Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Telecomenzi

Telecomenzile sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi deoarece ne ajuta sa nu ne mai deplasam fizic pentru a face o actiune dorita.

Aceste telecomenzi sunt ideale pentru a comuta canalele TV, pentru a porni aerul conditionat, pentru a debloca masina, pentru o masina teleghidata etc.

GAVE va pune la dispozitie aceste telecomenzi pentru a va optimiza nivelul de trai. Oferim produse de calitate superioara la preturi inferioare.

Tastatura Mini I8 Touchpad, Alba Tastatura Mini I8 Touchpad, Alba
-26 lei
Brand: MOHAMED
Tastatura Mini I8 Touchpad, AlbaTastatura Rii i8 este una multifunctionala cu butoane multimedia. Aceasta are un numar de 92 de taste ce includ control pentru diverse jocuri PC avand o conectare bazata pe tehnologia bluetooth ce ii ofera compatibilitate cu Playstation 3, HTPC, Smart TV, TV..
PRP: 105,00 Lei 79,00 Lei
Tastatura Mini I8 Touchpad, Neagra Tastatura Mini I8 Touchpad, Neagra
-26 lei
Brand: MOHAMED
Tastatura Mini I8 Touchpad, NeagraTastatura Rii i8 este una multifunctionala cu butoane multimedia. Aceasta are un numar de 92 de taste ce includ control pentru diverse jocuri PC avand o conectare bazata pe tehnologia bluetooth ce ii ofera compatibilitate cu Playstation 3, HTPC, Smart TV, ..
PRP: 105,00 Lei 79,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)