ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Localizare GPS

Localizare GPS
GPS Tracker Localizare LBS+AGPS, SIM Interior GPS Tracker Localizare LBS+AGPS, SIM Interior
-101 lei
Brand: RUAN
Dispozitiv de monitorizare GPS si imobilizare de la distanta a Autoturismelor, Autoutilitare, Autocamioane, Motocicletelor, Trotinetelor Electrice, Scuterelor etc.Masina furata? Nici o problema, poti vedea in timp real locatia, viteza de deplasare. Tot ce ai de facut este sa alertezi autoritati..
PRP: 300,00 Lei 199,00 Lei
Mini localizator GPS GF-07 magnetic cu funcție de localizare Mini localizator GPS GF-07 magnetic cu funcție de localizare
-60 lei
Brand: AMIR
Descrierea promotiei - Mini localizator magnetic GPS GF-07Pastrati totul sub control cu mini localizatorul GPS! Il puteti atasa pe orice obiect doriti dumneavoastra.Trackerul functioneaza cu orice cartela SIM, va va trimite un SMS cu un link pe care trebuie doar sa-l accesati de pe telefon si v..
PRP: 129,00 Lei 69,00 Lei
Mini localizator GPS Tracker A8 Mini localizator GPS Tracker A8
-40 lei
Brand: AMIR
DescrierePrincipiul este simplu:Se introduce o cartela telefonica in dispozitiv. Apoi, puteti suna pe acest numar. Dispozitivul raspunde automat si puteti asculta ce se petrece in jur. Apoi, automat, dispozitivul va trimite un SMS cu informatii: un link ce poate fi accesat pentru aflarea pozitiei pe..
PRP: 129,00 Lei 89,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)