ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Truse Etrieri

Franele sunt considerate cele mai importante componente ale functionarii optime ale unui autovehicul, fiind responsabile de siguranta noastra.

Se intampla ca autovehiculul dumneavoastra sa ajunga foarte greu la turatia dorita iar capacitatea masinii de a se deplasa din inertie se inrautateste? Noi credem ca este necesar sa reparati etrierul de frana. 

Va punem la dispozitie numeroase truse de etrieri pentru a evita situatiile de genul. Aceste seturi vin furnizate intr-o trusa fabricata dintr-un plastic dur, ideal pentru depozitare.

Echipa GAVE va pune la dispozitie un numar variat de modele de truse care sa se adapteze perfect nevoilor dumneavoastra.

Presa etrier frana universala Presa etrier frana universala
-50 lei
Brand: TUBULARE
Descriere produs presa etrier piston frana universalaPotrivit pentru etrierele de frana fara sistem de rotire, cum ar fi sistemul axului din fata si spate.deschidere = 0 – 66mmghidaj = 21mmexterior = 6-pt si 1/2" cu 4-pt..
PRP: 119,00 Lei 69,00 Lei
Presa etrieri cu piston Presa etrieri cu piston
-20 lei
Brand: DEPOZIT
Presa etrieri cu pistonFranele sunt considerate cele mai importante componente ale functionarii optime ale unui autovehicul, fiind responsabile de siguranta noastra.Se intampla ca autovehiculul dumneavoastra sa ajunga foarte greu la turatia dorita iar capacitatea masinii de a se deplasa din inertie ..
PRP: 79,00 Lei 59,00 Lei
Trusa 12 Piese ETRIERI  Presa Frana Trusa 12 Piese ETRIERI  Presa Frana
-110 lei
Brand: TUBULARE
Trusa Cu Presa Etrier Frana 12 Piese ETRIERIFranele sunt considerate cele mai importante componente ale functionarii optime ale unui autovehicul, fiind responsabile de siguranta noastra.Se intampla ca autovehiculul dumneavoastra sa ajunga foarte greu la turatia dorita iar capacitatea masinii de a se..
PRP: 199,00 Lei 89,00 Lei
Trusa 21 Piese ETRIERI  Presa Frana Trusa 21 Piese ETRIERI  Presa Frana
-100 lei
Brand: JACK
Trusa Cu Presa Etrier Frana 21 Piese ETRIERIFranele sunt considerate cele mai importante componente ale functionarii optime ale unui autovehicul, fiind responsabile de siguranta noastra.Se intampla ca autovehiculul dumneavoastra sa ajunga foarte greu la turatia dorita iar capacitatea masinii de a se..
PRP: 239,00 Lei 139,00 Lei
Trusa 35 Piese ETRIERI Presa Frana Trusa 35 Piese ETRIERI Presa Frana
-100 lei
Brand: JACK
Trusa prese etrieri pentru pistonase de frana 35 pieseAceasta trusa este indispensabila celor care doresc sa isi inlocuiasca placutele de frana. Avantajele unei astfel de truse sunt date de faptul ca in primul rand salvati atat costurile cat si timpul pe care il puteti petrece intr-un service au..
PRP: 299,00 Lei 199,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)