Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Camere sport

GAVE va ofera aceste camere sport pentru satisfacerea oricarei necesitati pe care o aveti.

Aceste camere sport variaza de la camere foto/video pentru copii pana la camere sport cu functie WiFI.

Scopul acestor camere este de a va optimiza si usura viata atat in vacante cat si in viata de zi cu zi.

Camerele sport oferite de echipa GAVE sunt de o calitate superioara, ofera calitate foto/video de top, dispun de dimensiuni reduse, ceea ce inseamna ca sunt usor de transportat, montat si utilizat.

Echipa noastra va va sta la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa fiti siguri ca ati ales produsul necesar cerintelor dumneavoastra.

Camera foto/video BLEO Full HD digitala pentru Copii cu Jocuri si Efecte poze Camera foto/video BLEO Full HD digitala pentru Copii cu Jocuri si Efecte poze
-69 lei
Brand: BASHAR
Camera foto/video BLEO Full HD digitală pentru copii cu jocuri și efecte poze este instrumentul perfect pentru a le dezvolta creativitatea și a le permite să-și exprime viziunile unice asupra lumii din jurul lor.Cu rezoluție Full HD, această cameră este capabilă să captureze imagini clare și în culo..
PRP: 158,00 Lei 89,00 Lei
Camera foto/video ROZ Full HD digitala pentru Copii cu Jocuri si Efecte poze Camera foto/video ROZ Full HD digitala pentru Copii cu Jocuri si Efecte poze
-79 lei
Brand: BASHAR
Camera foto/video digitală roz pentru copii nu doar aduce bucurie în viața celor mici, ci le oferă și o modalitate distractivă de a explora lumea fotografiei și a videografiei. Cu caracteristici speciale pentru copii, această cameră le permite să captureze momente speciale, să se distreze și să dezv..
PRP: 158,00 Lei 79,00 Lei
Camera Sport 4K HD Carcasa rezistenta la Apa Camera Sport 4K HD Carcasa rezistenta la Apa
-125 lei
Brand: ALEX
Dacă doriți să vă înregistrați aventurile extreme și să păstrați amintiri impresionante, atunci Camera Sport 4K HD este alegerea perfectă pentru dvs.Cu această cameră sport, puteți captura cele mai bune momente ale aventurii dvs. și să le reluați oricând doriți.Fiind rezistentă la apă, aceasta poate..
PRP: 299,00 Lei 174,00 Lei
Camera Sport 4K HD GOLD Carcasa rezistenta la Apa Camera Sport 4K HD GOLD Carcasa rezistenta la Apa
-140 lei
Brand: BASHAR
Capturați fiecare moment magic cu această camera sport 4K HD GOLD, concepută pentru aventurieri și pasionați de sport. Cu o carcasă rezistentă la apă și o tehnologie video de ultimă generație, această cameră vă permite să înregistrați și să împărtășiți toate acțiunile și aventurile voastre în cel ma..
PRP: 299,00 Lei 159,00 Lei
Camera Sport FULL HD 1080p Carcasa rezistenta la Apa Camera Sport FULL HD 1080p Carcasa rezistenta la Apa
-100 lei
Brand: BASHAR
Camera Video Sport Star Full HD 1080p Wi-Fi DV3300SW Camera foto video Star este perfecta pentru pasionatii de sport. Aceasta realizeaza filmari si fotografii in calitate HD 1080 pixeli, iar lentilele au un unghi de 90 de grade.Poti conecta camera prin Wi-Fi la smartphone-ul sau tableta ta, iar..
PRP: 199,00 Lei 99,00 Lei
Camera Sport FULL HD 1080p Carcasa rezistenta la Apa Camera Sport FULL HD 1080p Carcasa rezistenta la Apa
-100 lei
Brand: MANDU
ChatGPT Camera Sport FULL HD 1080p cu carcasă rezistentă la apă este un dispozitiv excelent pentru înregistrarea aventurilor tale în aer liber, sporturi extreme sau activități acvatice. Această cameră compactă și durabilă îți permite să capturezi momentele importante în detalii clare și de înal..
PRP: 199,00 Lei 99,00 Lei
Camera Sport Ultra HD 4K WiFi cu Greutate Redusa Rezistenta la Apa Camera Sport Ultra HD 4K WiFi cu Greutate Redusa Rezistenta la Apa
-135 lei
Brand: ALEX
Prezentăm camera sport Ultra HD 4K WiFi cu greutate redusă, un companion de încredere pentru iubitorii de aventură și activități în aer liber. Cu rezoluție Ultra HD 4K, această cameră performantă vă permite să înregistrați și să captați momentele speciale în detalii uimitoare, indiferent de condiții..
PRP: 300,00 Lei 165,00 Lei
Camera video pentru PC Q SX988 Full HD 1080p Camera video pentru PC Q SX988 Full HD 1080p
-275 lei
Brand: MIHAI
Într-o lume conectată digital, Camera video pentru PC Q SX988 Full HD 1080p reprezintă un pas semnificativ în evoluția comunicațiilor vizuale. Proiectată pentru a oferi o calitate superioară a imaginii și o ușurință în utilizare, această cameră este soluția ideală pentru conferințe video, streaming ..
PRP: 570,00 Lei 295,00 Lei
Camera Video Sport HD Rezistenta la Apa Full HD 1080P Camera Video Sport HD Rezistenta la Apa Full HD 1080P
-92 lei
Brand: ANGELO
Prezentăm camera video sport HD rezistentă la apă, un partener de încredere pentru toate aventurile tale active. Această cameră îți permite să înregistrezi imagini și să capturezi momentele importante în rezoluție Full HD 1080P, oferindu-ți o calitate superioară a înregistrărilor și a fotografiilor...
PRP: 199,00 Lei 107,00 Lei
Camera Video Sport Wi-Fi cu telecomanda pana la 30m sub apa Camera Video Sport Wi-Fi cu telecomanda pana la 30m sub apa
-230 lei
Brand: TAI
Explorarea și înregistrarea momentelor de aventură și excursii în mediul acvatic au devenit mai accesibile ca niciodată datorită tehnologiei moderne. Camera Video Sport WiFi cu Telecomandă vă aduce o soluție versatilă și rezistentă pentru capturarea experiențelor subacvatice într-un mod ușor de util..
PRP: 479,00 Lei 249,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)