Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Telecomenzi

Telecomenzile sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi deoarece ne ajuta sa nu ne mai deplasam fizic pentru a face o actiune dorita.

Aceste telecomenzi sunt ideale pentru a comuta canalele TV, pentru a porni aerul conditionat, pentru a debloca masina, pentru o masina teleghidata etc.

GAVE va pune la dispozitie aceste telecomenzi pentru a va optimiza nivelul de trai. Oferim produse de calitate superioara la preturi inferioare.

Tastatura Mini I8 Touchpad, Alba Tastatura Mini I8 Touchpad, Alba
-25 %
Brand: MOHAMED
Tastatura Rii i8 este una multifunctionala cu butoane multimedia. Aceasta are un numar de 92 de taste ce includ control pentru diverse jocuri PC avand o conectare bazata pe tehnologia bluetooth ce ii ofera compatibilitate cu Playstation 3, HTPC, Smart TV, TV box, Windows 2000, Windows XP, ..
105,00 Lei 79,00 Lei
Telecomanda Smart TV, 3D Air Mouse si Tastatura Wireless Telecomanda Smart TV, 3D Air Mouse si Tastatura Wireless
-29 %
Brand: MOHAMED
Telecomanda normala pentru televizor cu infrarosu pe o parte si tastatura full qwerty wireless pe partea cealalta sunt atuurile ce fac din acest accesoriu unul indispensabil gratie tehnologiei disponibile. Are capacitatea de citire sau invatare automata a codului de la telecomada televizorului prin ..
195,00 Lei 139,00 Lei
Telecomanda Universala Pentru Aer Conditionat Telecomanda Universala Pentru Aer Conditionat
-34 %
Brand: YU
Telecomanda universala aer conditionat 1000 in 1, functie luminaTelecomenzile pentru aer de conditionat este un accesoriu ideal pentru orice locuinta care dispune de aer conditionat. De multe ori, telecomenzile originale trec prin defectiuni si nu mai pot fi folosite la capacitatea dorita. GAVE..
59,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)