidea DeLuxe de electrostimulare cu 4 electrozi  alimentator priza 220V Aparat Blueidea DeLuxe de electrostimulare cu 4 electrozi  alimentator priza 220V
-77 lei
Brand: MOHAMED
Aparat de electrostimulare cu 4 electrozi, Blueidea DeLuxe, alimentator priza 220VFunctia aparatului de electrostimulare Blueidea Massager Deluxe model 008 este, in primul rand, sa ajute la dezvoltarea muschilor, la imbunatatirea imunitatii corpului. StimulIi electrici aplicati cu o anume intensitat..
PRP: 154,00 Lei 77,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)